User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
190 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Murat Engin R35 Gtr

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onuda birlikte koyariz. Pazar gece bu isten anliyan bir arkadasimla sure olcmeye calisicagiz,bize yardimci olurmusun? Hem yeni linkler cikar hemde belki daha iyi sureler cikartiriz?
    Dogmamis cocuga don bicmeyelim, elinizdeki LINKleri alabilsek kafi, yeni linkler sizin olsun....

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam üzerine gitmeyin artık sıktı havaya yazdı istemeden senaryoyu şimdi geri viteste yapamıyo üzerine gitmenin bi manası yok herşey belli ortada ztn olabilcek şeyler bunlar bakınız halil çakır
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tamam üzerine gitmeyin artık sıktı havaya yazdı istemeden senaryoyu şimdi geri viteste yapamıyo üzerine gitmenin bi manası yok herşey belli ortada ztn olabilcek şeyler bunlar bakınız halil çakır
    "dbn işini bilen biri ile yola çıkıcaz.." yazısını görünce benimde aklıma direk "halil the incredible" geldi

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar; senaryo yada sikma mikma yok,neyse onu soyluyorum.
    Dbn isini bileni bilmem ama ben tum projeyi Caglarla birlikte yapiyorum,ayip oluyor biraz!

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada mantıklı gelmeyen tek nokta şahsınıza ait pbox var ama basit birşeyi hiç ölçmemek mantıksız geliyo,yani mutlaka ölçülmüştür süre tatmin etmediği içinmi ölçülmedi dediniz veya benim işim 100/200 mü diyosunuz,bide hiçbir mesaja alıntı yapmıyosunuz kime ne yazdığınız belli deil

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar; senaryo yada sikma mikma yok,neyse onu soyluyorum.
    Aslında bu bizim forum kültürünün de suçu
    Bu Techturkey Türkiye'deki forum kültürünü gerçekten biraz değiştirdi yani arızalı tipleri bir araya topladı diyebiliriz aslında

Yani ben gibi burda onlarca kişi yurtdışı forumlarını da takip ediyor.Özetle eskiden oldugu gibi kendi yağımızda kavrulmuyoruz artık.Birisi bişey dediginde "woow" deme yerine araştırıyor herkes..Üye profilleri değişti artık..

Ben burdan bi kaç arkadaşın gerçekten gurur duydugum konularını görünce seviniyorum yabancı yerlerde. Hatta bi kaç kişiye yabancı gibi yazdıgım bile oldu Hatta bazı elemanlarda çözemedigim şekilde Türk isimli fakat Türk oldugunu övünmek istemiyor vs vs..Memleketinden sogutmuslar

Kısaca demek istedigim insanların merağını gidermek için en azından Caglar Bey'e sorabilirsiniz konu nerede geçti diye.Çünkü onun konusunu orda okudugumda sizin araçtan da bahsediyordu , eminim diger muhabbetin geçtigi yeri de hatırlayacaktır.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drahte1905'e sardım bende eski yazılarını okuyorum, iqsu 150+ net çıkar, 100$ bahse girerim
    Grow up! this is just a car

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Murat Bey, 9.9 yaparken dikkat edin sizin sanzuman kaldirsa da, sizin omurga kirilabilir, cok dayanikli gorunmuyor....

Şu son cümle biraz sert olmamış mı?

997TT nin sabıra bayıldım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyenin dunya ile entegre olmasi ve bizim azmimiz sayesinde oldugunu dusunuyorum.
    Caglar gercekten bu konuda uzman,lafina ve sozunede guvenirim. Dedigi sozleride arastirma geregide duymadim.
    Ama dediginiz gibi; ben Turk olarak yayinlamak isterim eger yayinlanmasi gerekirse,dogrusuda bu.
    Pbix imda 60/130mil ayarli bile degil hatta aklima bile gelmedi,Ozgun dbn den cikarmasa aklimada gelmiyecekti. Oyuzde Olcmek aklima gelmedi. Zaten 130 mil 200 un biraz ustu oldugu icin,deviri buraz yukari cektik,yeniden olcucegimide soylemistim

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu son cümle biraz sert olmamış mı?

997TT nin sabıra bayıldım...
    Koltukları için söylemiştir. Hakaret edeceğini düşünmüyorum Murat'ın.
    Failure is not an option.

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyan biri olarak dikkatimi ceken su Murat beye yapılan bu press in amacı nedir?Diyelimki boyle bir süre yok?veya Murat bey bu yazının üstüne arabasına biraz hada harcayıp bu süreyi elde etti ve alın dedi.Ne degisicek hayatınızda?? veya hayatımızda??Güven sarsmakmı olay?? rencide etmekmi ,satisfy mı nedir onu anlamadım?Burada ne Murat beyi nede baskasını savunuyorum.Cok net birsey var NAGTROC forumunu okuyan arkadaslar boyle birsey yazılımı ,degilmi kendileri bakıcak ve bulucak kadar kafaları gayet calısıyo burdan GAYET belli.Nerede neredeee diye under 18 gibi sormanın ne manası var ben cozemedim?Yas farkınında tabi bunlara etkisi var sanırım.Boyle birsey varsa girer kendiniz bakarsınız varsa vardır yoksa yoktur enteresan fontlarla pc yi yeni kesfetmis 24 saat counter strike oynuyan teenage ler gibi show yapmaya gerek yok.Kİ ''Baskasının derdi baskasının malı bu kadar kimseyi ilgilendirmemeli.boyle hareketlerin sonucu hicbirseye cıkmaz '' Think Simple.''

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı murat beyin yaptığı sürenin nagtrocta sansasyon yaptığını, adamların çıldırdığını belirtmesi ama işin aslı zaten adamların benzer setupla daha iyi süreler çıkarmış olması ve drahtenin tek isteği adamların bu şaşkınlıkta karşıladıkları çıldırdıkları postların linki

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okuyan biri olarak dikkatimi ceken su Murat beye yapılan bu press in amacı nedir?Diyelimki boyle bir süre yok?veya Murat bey bu yazının üstüne arabasına biraz hada harcayıp bu süreyi elde etti ve alın dedi.Ne degisicek hayatınızda?? veya hayatımızda??Güven sarsmakmı olay?? rencide etmekmi ,satisfy mı nedir onu anlamadım?Burada ne Murat beyi nede baskasını savunuyorum.Cok net birsey var NAGTROC forumunu okuyan arkadaslar boyle birsey yazılımı ,degilmi kendileri bakıcak ve bulucak kadar kafaları gayet calısıyo burdan GAYET belli.Nerede neredeee diye under 18 gibi sormanın ne manası var ben cozemedim?Yas farkınında tabi bunlara etkisi var sanırım.Boyle birsey varsa girer kendiniz bakarsınız varsa vardır yoksa yoktur enteresan fontlarla pc yi yeni kesfetmis 24 saat counter strike oynuyan teenage ler gibi show yapmaya gerek yok.Kİ ''Baskasının derdi baskasının malı bu kadar kimseyi ilgilendirmemeli.boyle hareketlerin sonucu hicbirseye cıkmaz '' Think Simple.''

Ben de bunu anlamıyorum..İnsanların araştırmasından niye rahatsız oluyorsunuz ?

İnsanlar yazmadıgınız birşeyi sormuyor ki , şimdi sana Techturkey'de Rus GTR şöförüyle dalga geçtim falan yazsam , sen de buraya üyeyken , merak edersin mutlaka nerde ne olmuş diye..

İnsanların araştırmasından rahatsız olmayın..Sanki adamın özelini sorguluyor gibi yazmışsın.Senin dedigin gibi durumlar arabasını süresini paylaşmayan insanlara uygulanabilir..

Burda bir paylaşım var , burası bi forum , "biraz hada harcayıp bu süreyi elde etti ve alın dedi.Ne degisicek hayatınızda?? veya hayatımızda?" mantıgıyla hiç bişeyi umursamaman lazım o zaman..

Süre var ya da yok nasıl bi rahatlık ayrıca ? Burda o zaman isteyen istedigi gibi sallasın bizde sadece tebrik alkış bu mudur olay ? Sığmıyız o kadar ?

Devir değişti diyorum eskisi gibi değil.Sen sanıyormusunki sadece bizim forum böyle ?

Yabancı forumda da biri birşey ortaya attıgında dayanağını istiyorlar ? Under 18 mi onlar şimdi senin tabirinle ?

Public forum ortamında , aracının bilgilerinin paylaşıma açmış birisine soru soruldugunda " elalemin malından sanane " tarzı yaklaşımın oldukça garip..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aciklama yapiyorum,tekrar okuyun.
    Konu manasizlasiyor. Caglar konuyu konustu ve bende dediklerine haliyle guveniyorum. Konu acilmasinida istemisti ama koltuklari beklemistim daha iyi sure icin.
    Ayrica yeni sure yapabilirsemde koyucagim ama is uzum yemek degil.
    Muratin benle ugrasmasina lafim/sozum yok,herkes soyluyor adamin tarzi bu,bende saygi duyuyorum ama lutfen isi dallandirip budaklandirmayalim. Amac beni kotu gostermek olsun,baskasini degil.
    Cem; sure var zaten? Benim suan ki yapmak istedigim, yeni 100/200km olcmek ve 60-130 degeri cikarmak,***** ikisi arasinda makas cok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyenin dunya ile entegre olmasi ve bizim azmimiz sayesinde oldugunu dusunuyorum.
    Caglar gercekten bu konuda uzman,lafina ve sozunede guvenirim. Dedigi sozleride arastirma geregide duymadim.
    Ama dediginiz gibi; ben Turk olarak yayinlamak isterim eger yayinlanmasi gerekirse,dogrusuda bu.
    Pbix imda 60/130mil ayarli bile degil hatta aklima bile gelmedi,Ozgun dbn den cikarmasa aklimada gelmiyecekti. Oyuzde Olcmek aklima gelmedi. Zaten 130 mil 200 un biraz ustu oldugu icin,deviri buraz yukari cektik,yeniden olcucegimide soylemistim
    artık oha demek istiyorum...ne kadar ulvi görev ve başarılarınız varmış arkadaş!

araba seviyorsunuz paranızda var yapıp gazlıyorsunuz, ötesi nedir???

sizin sağladığınız entegrasyon aldığınız hazır kitleri arabaya takmak olarak görünüyor burdan...

görende bir marka yaratmışsınız o marka ile dünya çapındabaşarı elde etmişsiniz sanar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The k; ben ne demeye calisiyorum sen ne yaziyorsun
    Konuya buradan bakiyorsan zaten yazilarim manasiz...
    Cem ne demek istemis ben neyazmisim,oyle bak...
    Sanirim ben yanlis anladim mevzuyu...
    Baska?

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada yazilanlara simdi bir yanci arkadas cikip "adam araba yapti ne uzerine geliyorsunuz" dicek kesin )
    Murat bey arabaniz masallah hizli ama(!), Nagtroc daki insanlari cildirtacak kadar degil. Bu talihsiz soyleminizi duzeltmek icin artik su LINK I bi koysaniz da okuyabilsek ve gururlansak.
    birkac saatlik bir ileriyi gorus yetenegim var sanirim
    insanlar sadece son sayfayi okuyup yorum yapmayi cok seviyor ya da fanatizmi .

997TT nickli bey "nagtroc taki konusmanin nerde gectigini arkadasim daha iyi biliyor, ogrenip yazarim" dese ortada uzayan birsey olmayacak, drahte nin ilk linki alabilir miyiz dedigi post kac gun oncede kaldi, biraz insanlara deger verip ricalarini yerine getirse murat bey boyle uzamazdi.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ogrenip yazarim oldumu?
    Da konu sureydi,drahte daha iyi surelerin oldugunu koydu,bunlari tartissak?
    Yada neyi daha iyi yapariz,onlari konussak?
    Yapici olsak.... Biliyorum,birbirimizi yemeyi severiz ama arada mola verelim...

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aciklama yapiyorum,tekrar okuyun.
    Konu manasizlasiyor. Caglar konuyu konustu ve bende dediklerine haliyle guveniyorum. Konu acilmasinida istemisti ama koltuklari beklemistim daha iyi sure icin.
    Ayrica yeni sure yapabilirsemde koyucagim ama is uzum yemek degil.
    Muratin benle ugrasmasina lafim/sozum yok,herkes soyluyor adamin tarzi bu,bende saygi duyuyorum ama lutfen isi dallandirip budaklandirmayalim. Amac beni kotu gostermek olsun,baskasini degil.
    Caglar beyin 2012 yilinda ki butun mesajlarini okudum, sizin arabanizdan bahsettigi tek yer kendi rekor basligi ki orada araciniz kamera arabasi oldugu icin ama bu durumda dahi biri cikip sizin arabanin hakinda yorum yapmamis...

Keza o baslikta Caglar Bey sanirim typo yaparak sizin arabaniz icin 5.45 60-130 yapiyor demis, Caglar Bey'in aracinin basligi 10 Nisan tarihli, sizin burada 5.729'u paylasitiginiz tarih 9 Nisan, sanirim typo var...

Alıntı heacuva Nickli Üyeden Alıntı
    The chase car in the video is an Alpha 9 2012 EDM R35 which runs a respectable 5,45 60-130 mph.

Kaynak
    Ki sizin arabaniza typo ile 5.45 denmesine ragmen kise "Vuuu" dememis...

Simdide "Caglar Bey konustu" diyorsunuz, hani NAGTROC'a yazilmisti ?

Caglar Bey'e ne bu forum'da ne NAGTROC forumda guvenmeyecek adam oldugunu sanmiyorum ama burada olan olayi kimse anlamadi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)