Evet arkadaşlar yine aynı konuda öneri alabilirim. Yaklaşık maks 250 hp olabilecek cupra için pist ve roll bazlı lastik önerisi
Evet arkadaşlar yine aynı konuda öneri alabilirim. Yaklaşık maks 250 hp olabilecek cupra için pist ve roll bazlı lastik önerisi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Nitto Nt01 için ne düşünüyorsunuz?
güncel diyelim...
bulunabilirlik açısından kumho vs nankang? 400 hp araç için nedir yorumlar? nankang çok gürültülü deniyor ama bu senenin 'modası' o sanırım![]()
Nankang ns2r'ın 180tw versiyonu pistte hiçbir işe yaramıyor, denedim gördüm.
120tw olanından pistçiler oldukça memnun. Kumho için bir fikrim yok bir şey diyemeyeceğim.
Nankang yolda gürültü yapıyor evet ama semi sonuçta.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
kumho vee nankang kullanmıs biri olarak yorum yapayım
kumho 320i nankang 335 gibi...kesinlikle ns2r kumhoyu şahine bile takmam.
Kumho ne rezılmıs yahu haberımız yokmuşztn bulunmuyorda, nankang alın ama konfor ve yağmura dikkat..
Ibıza Cupra için 215/40/17 ebatlarda Kumho Semi slick yok. Nankang'ın da NS2'si var sitede yazdığına göre, NS2R'si yok. Rodaj bittikten sonra deneme/viraj tepkilerini ölçme amaçlı cuprayı bir pist gününe çıkarmak istiyorum, ama üzerindeki orjinal bridgestonelara kıymak istemiyorum. Pist için acısız/uygun fiyatlı semi slick ne önerirsiniz?
Hoş KU36 kumho'nun uygun ebatı olsa düşünmeden alırdım da, megane'da çok memnundum ben...
semi slick lastikler yağmur ve konfor için üretilmemiş lastiklerdir,konfor ve yagmurda kullanım isteyen 4 mevsim conti bridgestone michelin alsınsemi slick kumholarla yağmurlu günlerde 5.vitesi 20m de bitiriyodum 230km oldugum yerde
haliyle seste yapar konforsuzdurda ama gaza basıtn mı tutar kumhoçöp
bu şeye benziyo şahinle 200 yaparken direksiyon hafif titriyo sağa çekiyor gibi oluyo
Syron Street Race'i kullananlar memnun gerek yurtdışında gerek burada. Birde Federal 595Rs'ler efsane de Türkiyede satılmıyor diye biliyorum
Syron hakkında bi abimizin düşündükleri
These are a brilliant tyre, but I think the AD08R will be going on mine next, had the AD08's, now these, and these are very fast wearing for everyday use. I've done around 2,000 miles on my Syron now and they're close to the markers. Obviously these have plenty of life left on them for track (which they are intended for)
so a brilliant tyre for the cost/grip and everything, brilliant. But I'd recommend for track orientated rather than a daily tyre.
perfect for a 'ring trip. Drive out, do laps and drive home. Then they'll just be fit for track only
tje yoko's or something like the RSR's you can see are more road friendly with the extra tread depth
impetusların çok yumuşak hamurlu oldugunu ve iyi tuttugunu bildigim için impetus dedim güzel lastikler.semi slick lastikler biraz sert olmalı asfaltta iyi tutunabilmesi için yani michelin sportcupta çok yumusak ve konforlu ama semilere göre iyi tuttugu söylenemez .
mercedes mi daha konforlu ferrari mi?
bebegim seninki 4 çeker çok şeker bide fazla limitte kullanmıyosun caner limitte ona sormak lazımtak bakalım bir semi slick görelim hangisi iyi tutuyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)