Aracımın şasesinin düz olup olmadığını merak ediyorum bunu ölçtürebileceğim yada baktırabileceğim bir yer var mıdır?
Eğer olurda çok az bir kaçıklık varsa bu düzeltilebilir mi?
Aracımın şasesinin düz olup olmadığını merak ediyorum bunu ölçtürebileceğim yada baktırabileceğim bir yer var mıdır?
Eğer olurda çok az bir kaçıklık varsa bu düzeltilebilir mi?
Varsa şasici civarda ölçer. Yoksa rot-balanscı da ölçer. Rot-balanscıda rota bağlanınca en azından tekerlek konumlarında hata var mı onu öğrenirsin.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
bugün saseci ahmete gittim sadece gözle bakıp fiyat çıkardılar
bu aracı şablon gibi birşeye oturtup adam gibi ölçüm yapacak bir yer yok mudur?
herhangi bir Honda genel servise gitsem bakabilirler mi ?
cagkan arabandan suphenmı varne ugrasıyn saseyle
mıs gıbı araban var
www.honda-tech.com
rotcular herseyı der eskı aracımda saga sola toplamıyrdu akson bozuk dedı yırtındı aksonu duzeltcem dıye meger lastıktenmıstam emınolmadan arabandan soguma boyle seylerle arka tasıyıcının nesı var baktır tasıyıcıya
www.honda-tech.com
şasende ne gibi bir sorun var dostum ? şase işi çok b.ktan işliyor trde... car o liner tezgahı olan atölye sayısı çok azdır... ama salıncak ve akson eğikliklerinde car o liner şase düzeltme tezgahlarıda işe yaramaz... mecburen parça dğeişimi ister... mesela benim integranda kaster gerideydi radius kolnun ön alt traverse bağlanan poliüretan fişek içten bozulmuştu şaseciler torcular şase yamuk diyip 300 400 lira isteyen adiler olmuştu... sonra baya bir araştırma ve arabanın altında geçirdiğim bir kaç saat sonra biraz pratik yapıp gittim fişek aldım sıfır 15 liraya yeniledim kendim radius kolunu sökerek ve düzeldi şasesi sadece rot ayarını yaptım araç taş gibi oldu....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
arkadaşlar merhaba;
benm 1.4 is hb düz yolda gittiği zaman direksiyon sağa doğru dönüp araç sağa çekiyor aracı anadolu yakasında işten anlayan mezarcı olmayan para kazancam diye millete masraf çıkartmayan kime gösterebilirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)