Üzerindeki mum duruyordur halen.. Biraz daha kullan ondan sonra değerlendir
lastik konusunda bir genelleme yapmak anlamsız oluyor. her araca göre lastik markaları farklılık gösterebiliyor.
ben saab da lassa kullandım 2nci 100 km de çıkartıp attım. şuanda mishelin ps3 alpina kullanıyorum muaazzam.
babamdaki 407ye lassa almıştım gayet tatminkardı. a3 e zamanında almıştım aynı şekilde çok kötüydü. .
lassa ve pirelli lastiklerde sıcaklık arttıkça yoğunluktan yumuşaması ve yola tutuşu artması gerekirken daha çok sertleşiyor. ve bildiğim kadarıyla diğer lastik markalarına nazaran en sert kauçuğa sahipler. mutlaka bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar vardır aramızda daha detaylı bilgiler sunacaklardır.
bende lassa impetus sport kullanıyorum, lastikler iyi durumda degiller ama yinede memnunum...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
daha yeni olduğu için olabilir
birçok arkdaşm kullandı bu lastikten oldukça memnunlardı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende son 2 aracımda lassa impetus sport kullandım brava gibi bir aracı başarıyla zaptedebiliodu o cüsseye rağmen. Frenleme bariz iyileşmişti artı yol tutuşuda çok fena olmuştu dikey giriodum heryere. Bencede bu işte bir hata var lassa iyidir ?
Lassa snoways era kullanan bir taksici eski evime ancak cikmisti gerisi hep alt yolda biraki yurutuyordu bizi o gun bugundur lassaya ayri bir semtim vardir. ayrica kislik lastikde baskasini tanimam aynisini kullaniyorum bende. ayrica yazlik lastiklerinide kullandim gayet tatminkar ve guzeldi. lassadan inince dunloplarima lanet ediyordum onceki aracimda.
havaların baktırın derım o kadar fark olması ımkansız..
Her lastik her arabada aynı performansı vermez.
Fakat bu kadar ciddi fark - abartı yok ise - sadece lastik havalarından ya da arabanın mekanik bir probleminden kaynaklanıyordur. Ya da lastikte bir hata vardır.
Lassa snoways çok uzun süre kullandım, gayet memnunum Lassa'dan.
Special thanks to; Utku Selamoglu.
lassa eskisi gibi değil, güzel lastikler üretiyor artık. size denk gelmiş olabilir, hamurunda, kauçuğunda karkasında sıkıntı olabilir, garantisi var, olmadı lastikçinizle konuşun değiştirin. conti daha iyidir tabiki, bizim de continental bayimiz var ama lastik dersen michelin'i tek geçerim, üstüne tanımam![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
lassa kullanıyorum son derece memnunum![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
benmde eskiden accentte vardı grand slam onlar berbattı ama lassanın impetusları iyi diye duydum ben
Gecen sene meg1 de kullandim 200 le direksiyon birakip gitmistim denemek icin okdar stabildi yagmurdada cokta iyi duruyordu 185-60-15 kullanmistik
Lassa alıp taktık suzikiye çılgınca viraj yapıyorum makas zorluyorumki 175 tabana hayatta güvenmem ama bunlar çok iyi çıktı bence. Ben de lassayı tavsiye edrim. Senin lastiklerinde bi problem var muhtemelen o yüzden memnun değilsin.
Lastiği biraz kullanın. Düzelmez ise lastiktede hata olabilir. Üretim hatası. Şikayet edin gelip bilir kişi incelesin. Zamanında 106gti kullanan bir abimizin sıfır 2 lastiği tutunmuyor şikayeti üzerine gelen bilirkişi tarafından değiştirilmişti. Goodyear F1 idi galiba lastiklerde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)