araç üstüne yük binince artıyorsa akislerdendir yukarda arkadaş yazmış zaten akis hareket açısı değiştiği için kasıntıda çalışıyor akis
araç üstüne yük binince artıyorsa akislerdendir yukarda arkadaş yazmış zaten akis hareket açısı değiştiği için kasıntıda çalışıyor akis
Hasar az olursa yapmaz iyice bozuldugunda yapar diye biliyorum acaba takarken falan akisin keçesini yırtılması gibi birsey olmuş olabilirmi yeni oldugundan akis keçedeki yagı zamanla boşaltacak ses cogalacak
Corollamda pro kit var, aynı titreme bende de var, 2. ve 3. viteslerde titriyor, ağırlık arttıkça veya bayır yukarı çıkarken daha çok artıyor. Diğer konuda da tartışıldı aracın basıklığından kaynaklı, sorun yaşayan arkadaş aracı eski yüksekliğine getirince sorun gitmişti.
Peki aks'a bir işlem yapıp bu sorundan kurtulunur mu?, bu sorunun cevabını öğrenmek lazım.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
3.5 h r yay varken ayni sorun bende de vardi orjinale dondum sikinti kalmadi ...
bu konuda aks mesafesi ya da baska bir sorun mu ben de merak
icindeyim
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Anlaşıldı, yaylı binemiyecez arabaya![]()
benim araba 4 yıldır basık 4.5 la başladım şuan 11.5 cm yıllardır titriyor bi zararını görmedim alışırm diyosan bişey olmazişin güzel yanı aks ı bozmamış hiç geçen ay muayene için orjnale dndm titreşm faln kalmadı
dip not:araç 22 binde diyosun ama jantlarda eğrilik falan olma ihtimali var mıdır varsa oda titreşimi arttırır hatta balanslar tam 0 a 0 deilse o bile etkiler hepsi tecrübeyle sabittir yani ben bi lastikte 0 a 5 gram bozukluğu bile hissediyorum
o usta boş kafa mezara psikolojisinde bence![]()
Bi rot ayarı 30 ile 40 lira arası piyasada.Herkesin ortak fikri ve yapılması gereken bu.Yaptırmakta fayda var..
@emrekuzdere
Eeee bilmediğin yerlerde gezinirsen benim gibi böyle şeyler olur.. Antepin adamı 5 para etmez, 95 model polom vardı teyp bağlatmaya durdum rastgele bir yerde arabaya kısa devre yaptırdılar
@Oznsrl
Sen 11.5 cm abartmamış mısın ?bir fotoğraf koyda bakalım maşallah diyelim bari..
@KOSEREN
Aynen şu boya işim bir bitsin direkt rot-balansa giricem.. kıçı kırık 30 mm lik yay tüm tadımı aldı ya.. takmasam araba da boyanmayacaktı![]()
Belli hız aralığında hızlanırken titriyorsa akstan diye biliyorum ben benim araçtada var aynı durum. Araç basıldıkça aksın açısı değişiyor doğal olarak yüklendikçe yapması normal. Siz servisinize danışın garanti devam ediyorsa. Standart halde kalabalık binincede yapıyodu yay takılınca net olarak yapıyor deyin belki bir güzellik yaparlar
İlginç ama benim arabada yayı sökünce titremeye başladı .aksları değiştim düzelmedi . Çok eminim deneme turunda fark etmiştim .bir dahada sebebini bulmadım .
Hey maşallahBu arada titreme konusunda hiç bir şey yapmadım bende,alıştım zaten
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)