ben adrenalin konusunda ısınmamasını eleştirenlerdenim, michelin pilot sport alırım dunlopta almam açıkçasıkasislerden bodoslama geçmediğim çukurlardan da mümkün olduğunca kaçtığım için balon yapma olasılığı düşük benim için
![]()
ben adrenalin konusunda ısınmamasını eleştirenlerdenim, michelin pilot sport alırım dunlopta almam açıkçasıkasislerden bodoslama geçmediğim çukurlardan da mümkün olduğunca kaçtığım için balon yapma olasılığı düşük benim için
![]()
damarıma geldi konubende baya bi muzdarip oldum adrenealinden. Ama ıslak zeminde açıkçası iyi tutuyor, kuruda sarmaktan gidemiyorum. virajlarda savruluyorum neden böyle oluyor bilemiyorum
![]()
adrenalin bence ıslakta dunloptan basarılı ama dunlop birazdaha konforlumu ne sua benım ıcın sankı gorces daha 100km oldu
[SIGPIC][/SIGPIC]
Turbo vti de adrenalin kullaniyorum, gayet memnunum ki Izmir yollari camdir. 205/40/17 olmasina Ragmen gait konforlu, sessiz ve saglam. O ynaklarla nerelere girdim, balloon vs yok. Ayrica yagmurda da bir problem yasamadim. Gayet stabilller. Dunlop kullanmadim hic. Bir karsilastirmA yapamayacagim.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)