Tebrikler, Allah yürü ya kulum demiş
Bin kere maaşallah ...
Sirada GT tarzi birsey alicagim,gtr ile iyice doydum,bu kadar hizlanicagimi dusunmemistim... Cls 63 olabilir. Evotech yazilim ve kat iptali ile 1000+ nm tork ve 685hp aliyor,banada yeterli
Turkiyeye donunce yeni sureyi Ozgune gondericegim,gelebilecegi son nokta bu. Ustu riskli ve bana gore degil. Motoruda ellemek istemiyorum,saglikli sekilde kalsin...
1000+ nm fazlasıyla yeterli , epey yükde taşır o torkla![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Techtukey forumu'na nasil link eklenir ?
Oncelikle, forumda paylasmak istedigimiz web site linkini kopyaliyoruz.
Daha sonra ise foruma normal mesaj yaziyor gibi bir mesaj penceresi acip, kirmizi kutu ile isaretlemis oldugum, "baglanti" kutucuguna tikliyoruz
"Baglanti" kutucuguna tiklandiginda, ufak bur pop-up penceresi acilacak, acilan pencerede isaretli alana istedigimiz linki yapistiriyoruz ve "Tamam" tusuna basip devam ediyoruz.
Goruldugu uzere link mesajimiza eklendi, daha sonra secili alana linkin ismini yeniden girerek, linkin forumda okunacak olan ismini duzenliyoruz.
Tamamlanan baglantimiz, asagidaki sekilde gorulmektedir.
Iyi Gunler.
drahte sen nasıl bi adamsın yaa![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bugun duzenledigimiz pist gununde,Oskurle birlikte 49 donduk...
Malesef asagi inemedim,bunada sukur
Ozgurun methanole o pist sartlarinda,aeabanin icinde gazlarken debi ayari cekmesi muthisti,sagol kardesimama oda vuruntuya care olmadi
![]()
Murat Bey biliyorum gayet mesgul bir insansiniz, yaptiginiz isleri bizim gibi siradan insanlarin anlamasinin ve yapmasinin imkansiz oldugunun farkindayiz ama su linki paylassaniz artik...
Ulkece birlik ve beraberlige ihtiyacimiz olan su zamanlarda, sizin gibi birinin bu olcekte uluslararasi basarisi ile gururlansak...
Lutfen bunu cok gormeyin bize...
Caglarin nicki ve kosusu.
Benim kosunun dbn nini yobetime gondermedim,konusu konusuldu forumda,Caglar da guzel ugrasti,dalgasini gecti... Bu sureler bizim gibi ulkelerden gelince garipsiyorlar...
Zaman bulup tekrar olcucem,muhtemelen 4,8 olucak yine standart benzinle.-1 egimde suan 4,9... 50 kilo hafiflemek iyi geldi... Bunu yayinlanmasini istiyecegim...
Zaten suan ki kosunun dbn ni Ozgunde mevcut.
Milletce birlik ve beraberligi bozmayalim,dogru dusunce. Akil ve fikirden ayrilmayalim...
Benim gibi siradan bir otomobil severin dilegidir![]()
Caglar beyin konusu burada; New 60-130mph record run
Buda ayni konunun Google Translate hali: New 60-130mph record run - Turkce
Murat Bey, Caglar Bey'in konusunda bu derecenin TR'den gelmesini garipsiyen kim var ? Konu'da Turkiyenin T'si gecmiyorken kim nasil garipsiyor kisisel rekorunu ?
NAGTROC, Amerika'li GTR sahipleri forumu olsa dahi gayet uluslar arasi bir forum, Arabin'dan Ingiliz'ine 71 milletten adam var, kim kimi garipseyecek ?
Ben NAGTROC'u alt ust ettim ve sizin arabaniz ile ilgili bir satir dahi bulamadim ki sizin soylediginiz gibi "Cildiran" insanlari hic gormedim...
Son mesajinizda yazdiginiz;
Kismini gorebilirmiyiz peki ? Cildiranlari gorelim..
Beni seven ve yakindan takip eden biri. Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum,oyle umuyorum...
Tanismak istedim ama sinavlari vardi 5-6 hafta once. Seviyor ve keyif aliyor bu tarz islerden diye dusunmekteyim. Bende Tesekkur ediyorum kendisine. Saygi duymak gerek herkese... Polemik cikmasin benim konumda,havanda su dovmek yada masturbasyon gibi oluyor...
Sadece NAGTROC muhabbeti için yazayım , drahte'nin merak ettigini ben de merak etmiştim , hatta acaba ben mi göremedim orda dedim, takip ettigim biyer çünkü.Bi daha baktigimda gorememistim.Ama yazmak istemedim..
Ulkemizin adının geçilmesi hepimizin göğsünü kabartır.
E bizde dogal olarak okumak isteriz , merak etmesinin neresi garip peki ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)