Uyar
Uymaz
Yakın zamanda jantlarımı değiştirme planım var bir aksilik çıkmaz ise o zaman bende 5*114'ten 5*112 ölçüsüne geçicem hangi jantcıya sorduysam bir sıkıntı olmayacağını belirtti başka bir arkadaşımda aracından farklı bir ölçü kullanıyor bir problem olmadı.
jantta bıjonun sıkıldıgı delık 14 mm , bijonunuz ise 12mm yani bu demektır kı bıjon janta max 1mm kaçıklıkla sıkılabılır dolayısıyla 4x100 a 4x112 takılır lakın 4x114.3 e 4x112 takılamaz 1.15 mm daha kaçık takılması lazım
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
arkadaşlar bende aracıma jant alıcam ama aracım volvo 5*108 buna baska hangı olculerı takabılırım bılgılendırırsenız sevınırım
HORT! hem konu sahibinden hem de bilenlerden yardım istiyorum 5x114.3 aracıma 5x112 takmak istiyorum bende, sıkıntı yaşar mıyım neler yapmam gerekir teşekkürler![]()
sorun yaşamazsın. be şuanda kullanıyorum. aracım 5.114 üzerinde 19" 5.112 var. sıkıntısız.
bijonları sıkarken dikkat et, ara sıra kontrol et bi sorun yaşamazsın.
2.0T FSI
5x100 araçta 5x98 kullandım bijonları makine ile değilde elle yavaşca sıkarsan yalama olmamış olur ,bunun dışında aylarca sıkıntısız kullandım.
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Cehaletimi af buyrun, bu 5x*** 4x*** nasıl anlaşılıyor, yani benim aracımın ölçüsünü bilmiyorum, şimdi baştaki bijon sayısı onu anladım da diğer ölçü nasıl öğreniliyor?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Yıldız ile belirttiğiniz rakamlar, iki bijon arasındaki mesafeyi gösteriyor.
Aracınızın bijon ölçüsünü internetten bulabilirsiniz marka model yazarak.
Yeni konu açmak istemedim bir hortta ben yapayım. Aynı durum bende de var. 5x114 aracım ama jant kısmı büyük sıkıntı çok fazla seçenek yok. Lakin ben 5x112 falan takmak istiyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Hort
5x114.3 Honda Accord aracıma, 5x112 Mercedes jantı takmak istiyorum, bir problem yaşarmıyım acaba.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)