Geçen hafta Pro kit taktırdım. 1. Vitesten 2. Vitese atıp hızlanırken bir titreme oluyor. Yani dizeldeki o tatlı yapıştırma esnasında bir titreşim oluyor...
Sizce nedir problem ? Daha önce yaşayan var mı?
Geçen hafta Pro kit taktırdım. 1. Vitesten 2. Vitese atıp hızlanırken bir titreme oluyor. Yani dizeldeki o tatlı yapıştırma esnasında bir titreşim oluyor...
Sizce nedir problem ? Daha önce yaşayan var mı?
Cevap için teşekkür ederim. Taktırdığım yere rot ayarı gerekirmi dedim gerekmez dediler ondan hiç girmedim... Taktırdığım yerde bmw servisiydi o yüzden tecrübelerine güvendim..
Rotta sıkıntı olsa yüksek süratte yapması gerekmezmi? Titreme 30-40 arası sadece hızlanırlen oluyor...dsg titremesi gibi aynı.. Bilmiyorum anlamadım gitti
Benzer bir konu,belki işinize yarar.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...n-titreme.html
rot ayarına mutlaka girmelisiniz. 30 40 gibi titremeler lastikte tel kırığı jantta eğrilik vs gibi sebepleri var ..
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
ic akis lalen arizali. Arac basildigi icin yapiyor..arac basikken akis lerin calisma acilari degistigi icin gaza oturdugun zaman yapar
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
30-40 civarı... Ilk başta benimde aklıma baskı balata geldi açıkcası ama hiç ihtimal vermedim çünkü araba çok yeni daha... Akis vs sanmıyorum ki olsun zira araba çukura düşmedi 1 kere bile... Hep uzun yolda bindim...
Sağ tarafın yayını takarken çekiçle falan baya vurdular, acaba diyorumbugün ustaya gittiğimde rot ayarını kontrol ettir dedi birde lastiklerin balansı da bozulmuş olabilir dedi. Ama baktıramadım şu talihsizlikten dolayı..
Birde sağa sola keskin dönüşlerde yani u çekerken falan yapıyor hafiften.![]()
Focus3 umde ayni yayi kullaniyorum. Herhangi bir problem yasamadim su ana kadar.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)