User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Eibach pro-kit sonrası titreme

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç üstüne yük binince artıyorsa akislerdendir yukarda arkadaş yazmış zaten akis hareket açısı değiştiği için kasıntıda çalışıyor akis

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaydan sonra rot balansa girdiniz mi?
    Ewet girdim rot ve balans ayarim yapildi
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç üstüne yük binince artıyorsa akislerdendir yukarda arkadaş yazmış zaten akis hareket açısı değiştiği için kasıntıda çalışıyor akis
    Sonuç olarak akis mi değiştiricez? 3cm düşmeyle niye böyle yaptı ki anlamadım... Aynı yayı kullanan focuscular çok memnun..

Birde akis çıtır çıtır ses yapmaz mı?

CliooBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar az olursa yapmaz iyice bozuldugunda yapar diye biliyorum acaba takarken falan akisin keçesini yırtılması gibi birsey olmuş olabilirmi yeni oldugundan akis keçedeki yagı zamanla boşaltacak ses cogalacak

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corollamda pro kit var, aynı titreme bende de var, 2. ve 3. viteslerde titriyor, ağırlık arttıkça veya bayır yukarı çıkarken daha çok artıyor. Diğer konuda da tartışıldı aracın basıklığından kaynaklı, sorun yaşayan arkadaş aracı eski yüksekliğine getirince sorun gitmişti.

Peki aks'a bir işlem yapıp bu sorundan kurtulunur mu?, bu sorunun cevabını öğrenmek lazım.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corollamda pro kit var, aynı titreme bende de var, 2. ve 3. viteslerde titriyor, ağırlık arttıkça veya bayır yukarı çıkarken daha çok artıyor. Diğer konuda da tartışıldı aracın basıklığından kaynaklı, sorun yaşayan arkadaş aracı eski yüksekliğine getirince sorun gitmişti.

Peki aks'a bir işlem yapıp bu sorundan kurtulunur mu?, bu sorunun cevabını öğrenmek lazım.
    İyi de kardeşim Amerika'yı yeniden keşfetmedik ki.. Tonla kullanan var bu yayları..

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.5 h r yay varken ayni sorun bende de vardi orjinale dondum sikinti kalmadi ...
    bu konuda aks mesafesi ya da baska bir sorun mu ben de merak
    icindeyim

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi de kardeşim Amerika'yı yeniden keşfetmedik ki.. Tonla kullanan var bu yayları..
    yani olaya şuradan bak, o kullanıcıda sorun olmadı ama sende sorun oldu. Yapacak birşey yok niye oldu diyerek suçlayacak kimsen yok .

Alıntı CivSpeed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bugun coiloverlardan yukseltme yaptirdim titreme tamamen gecti. Dun orjinal 15 inc jantlarimi taktiktan sonra baya bir azalma olmustu bugun hepten kesildi. 1 cm kdr yukseltmek ise yaradi. Akslarimi kontrol ettirdim bi sorun cikmadi korukler flnda gayet saglam cikti.

Rot-balans ayarlarimida kontrol ettirdim onlarda sorunsuz cikti. Oznsrl'in dedigi gbi olay yukseklikte cok alcak oldugu zaman titreme yapiyor...
    Bu diğer arkadaşın tecrübesi.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaşıldı, yaylı binemiyecez arabaya

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yay değişiminden sonra Rot ayarına gerek yok diyen ustalarda varmış, vay arkadaş
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araba 4 yıldır basık 4.5 la başladım şuan 11.5 cm yıllardır titriyor bi zararını görmedim alışırm diyosan bişey olmaz işin güzel yanı aks ı bozmamış hiç geçen ay muayene için orjnale dndm titreşm faln kalmadı

dip not:araç 22 binde diyosun ama jantlarda eğrilik falan olma ihtimali var mıdır varsa oda titreşimi arttırır hatta balanslar tam 0 a 0 deilse o bile etkiler hepsi tecrübeyle sabittir yani ben bi lastikte 0 a 5 gram bozukluğu bile hissediyorum

Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yay değişiminden sonra Rot ayarına gerek yok diyen ustalarda varmış, vay arkadaş

o usta boş kafa mezara psikolojisinde bence

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi rot ayarı 30 ile 40 lira arası piyasada.Herkesin ortak fikri ve yapılması gereken bu.Yaptırmakta fayda var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @emrekuzdere

Eeee bilmediğin yerlerde gezinirsen benim gibi böyle şeyler olur.. Antepin adamı 5 para etmez, 95 model polom vardı teyp bağlatmaya durdum rastgele bir yerde arabaya kısa devre yaptırdılar

@Oznsrl

Sen 11.5 cm abartmamış mısın ? bir fotoğraf koyda bakalım maşallah diyelim bari..

@KOSEREN

Aynen şu boya işim bir bitsin direkt rot-balansa giricem.. kıçı kırık 30 mm lik yay tüm tadımı aldı ya.. takmasam araba da boyanmayacaktı

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @emrekuzdere

Eeee bilmediğin yerlerde gezinirsen benim gibi böyle şeyler olur.. Antepin adamı 5 para etmez, 95 model polom vardı teyp bağlatmaya durdum rastgele bir yerde arabaya kısa devre yaptırdılar

@Oznsrl

Sen 11.5 cm abartmamış mısın ? bir fotoğraf koyda bakalım maşallah diyelim bari..

@KOSEREN

Aynen şu boya işim bir bitsin direkt rot-balansa giricem.. kıçı kırık 30 mm lik yay tüm tadımı aldı ya.. takmasam araba da boyanmayacaktı

Belli hız aralığında hızlanırken titriyorsa akstan diye biliyorum ben benim araçtada var aynı durum. Araç basıldıkça aksın açısı değişiyor doğal olarak yüklendikçe yapması normal. Siz servisinize danışın garanti devam ediyorsa. Standart halde kalabalık binincede yapıyodu yay takılınca net olarak yapıyor deyin belki bir güzellik yaparlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlginç ama benim arabada yayı sökünce titremeye başladı .aksları değiştim düzelmedi . Çok eminim deneme turunda fark etmiştim .bir dahada sebebini bulmadım .

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@Oznsrl

aynen eşşeğin gözüne şu kaçırdık biraz

buda ilk aldığın gün orjinal hali

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey maşallah Bu arada titreme konusunda hiç bir şey yapmadım bende,alıştım zaten
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli hız aralığında hızlanırken titriyorsa akstan diye biliyorum ben benim araçtada var aynı durum. Araç basıldıkça aksın açısı değişiyor doğal olarak yüklendikçe yapması normal. Siz servisinize danışın garanti devam ediyorsa. Standart halde kalabalık binincede yapıyodu yay takılınca net olarak yapıyor deyin belki bir güzellik yaparlar
    Ford yetkili servisleri gıcıklıkta 1 numara, olan garantimizden de oluruz. Neyse ki Başka bir serviste sözü nazı geçen bir arkadaşım var cuma günü oraya götürecem düldülü.. Bozuk parça varsa kitabına uydurur garantiden değiştiririz dediler. İçim rahat etti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen eşşeğin gözüne şu kaçırdık biraz

buda ilk aldığın gün orjinal hali

11.5 olduğuna eminmisin? Bana daha az gibi geldi, açıkcası çok abes bir görüntü bekliyordum ama çok güzel görünüyor... Maşallah nazar değmesin.

Bu arada yolda nasıl gidiyorsun 3cm lik yay bile tak tuk vuruyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)