Meğer herkesin derdi aynıymışta bir kıvılcım lazımmış:D
Printable View
ben araştırdım aaslında esenyurt sanayide Çarpışantürk diye birisi varmış bu işde ustaymıs ama birazda tuzluymus fiyatları geçenlerde maslakda birtane bulmus arkadasm 80 liraya 4 tane jantın ortası sökülüp daha içerinden kaynaklarız demişler sende bi araştır bakalım :D
Ben presciyim.Kaynak işime gelmez açıkçası.Bir bakalım burda durumlar ne
Araştırma sonucu: Pres ile o işi yapan Bostancı'da yok. Göbek kısmı kaynaklarından ayrılıp ters çevrilip yeniden kaynak olabilir.Sağlık konusunda garanti var:S Gerçi kopsa garantilik işimiz kalmaz :D balans tutmama olabilir deniyor burada.
araştırmaya devam :D
fiyat ne dediler
Kaynak diyince adamın yüzüne bile bakmadım:D Kaynak söküp ters çevirip kaynaklama için atarsın kafana göre olaur biter bence.
Açıkcası bu olay benimde ilgimi çekiyo ama ben göbeği söküp tekrar kaynak yapılması ile pres yapılması arasındaki farkı merak ediyorum. Sanıyorum ki, kaynakta kazanılan ofset ile preste kazanılan ofset aynı derinlikte olmicaktır.
Bende hayalimdeki golf mk1 için şöyle bişey düşünüyorum;
http://img300.yukle.tc/images/6399margarida446.jpg
Kaynakta kazanılan offset tabiki daha fazla.Birde presste fabrikasyon kaynak ellenmediğinden daha mantılı geliyor kulağa
Ofsetli saç jant projesi tamammı:D
ben bunu gormedım konu bıle actım...:D nyse bnm merak ettıgım bn erelın drag lastıklı fotosundakı gıbı bısı ıstıom yanı 8.5 9 ofset falan olmalı jantın ters cewırdıgımızde sagdece goruntu olarak ofset cıkıor ama lastıkle falan aynı olucak kanımca..yanı bnm ıstedıgım derınlık ama jantta...:D
Offsetli jant projesi kısmen tamam.Yandan bakıldığında offset verildi ancak arkadan bakıldığında birldiğin lastik dışarda gibi duruyor.
Arkadan bakıncada offsetli görünmesi için 2 jantı kesip biçip 1 jant yapmalı bence.İzmir'den Kaan Oem Astra jantına bu şekilde tabanı kalınlaştırdı.
foto yokmu eren
merakla bekliyoruz eren resimli ve ayrıntılı anlatırsan seviniriz
ankarada varsa bende yaptırmak ısterım.
degisik olmus.yandan guzel duruyor.duzgun boyansa dahada guzel olur.dedigin gibi arkadan goruntuyude cozdunmu tam olur.lastik taban ebadı nedir suanda?kaynaklı olan yontemlemi yapıldı?
boyası bölemı kalıcak ? arka lastık kalın olmus sankı