User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Monroe Reflex amortisör yorumlar

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Monroe Reflex amortisör yorumlar

Peugeot 207 aracım için monroe reflex amortisör düşünüyorum.Araçta 5 cm eibach var orjinal amortisörlerin tutuşunu ve çukurları emmesini beğenmiyorum.Sertleştirme yaptırmakta istemiyorum.Acaba bu amortisörleri alıp millerini kısaltsam memnun kalır mıyım.Yaylarımla uyum sağlayıp güzel bir yol tutuşu sağlar mıyım?Yada bılstein hangi serisi bana uygun olur?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    monroe refleksler orjinalden bir miktar daha sert olur ama.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    AE101 de orjinalden daha yumuşaktı benim izlenimim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki benim beklentimi karşılar mı çukurları absorbe etmek açısından milleri yaya göre kısaltırsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben citroen aracımda kullanmıştım. fenalık gelmişti.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben citroen aracımda kullanmıştım. fenalık gelmişti.
    neyinden şikayetçiydiniz peki?Sert olması mı okadar fark var mıydı ?Aracınız stok bir araç mıydı yay vs.gibi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stockdu evet. sonradan yay takmıştım, o zamanlar orjinal yayları vardı. citroen c4 lerin ön amortisörleri bir nebzede, arkadakiler cok pahalı ve bulamamıştım.. (vtr idi bu arada arac, coupe kasa) Bende ucuz yollu çözüm olsun diye monroe refleks aldım. o da arka amortisör olarak pek ucuz değildi ama, yinede orjinaliyle yarı yarıya fark vardı.
    Herneyse taktık, yola cıktım iki turladım, yok, baya sert, ilk etapta hoşuma gitti böyle esnemiyor felan ama, sonrasında rahatsız edici bir hal aldı..Yay yumuşak kaldığı için sanırım bir miktar sekmede yapıyordu anlamadığım şekilde.. işte sonra gittim bir takım eibach yay aldım. sertti ama en azından sekmiyor ve tepkisi biraz daha mantıklı sınırlar çerçevesine girmişti.
    Öte yandan yukarıdaki yorumda toyotada tam aksi şekilde yumuşak olduğu yazılmış, belki markadan markaya farkeden bir durum vardır, bilemeyeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stockdu evet. sonradan yay takmıştım, o zamanlar orjinal yayları vardı. citroen c4 lerin ön amortisörleri bir nebzede, arkadakiler cok pahalı ve bulamamıştım.. (vtr idi bu arada arac, coupe kasa) Bende ucuz yollu çözüm olsun diye monroe refleks aldım. o da arka amortisör olarak pek ucuz değildi ama, yinede orjinaliyle yarı yarıya fark vardı.
    Herneyse taktık, yola cıktım iki turladım, yok, baya sert, ilk etapta hoşuma gitti böyle esnemiyor felan ama, sonrasında rahatsız edici bir hal aldı..Yay yumuşak kaldığı için sanırım bir miktar sekmede yapıyordu anlamadığım şekilde.. işte sonra gittim bir takım eibach yay aldım. sertti ama en azından sekmiyor ve tepkisi biraz daha mantıklı sınırlar çerçevesine girmişti.
    Öte yandan yukarıdaki yorumda toyotada tam aksi şekilde yumuşak olduğu yazılmış, belki markadan markaya farkeden bir durum vardır, bilemeyeceğim.
    Benim aracımdada eibach 5 cm var araba yayın üzerinde gibi çukurdan geçerken orjinal hali gbi silip geçmiyor.Yoksa sekme falan rahatsız olacağım kadar yok.Bîde fiyatları uygun ön 260 a arka 230 a geliyor takım.Üstündekilerin millerini kısaltsam yumuşak kalıcak yay olduğu için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımdada eibach 5 cm var araba yayın üzerinde gibi çukurdan geçerken orjinal hali gbi silip geçmiyor.Yoksa sekme falan rahatsız olacağım kadar yok.Bîde fiyatları uygun ön 260 a arka 230 a geliyor takım.Üstündekilerin millerini kısaltsam yumuşak kalıcak yay olduğu için
    Monroelara nasıl bir işlem uygulanıyor bilemiyorum bu oem yağlı amortisörlere yapıyorlar ama, monroeları sormak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C2 mın amortisörlerini değiştiricem bende merak ediyordum bu amortisörleri tecrübeliler yazarsa bizede yol gösterici olur. Araç zaten sert amortisör yumuşak olsun bare.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nette ki yorumlar iyi fakat spor yayla kullanımı önemli benim icin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler