Bu sıfırla demek yeniden coilover yaptirmak oda 450 lira doğrumudur ?
Sıfırlamak demek yenisini almak mi ?
öyle muhabet mi olur birader coil yaptirdim bi kere yüzüm gülmedi ben bu coilleri yaptirmak için para vericem öyle mi ? bide tekrar sıkıntı yaratacak
???????????
Nazar degmesin diye yazmiyorum da bende baya bi kilometre oldu yaptirali, arada bi vurma yapmasi disinda sikinti yok. Ara Murat abiyi gonder yapsin para almadan, tekrarlarsa da yneisini yapip gondersin, boyle soyle.
Gecenlerde Antalya'dan bir arkadas Polo'suna on-arka yaptirmis bir ton dert yaniyordu, sonra napti bilmiyorum da cok fazla sorun yasayan da var bu iste. Ben sansli kesimdenim sanirim, Allah korusun![]()
senin yapacağın bişi yok maalesef, cantürk hangi şartlar altında yapıyor onuda bilmiyorum açıkcası. Bence onlarla bi görüş mutlaka yardımcı olacaklardır. Sonuçta dünya kadar araba yapıyorlar mutlaka bu tarz olaylar ile karşılaşıyorlardır. Ben markalı coil kullandığım halde benim hatunda aynı tepkileri veriyor rahat ol![]()
Ben coilim istediğim gibi düşürmedi diye 2 kere ayri ayri dünlerde aradim telefonuma cevap gelmedi FC KANGOO yu aradim dedim aradim acmadilar bi ilgilenirsen sonucta benim muhatabim oyle tamam kardeşim ben halledecem dedi aradan 1 hafta geçti seni arayacaklar denildi ve hala bekliyorum belki yanlişlama başkasi diye ararlar diye
Darlayacaksin veya burada bas bas bagirip soylersin durumu. Bir sekilde ilgilenmeleri gerek, o kadar iyi esnaf soyle boyle esnaf diye ovduler, ben de memnun kaldim cok sukur mukemmel bir is yapmasalar bile parasina gore iyi benim acimdan.
Allah kolaylik versin, zor durumlar, ugrasmasi biktiriyor adami.
Murat abiye söylersen halleder para almadan gerekirse sıfırını bile yapar o derecede tanıyorum kendisini.. bi ulaş kendisine cep numarası yoksa pm atabilirim
Livestrong
maslak namiştayn'e gönder onları ne sorun yaşarsın bı daha nede urunun arkasında durmayan esnafla ugrasmassın benım 3. aracıma yaptırışım ben hiç bi sorun yaşamadım artı ordan yaptırırsan eger garanti belgesi kesip veriyolar ürünlerıylede gayet de iyi ilgileniyolar , genede gönder tamiratınıda yaparlar sana
hacı kız arkdsn senı fena gaza getırmısama bızede cok dıyolar arkdslar flan ne bıcım araba bu flan.
bnm bır cok arkdsm seyrantepede ankara amortsore yaptrdı daha bı sıkayet duymadım ama kesınlıkle oraya yaptr demıyorum.sonucta kendm oraya yaptrmadım ama yenı adgm arac ıcın bnde orayı dusunuyorum
Övenlerden biriside bendim tarık, 3 ayda 9 kere izmite gittim senlede karşılaştık orda 8 ci seferde söktürüp orjinalleri taktırıyordum sizde ordaydınız, ilk seferlerde ben çukura düştümde patladı sandım coilleri, gittim tek kelime yapmadan söktü yaptı, ama izmite git gel kesilmeyince anladımki murat bey bir yerde eksik birşeyler yapıyor bu nedenle aracımı satamadım canı sagolsun![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)