User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
190 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Murat Engin R35 Gtr

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halamı kavga ya Kardeş Drahte 4 yaşında bir cocuğuk beynine Sahip kimin Ne sıkıntısı var arkadaşım yakın dostum makina mühendisi arabalarla çok ilgilenir çok cidddi fikirler ve üretimler i var EEEEEEEE Neyuin kime ne yalakalığını yapıosunz ya gurur duymak ? r35 Gtr turbo kiti basarımı ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halamı kavga ya Kardeş Drahte 4 yaşında bir cocuğuk beynine Sahip kimin Ne sıkıntısı var arkadaşım yakın dostum makina mühendisi arabalarla çok ilgilenir çok cidddi fikirler ve üretimler i var EEEEEEEE Neyuin kime ne yalakalığını yapıosunz ya gurur duymak ? r35 Gtr turbo kiti basarımı ?
    ya ozgünüm bunu nasıl başarıyorsun?? hiç mi birşey anlaşılmaz arkadaş yazdığından...senin şu 3 satırlık yazını okurken aldığımnotları yazıyorum şimdi....

halanı kavgaya kim çağırdı??

drahtenin çoçuğu kız mı erkek mi?

makina mühendisi ne kadar ciddi?

Neyuin sağ açık mı oynuyor? hangi takımda?

gururlu yalakalı nasıl yapılır??

allah iyiliğini versin

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nagtroc da duyuldu,cildirdilar zaten...
    tüm olay burdan çıkıyor zaten

sorun aküde
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine polemik oluyor,birilerinin istegi oluyor...
    Aciklamayi yaptim,neyin israri bu? Yazilarim okunmuyor.insanlarin tArzi belli,oyle kabullenirim,ciddiyede almam otesini... Saygi duymak ile tepki gostermek farkli.
    10 sec kostu kosmadi? 10,4 sec oldu,ne degisti? Bu arabayla stok 10,9 sec kosan var,birakin su isleri lutfen. Benim arabanin 10,874 kosucagina inaniyorum ama bu 9,9 olmus yada 12 olmus umurumda degil. Dragla ilgili ne iddiam var nede ilgim...
    Konuyu okursaniz hedef 5,0 in altina inmekti,gunlukte 6 sec in altini kosmakti,ulastim. Benim asil amacim pist idi onuda 49,1 sec ile ulastim. İnsallah daha iyileri baskalari tarafindan gelir kisa zamanda...
    Polemikle beslenen insanlarin amaci belli,o isin konusu burasi degil,bir suru site var yada konu var. Yine amaci disina cikti yazilar.
    Konu "Otomobil" icinde kalsin,farkli yazmak isteyenler baska yerlere yazsin lutfen...
    Edit:"Devamli" one surdugum bir husus hic olmadi,bu siteye uye oldugumdan beri otomobil ve ilgili alan yazilarindan disari cikmadim. Eger ne yazdiysam bildigim yada yasadigimdir,farazi isleri varmis gibi hulyalarda yasayan biri degilim. Dedigim gibi,aciklama yapmistim. Konunun guncel kalmasi nasil isime gelebilir? Yada bubdan nasil fayda sagliyabilim... Birilerine prim yaptirma gibi ugrasimda yok. Yada surekli konusulup kibiri kabaran biride degilim. Amac belli,bende saygi duyuyorum,sizde oyle yapin...
    Aciklama beklemiyorum Murat Bey, LINK bekliyorum LINK....

Keza LINK gelmez'se siz isterseniz basin aciklamasi yapin, herkez kimin ne oldugunu goruyor, merak etmeyin....

Simdi bu mesajiniza donersek;

Murat Bey, ben bu forumda sayfalarca aciklarim sizin aracinizin neden 10 saniye yapmayacagini, bunu resimler, grafikler ve gercekler ile kaynaklari ile gostere gostere paylasirim AMA

Siz gelir "Polemik yapmayalim arkadaslar" "10 dediysek 11 olur" "Ben oyle demedim ki benim hedefim 6 saniye altiydi" dersiniz konu kaybolur gider..

Nerden biliyorum ?

Bu mesajinizdan....

10 sec kostu kosmadi? 10,4 sec oldu,ne degisti? Bu arabayla stok 10,9 sec kosan var,birakin su isleri lutfen. Benim arabanin 10,874 kosucagina inaniyorum ama bu 9,9 olmus yada 12 olmus umurumda degil. Dragla ilgili ne iddiam var nede ilgim...
    Asli astari olmayan sekilde YAZIYORSUNUZ, mesajinizin bu kisminde ne bir yargi, ne bir anlam var, biri birsey dedimi hemen soylediklerinizi yuvarliyorsunuz...

Ortalik bosken, "9.9", biri nasil yaparsiniz dedimi, "10'da olur", "10 cok degil mi ?" dendiginde, "Guzel kardesim senin icin 10.4 yapalim" bunun ustune "Nasil planliyorsunuz bunu yapmayi ?" diyince de "10.874 son daha 1 milisaniye dahi dusmem"....

Drag'lar ile ilginiz yoksa arabanizin bu sureleri yapacagini nasil biliyorsunuz ?

9.9 yaparim dediniz simdi 10.874 kosar diyorsunuz, arada 1 SANIYE var o ne ara dustu ? Murat bey, pisti 9.9 gecen araba ile 10.9 gecen araba arasinda ki ET farkina bir bakin bence....

9.9 mu yapiyorsunuz ? 10 mu ? 10.4 mu ? 10.874 mu ? Adim adim 9.9 yapan araba bir mesajda 10.874 yapti, biraz daha ugrasirsaniz araba 12 saniye yapacak...

Murat bey hadi bunu aciklayin;

Murat Bey, siz 9.9 yapiyorsaniz, sizden sadece 60-130 mph araliginda 2.3 saniye daha hizli olan Caglar Bey kac saniye cikaracak ? 6 yapar herhalde...

------------------------------------------

Sizi sizden cok seven adam var, milllete tam olarak ne veriyorsunuz ne yapiyorsunuz bilmiyorum ama bir kesimi hipnotize ettiginiz belli...

Simdi bu yuzden ben gayet elmalar ile armutlar ile konusyorum....

NAGTROC da duyuldu,cildirdilar zaten...
    Onlar race gas ile yapamadi ama biz halis muhlis 95+ ile yaptik...
    Boyle birsey diyorsaniz, arabadan fiziksel gerceklerden bagimsiz sekilde biri LINK NEREDE DER !

Sizde verirsiniz, biz okuruz ANLARIZ, seviniriz....

VEREMEZSENIZ BURAYI OKURUZ, GINE BIRSEYLER ANLARIZ !

Sizde ANLAMAYANLAR ile oturur, GTR'iniz ile ogunki ruh halinize gore ister 9.9 ister 10.4 kafaniza gore kalkarsiniz...

Murat Bey, 9.9 yaparken dikkat edin sizin sanzuman kaldirsa da, sizin omurga kirilabilir, cok dayanikli gorunmuyor....

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun,kavga ortami cikariliyor yada canak tutuluyor. Rahatsiz oldugumu sende biliyorsun. Buarada yazindan anladigima gore cevap verdim,yqnlisda anlamis olabilurim
    Mody;aciklamasini yaptim meselenin,orada yazilan yazilari ve fikri soyledim. Baska birsey soylesem,oradan konu buyutulmeye calisilicak.
    Konunun ozune donsek!
    Edit: drahte,sana olan hayranligim gun gectikce artiyor. Gs li ve adinin murat olmasida cabasi... 9,9 ve 11 in farklarinida gosterdigin icin tesekkur ederim,bilgilendim.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mody;aciklamasini yaptim meselenin,orada yazilan yazilari ve fikri soyledim. Baska birsey soylesem,oradan konu buyutulmeye calisilicak
    işte burda ayrı düşüyorsunuz zaten, o yazılanları insanların tebrik ettiği veya şaşırdığı bi kaç mesajın linkini koysanız bu kadar konuşma olmayacak zaten, tek mesajda sonlanıcak bu mesajlar, konu kaldığı yerden devam edecek...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun,kavga ortami cikariliyor yada canak tutuluyor. Rahatsiz oldugumu sende biliyorsun. Buarada yazindan anladigima gore cevap verdim,yqnlisda anlamis olabilurim
    Mody;aciklamasini yaptim meselenin,orada yazilan yazilari ve fikri soyledim. Baska birsey soylesem,oradan konu buyutulmeye calisilicak.
    Konunun ozune donsek!
    Rahatsiz oldugunuzu sadece Ozgun degil forumun buyuk kismi anladi diye umuyorum...

Ama LINKi veriseniz herkez kendi girer kendi okur...

Forumda buyuk cogunlugun forumlari anlayacak kadar ingilizcesi var, kendi gozlerimiz ile gorelim, gurur duyalim Murat Bey'in rekorlari ile istiyoruz, cok mu sey istiyoruz ?

Konunun OZU bana gore bu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mody;Benim yazmadigim yazilari alip koyamam,adamin kendi hesabi,kendi yazilari.
    Eger cok isteniyorsa,bu surenin dbn nini Ozgunden alip yollarim nagtroc'a? Ki yollamak istedigim sure 4,9 degil 4,8...
    De,nagtroc da yayinlaninca yada yazilinca ne olucak benim sure? Ben ciddiye almiyorum,otesi var mi? Biraz daha harcarim,4,5 da yaparim ama elime ne gecicek. Oraya arkadasim,sizin 5,3 sec czor cikardiginiz gtr ile biz 4,9 yaptik 97 ile yazdi ve bununla ilgili yazilar yazildi. Bende bunu duydum ve paylastim. Demekki buyuk hadiseymis ama 5,5 olsada 4,5 olsada bana fark etmiyecekti. Tipki 400 mt de 9 sec yada 11 sec olmasi gibi. Aralarindaki farkda buyukmus,onuda ogrenmis oldum.
    Kisacasi arabamdan memnunum,yolda ve pistte istedigim gidiyor/kullaniyorum. "Benim" icinde onemli olan bu....
    Halep yada arsina gerek yok

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger cok isteniyorsa,bu surenin dbn nini Ozgunden alip yollarim nagtroc'a? Ki yollamak istedigim sure 4,9 degil 4,8...
    De,nagtroc da yayinlaninca yada yazilinca ne olucak benim sure? Ben ciddiye almiyorum,otesi var mi? Biraz daha harcarim,4,5 da yaparim ama elime ne gecicek. Oraya arkadasim,sizin 5,3 sec czor cikardiginiz gtr ile biz 4,9 yaptik 97 ile yazdi ve bununla ilgili yazilar yazildi. Bende bunu gordum ve paylastim. Demekki buyuk hadiseymis ama 5,5 olsada 4,5 olsada bana fark etmiyecekti. Tipki 400 mt de 9 sec yada 11 sec olmasi gibi. Aralarindaki farkda buyukmus,onuda ogrenmis oldum.
    Kisacasi arabamdan memnunum,yolda ve pistte istedigim gidiyor/kullaniyorum. "Benim" icinde onemli olan bu....
    nagtroc bir forum değilmi ? Üstelik herkese açık bir forum ben üye olmadan bile girip okuyabiliyorum...
    Sizden yazıları alıp koyun denmiyor, konunun linkini koyarsanız insanlar girip okur sizin aracınızla ilgili olan başkasının yazılarını.
    Bunda yasal olmayan hiçbir durum yok?
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    De,nagtroc da yayinlaninca yada yazilinca ne olucak benim sure? Ben ciddiye almiyorum,otesi var mi? Biraz daha harcarim,4,5 da yaparim ama elime ne gecicek. Oraya arkadasim,sizin 5,3 sec czor cikardiginiz gtr ile biz 4,9 yaptik 97 ile yazdi ve bununla ilgili yazilar yazildi. Bende bunu duydum ve paylastim. Demekki buyuk hadiseymis ama 5,5 olsada 4,5 olsada bana fark etmiyecekti. Tipki 400 mt de 9 sec yada 11 sec olmasi gibi. Aralarindaki farkda buyukmus,onuda ogrenmis oldum.
    Murat Bey, NAGTROC'ta sizin 100-200km sureniz konusulmaz, 60-130 lazim oda nedir ? 5.729 Sec oda ahim sahim bir sure olsa degil NAGTROC her yere koyardiniz, yoksa neden koymuyorsunuz ?

Bakalim sizin listenin'den kotuler ne cikariyor ?

Switzer P800...

• SWITZER FUEL INJECTOR KIT
    • SWITZER MONSTER INTERCOOLER KIT
    • SWITZER UPGRADED TURBOCHARGERS
    • HIGH-PRESSURE WASTEGATE ACTUATORS
    • SWITZER P800 CALIBRATION FOR COBB AP
    • SWITZER MAF / INTAKE AND FILTER ASSEMBLY
    • SWITZER HIGH-FLOW TURBO INTAKES FOR SWITZER MAF
    • SWITZER OFF-ROAD TEST PIPES
    • SWITZER FUEL SYSTEM UPGRADE

SWITZER | R35 GTR Nissan.
    Switzer P800 caddede 93 Octane ile 6 Sec yapiyor siz ustune Methanol sikip 5.73 yapiyorsunuz iste...

Ki bu pakette sizinki gibi bir exhaust sistemi ne yazik ki yok, bu listenin eksigi var fazlasi yok bildigimiz kadari ile...

6.00 - Switzer P800 93 octane (street)
    NAGTROC's official GT-R 60-130 list

Parca secimi parca secimi diyorsunuz, methanol ile P800'den sadece 0.27 saniye hizlisiniz...

Iste simdi koltuk taktiniz, arabayi soyup 5.6 5.5 cikarirsaniz koyarsiniz...

Nasilsa satacaksiniz arabayi, sizden sonraki sahibi dinlesin tikirtilari

MURAT BEY, bende simdi buraya, siz onlarin 93 octane ile 6 saniye cikardigi arabanin ustune %100 methanol basip 5.729 yaptiniz yaziyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 60-130 suresi hic olcmedim ayrica yine bu islerde bana yardimci olan arkadasiminda dedigi gibi 100-200 u bu sure cikan aracin 60-130 daha dusuk cikmali demisti. Zaten devride yukari tasimistik 60-130 icin.su aralar onuda olcerim,benim yerime koyarsin hem bilgi isteyenlerde cevapsiz kalmaz,bana yardimci olurmusun?
    Ne guzel,bizden hizli olanlarda var. Sayende ogrenmis oluyorum.
    Birde koltuk takmanin nesi kotu yada arabayi nasil tikirtilar icine sokar,onuda ogrenirsem sevinirim?

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birileri demagoji yapiyor ama kim??
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 60-130 suresi hic olcmedim ayrica yine bu islerde bana yardimci olan arkadasiminda dedigi gibi 100-200 u bu sure cikan aracin 60-130 daha dusuk cikmali demisti. Zaten devride yukari tasimistik 60-130 icin.su aralar onuda olcerim,benim yerime koyarsin hem bilgi isteyenlerde cevapsiz kalmaz,bana yardimci olurmusun?
    Birde koltuk takmanin nesi kotu yada arabayi nasil tikirtilar icine sokar,onuda ogrenirsem sevinirim?
    997tt size soru sorup cevap alabilen var mı şu zamana kadar???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 60-130 suresi hic olcmedim ayrica yine bu islerde bana yardimci olan arkadasiminda dedigi gibi 100-200 u bu syre cijan aracin 60-130 daha dusuk cikmali demisti. Zaten devride yukari tasimistik 60-130 ucin.
    Murat Bey AMS Alpha 9'nin surelerine bakalim;

Alpha 9, switzer p800 60-130 times on pump gas?

Pompa benzini ile 5.98 Sec

Alıntı timestamp Nickli Üyeden Alıntı
    My was 5.98 pump gas
    Yaris benzini ile 4.98 sec

Alıntı heacuva Nickli Üyeden Alıntı

There you go;

Alpha 9 - 4.98 sec. 60-130 mph
    wow! that's quite impressive for alpha 9!!!
    Race
    Murat Engin + Saf Methanol + Alpha "9+" = 5.729 Sec

Millet pompa ile 5.98 cikariyor Murat Bey, arabanizda sikinti var sanirim...

Cunki bunlar Ams Alpha 9 sureleri, sizinkisi Ams alpha 9+

AMA LINK NEREDE ?

Anladigim kadari ile LINK goremeyecegiz sizden....

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Burada ki süre bir önce ki r35'inize mi ait?

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60-130 Mph Süreleri
    60-130 Mph Zaman
    Cağlar Skyline R35 GTR
    3.464 sec

Emre L 997 Turbo
    3.615 sec

Salih 997T
    3.93 sec

Mert M3 TT
    4.23 sec

Vtanju Masvette
    4.79 sec

Sertan Supra
    4.87 sec

Kerim 997T
    5.05 sec

Eröz Corvette Twin Turbo C6 Zo6
    5.702 sec

Murat Engin Skyline R35 GTR
    5.729 sec

Yasin Subaru GC8
    5.79 sec

Sürelerinizi oz@drecu.com a atabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak hala yeni seyler ogreniyorum,sikintiyi gidermemiz gerek. Keske senin gibi bu islere vaktim olsaydi,dogruyu cok daha cabuk bulurdum.
    İnsallah yakin zamanda gtr yaparsin,bende satmamis olursam bilgi almak isterim?
    Yada benim arabadaki sorunu bulmakda yardimci olursun?
    Edit: tabiki bana ait ancak o gece amac100-200 idi,60-130 u Ozgun koydu. Zaten 60-130 icin devri biraz yukari tasidik,yakinda olcucegimi soyledim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak hala yeni seyler ogreniyorum,sikintiyi gidermemiz gerek. Keske senin gibi bu islere vaktim olsaydi,dogruyu cok daha cabuk bulurdum.
    İnsallah yakin zamanda gtr yaparsin,bende satmamis olursam bilgi almak isterim?
    Yada benim arabadaki sorunu bulmakda yardimci olursun?
    Edit: tabiki bana ait ancak o gece amac100-200 idi,60-130 u Ozgun koydu. Zaten 60-130 icin devri biraz yukari tasidik,yakinda olcucegimi soyledim...
    Siz ogreniyorsunuz da biz ogrenemiyoruz, LINK var mi yok mu simdi ?

NAGTROC da duyuldu,cildirdilar zaten...
    Onlar race gas ile yapamadi ama biz halis muhlis 95+ ile yaptik...
    Bizde birsey ogrenecegiz bunun neticesinde

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada yazilanlara simdi bir yanci arkadas cikip "adam araba yapti ne uzerine geliyorsunuz" dicek kesin )
    Murat bey arabaniz masallah hizli ama(!), Nagtroc daki insanlari cildirtacak kadar degil. Bu talihsiz soyleminizi duzeltmek icin artik su LINK I bi koysaniz da okuyabilsek ve gururlansak.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onuda birlikte koyariz. Pazar gece bu isten anliyan bir arkadasimla sure olcmeye calisicagiz,bize yardimci olurmusun? Hem yeni linkler cikar hemde belki daha iyi sureler cikartiriz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)