Nokian alın başka lastik bakmayın.
Nokian alın başka lastik bakmayın.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Lassa'dan memnun kaldım (megane 2)
Aurora diye bir lastik vardı, şoke edecek kadar memnun etti beni... (Mazda3 turbo)
Çin malı Sonny me ne öyle bir lastik vardı... Acayip derecede memnun kaldım... (Hyundai Tucson)
Petlas fena değildi... (Volvo C70)
Michelin Pilot Alpine vardı, onlardanda çok memnun kalmıştım... (Mazda3)
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Kötü kış lastiği yoktur, acemi-kanı kaynayan söför vardır..
Deneyimli arkadaşlardan bir yardım alalım
3 ürün arasında kaldım (goodyear UG9, Continental TS850, Michelin Alpin5)
Bu üç ürünün performansları 3 aşağı 5 yukarı birbiri ile aynı ve biliyorum ki hangisini takarsam takayım başıma iş açmaz ancak;
Bu ürünler arasında en sessizi hangisi?
Diğer forum ve internette ki kullancı yorumları ile ürün etiketleri üzerinde yazan dB değerleri tam ters gibi birşey![]()
Vallahi gonul ister nokian , continental vb kaliteli markalar almak ancak kisin aracimi cok kullanmiyorum. Acil bir durum olursa kullanmalik ve 7 derece alti sicakliklarda yazliklarin tutunmasi zorlastigi icin istemekteyim.
Aradigim ebat sebebiyle cok kullanmayacagim lastige de 2000+ gibi paralar vermek istememekteyim..
falken eurowinter hs449 aldım geçen sene. 31 aralık günü tam sıkıntılı zamanlarda bursa-akhisar arasını hiç problem yaşatmadan getirdiler. bunun harici ıslakta da gayet başarılılardır tavsiye ederim.
Diger markalari cok kullanmadim. Sadece puntomda bi kis petlas kullanmistim. Gecen kis civic e nokian aldim. Fiyat performans dogrultusunda kafamda kislik lastikle ilgili bi soru isareti yok artik
2012 üretimi neredeyse hiç kullanılmamış petlas snowmasters iş görür mü? (Lastiğin dişleri sıfır gibi ve çatlama vs yok hiç lastikçide yerden yüksekte güneşten uzakta muhafaza edilmiş)
İş görmesi gerekir. Kış lastiklerinin hamuru yumuşak olduğu için sertleşme sorunu olmaz. Ben de bu kış 9 yıllık kış lastiğimi kullanacağım mesela.. Diş varsa sorun yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)