205 55 16 michelin alpin5 gecen yil alinmis kar lastigi mevcut 2-3 bin km
Civari kullanildi dusunen olursa ozelden yazabilir
205 55 16 michelin alpin5 gecen yil alinmis kar lastigi mevcut 2-3 bin km
Civari kullanildi dusunen olursa ozelden yazabilir
195/65/15 91t veya 91h
Hepsiburada dan sa bayiden alip taktirmak daha mantikli fiyat farki cok az zaten
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şimdi nokıan için bir bayiden fiyat aldım,
wrd4 için 205-55-16 2015 üretim 880tl fiyat verdiler
petlas'da 680tl arada 200tl fark var iyice kararsız kaldım
nokıan'da hiç duymadım.
fiyat dısında atla deve fark yok aralarında. biri audiyse diğeri vw yada seat olarak düşün bütcene uyanı al
1881 - 193∞
1 sezon kullanılmış takribi 5000 km kadar yapmış goodyear ugp8 için 350 tl fiyat iyi midir ?
yokohama w drive kesinlikle tavsiye ederim karda çok iyi buzda da başarılı 4.sezon oldu taktım hala 0 gibi alan pişman olmaz![]()
Öncelikle şunu belirteyim jant lastik sektöründe kurumsal bir firmada satış yöneticiliği yapıyorum. Nokian ile ticari bir bağım yoktur.
Bilinen bir çok marka yazlık lastikte Michelini yakalamaya çalışır kışlıkta Nokianı yakalamaya çalışır. Bridgestone sırf Nokianın finlandiyadaki test parkurlarını ve arge paylaşımı için yüzde 10-15 gibi bir hissesini satın almıştır.![]()
Ayrıca işim gereği günde 8-10 lastikçi ziyaret ediyorum petlasa iyi diyen azdırwrd3 tercih edilebilir kullandım muazzamdır, wrd4 yeni neslidir lastiğin
Arada 200 tl fark var demişssiniz Fiat linea ile Mercedes E karşılaştırmak gibi olmuş
![]()
245 40 18 ebatta nokian wr4 goremedim. Bu ebatlarda tavsiye edebileceginiz cok pahali olmayan neler var
Araba 2015 c amg
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Konu kış lastiği ama bende bi soru sorayım, 4 mevsim lastikler hakkında:
Michelin CrossClimate mi Nokian Weatherproof mu?
Merhabalar
Dunlop SP Winter Ice 02 kullanan oldu mu hiç ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)