bence pek iyi olmamıs. cok yumurta durmus arac bakınca kafadan.. yinede masallah
Printable View
bence pek iyi olmamıs. cok yumurta durmus arac bakınca kafadan.. yinede masallah
Mehmet buna acil jant lazım :) Bentley jantı takmalık kıvama gelmiş maşallah :D
Jant arastiriyorum zaten su ** takacaz ins guzel bisey ama benim boylede cok hosuma gidiyor sirin duruyor bence :)
jantsız geziceksen bi süre daha , arkalara 2 cm veya ne kadarı kurtarıyorsa spacer takarsan çok iyi durur :) maşallah
18''Interlagos jantları çok ii bunların
ama aracın kusursuz duruyo böle kalsada olur bence
Maşallah
Maşallah mehmet noktayı koymuşsun basıklıkta :) prosche jantı fena olur :)
masallah mehmet:)
kanka cok güzel maşallah emeklerin karşılıgını almışsın ama bence arakayı 2 cm yükseltsen daha iyi olur.
iyi olmuş iyi :) maşallah
Arkayi yukseltmektense kafayi arkaya gore ayarlamak amac ama olmuyor yurumuyor daha basinca :) biraz hareket ettikce daha oturuyor araba biliyorsun bri bu hafta ici sanayiye gidip haledicem ins :)
Tesekkurler arkadaslar sagolun ama bu kadar basiklik rocconun kaderini degistirdi megane bu kadar ilgi cekmiyordu ahah :)
masallah böyle roccolar gördükçe insanın alası geliyor..jant illaki alınacaktır ama bu haliyle bile harika..araba ne kadar standart olursa olsun yere basınca kaderi değişiyor cidden
BMW üretimi 19 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.600 TL Mağazadan satılık ikinci el
mehmet bir ara böyle bişey aramışsın sanırım :D arka jantlar tam senin istedigin gibi içe dogru ofsetli :D fiyatta güzel
bu ch,mehmet beyin istediği ck modeli galiba ama onun offsetlisi var mıdır bilmiyorum.bence piyasa jantlarından uzak daha farklı birşey takılsa daha güzel olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4251830/detay/ mesela
ch bu ofsetlerle bence baya yakışır.. porsche jantları da apayrı tabi :)
gunesparktasın demek bende 3.etaptayım ama ne SUS'u ne de roccoyu gordum buralarda :D
Evet bi guncel cekelim coilover ariyorum roccoya gore varmi kimsede :)
aldn mı mehmet arabayı?
Aynen aldim seko fakat bu ikinci eldekiler sasirimis sifir aldim onun icin su an coilover ariyorim varmi kimsede :)
Yokmu coilover halen daha aramaktayim...