Bu lastiği kullanan var mı? Tyre reviews'ta ve benzer sitelerde sonuçları oldukça iyi. Ps4 ve csc6 ayarında bir lastik. Eskimesi ve yumuşaklığı nasıl? Kullananlar yorumlayabilirse sevinirim.
Bu lastiği kullanan var mı? Tyre reviews'ta ve benzer sitelerde sonuçları oldukça iyi. Ps4 ve csc6 ayarında bir lastik. Eskimesi ve yumuşaklığı nasıl? Kullananlar yorumlayabilirse sevinirim.
Mercedes w204 c180 de michelin ps4 sonrası takmıştım babamın aracına , yumuşaklık olarak fark hissetmemiştim ama yol tutuş bir nebze geriye düştü gibiydi. Tabi psikolojikte olabilir![]()
Benim de PS4 ile birlikte düşündüğüm lastiklerden biri. Yorumları merak ediyorum, özellikle İzmir asvaltı için.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
@akko almıştı yanlış hatırlamıyorsam polosuna. Görünce cevap verecektir![]()
'14 Seat Leon TDI
Duzelttiler mi bilmem ben asla almam ama...
Zamaninda asymetric 2 ciktiginda testlerde bayagi basariliydi , ilk3’e oynardi ki o zaman kral sporcontact5 idi.Fiyatida hepsinden uygun oldugu ve testlerde de iyi oldugu icin almistim.
Evet lastik cidden superdi, heleki islakta harikaydi.Testlerde yapan yok okey ama her sey 7-8 ay surdu.Adanada kis lastigi takmaya gerek yok, en dusuk 0 derece olurdu oda 1 hafta.Benim arabam ne duruyor, ne hizlaniyordu bende 7 derecenin altina dusmesine bağlamıştim.Velhasil adananin kavurucu sicaklarida gelse ben asla ve asla ne durabiliyor nede hizlanabiliyordum.
Sacma gelecek ama size yemin ediyorum Stock bir tdi golfu asla ve asla 130 a kadar gecemiyordum imkansizdi...O gun bugundur Dunyanin en iyi lastigi onlarda olsada takmam.Lastik bu arada asla ne eriyor, nede disi azaliyordu ama 7-8 ay icinde espriside bitti...
Ondan sonra sporcontact5 aldim harikaydi
Sonra 17” jantima pilot sport 4 aldim harika
18” jantimada pilot sport 4 aldim
Su an gene secenegim olsun gene onu alirim...Alternatif de sadece premium contact6 dusunurum
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Ben Eagle F1 3 kullanıyorum rocco da. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bende zamanında test sonuçlarına aldanıp aldım ancak hem gürültülü bir lastik hemde 10. aydan sonra çok km yapmamama rağmen lastiğin bütün özelliği gitti.
Dişler vs herşey ilk aldığım gün gibi ancak hem çok sertleşti hemde çok gürültülü bi hale döndü.
Alacak olanlar PSP4 Contisport6 veya pZero dan başkasını almasın. GoodYear maalesef bu 3 lünün çok gerisinde
Ben yumuşaklık/konfor konusunda aşırı takıntılıyım, tanıyan arkadaşlar bilir.
Sırf o yüzden (piste vs. çıkmadığım halde) ST XA coil aldım mesela arabama.
Lastik için de yaklaşık 1 ay araştırma yapıpta almıştım. benimle aynı araca sahip birkaç arkadaşımda farklı lastikleri gözlemledim;
Bir arkadaşımda PS4 vardı, birin de Asymmetric 3
PS4 kendini kanıtlamış bir lastik doğrudur, ama konfor olarak sert geldi bana en azından polo ebatları için..
Asymettric 3 tercih etmemdeki sebepte;
Arabam çok hızlı değil belki bundan dolayı bilemiyorum ama ıslakta da kuruda da fazlasıyla beni tatmin ediyor. Ayrıca; benim için konforda ön planda olduğundan dolayı fazlasıyla tatmin etti beni ve özellikle yol sesi olarakta..
PS4 ' te yol sesi Asymetric 3 ' e göre daha fazla burası kesin.
mesela, bir arkadaşım golfüne asymetric 3 ' ten sonra asymetric 5' e geçti, pek memnun değil konfor olarak. Yol tutuşundan memnun diyebilirim.
Ama şuan alacak olsam Asymetric 5 yerine PS4 tercih ederim kesinlikle(Tabi asymetric 3 bulamazsam)
Konu akko tarafından (19-11-2019 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.
Asm 5 yeni aldim ama takma firsatim olmadi,
Testlerde hep ayni sonuc; ps4'e gore daha gec asiniyor, kuru yol tutus daha kotu, aqua planing daha iyi.
Genel olarak ps4un hemen pesinde ama ps4un fiyati pahali ve yagmur perf benim icin daha onemli, bizim asfaltta kuruda olsa tutunabilen lastik bile tutunamiyor zaten.
Superb de ölçüm 235/40/19
Performans olarak fazla zora gelemiyor. Kaydırmaya başlıyor kafadan ama konfor ve sessizlik bakımından memnunum.
Bu arada goodyear lastiklerde kasko var. Yardığınız da ya da balon yaptırdığınızda 80Tl ödeyerek yenisini talep ediyorsunuz. Bu yaz 3 lastik değişimi yaptım bu şekilde..
Lastik güzel ise sorun yok ta sırf lastik kaskosu var diye almam sanırım.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)