vogtland yaylar nasildir ? Kullanan oldu mu ?
1908den bu yana almanyada yay ureten bı fırmadır voglant. yaylarını cms shopta calısırken satmaya baslamıstık. tr dıstrıbıtoru suan extreme tunıng. gayet kalıtelı ıstenılenı veren karakterıstık yapı olarak performansa yatkın yanı sadece dusurmekle kalmayıp sertlestırmekle devam eden bır yay
TRde daha yeni yeni yer ediniyor . bi arkada$ımın z4 ünde vardı çok sert ve çok dü$ürdüğü için satıp eibach almı$tı . kısacası sert ve stabil araç isteyen biri için gayet ba$arılı bir ürün.
gecen bir forumda gordum astra icin satiyordu biri o da cok yumusak diyordu yay var mi yok mu belli olmuyor diyordu acaba aractan araca degisiyor mu ?
ben opel aracımda 40mm lik kullanmaktayım konforunda bir değişiklik olduğunu söyleyemem yol tutuş ise beklentimi fazlasıyla karşıladı
dıger yaylara gore daha iyi alman markası sanırım eıcbaha gore daha ıyı apexe gorde
www.honda-tech.com
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
düşürmüyo , eibacha görede yumuşak.. takalı 2 hafta oldu olmadı şimdilik söyliyebileceklerm bunlar
AyB
Bu isteklerle kafadan koni almaman lazım bilstein b8 serisi koni den farklı olarak cok kısa yaylar icin ve sert +patlamaz, yada coil over. aracına gore varsa omp- sparco tarzı yaylar simdiye kadar kulandıgım en sert yaylar oldu
wogtland-eibach la aynı digeyebilirim (bence hem spor hem konforlu) , sracing ve apex te kulandım bence bu ikisi biraz daha konfor arayanlara gore ama yumusak oldugu için cukurlarda acayip sesler geliyo
Yaw bende bugün H&R siparişi verdim bakalım o nasıl olacak...VTI kullanıp da H&R yay kullanan var mı arkadaşlar??
bendede civic ve 3.5 vogtland var istediğim kadar düşmedi ama memnunum konforu çok güzel..
şimdi bu yayı satma planlarım var ve yerine 5-6 lık alırım die düşünüorum ama kararsızım..
sizler ne düşünürsünüz ? amortisörlerim orjinal ve ilk günkü kadar sağlam çalışıolar(şenoğlunda teste soktuk değerler çok ii)
aracımı basmak istiorum açıkcası yani lastik ile çamurlukların arasına 1 parmak bile girmesin mümkünse üst-üste dursunlar...
Orjinal amortisörün üstüne 3.5luktan fazla
bir helezon takarsan amortisörü kısa bi sürede
patlatırsın.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)