Bu hafta hava misss gibi. Guneyli ruZgarlar havayi isiticak hatta carsamba 16 derece!!
Aksamlari cikicagim gazlamaya,paslandik yahu,opetde degil ama ***** yerde olurum![]()
Bu hafta hava misss gibi. Guneyli ruZgarlar havayi isiticak hatta carsamba 16 derece!!
Aksamlari cikicagim gazlamaya,paslandik yahu,opetde degil ama ***** yerde olurum![]()
Bu aksam İbo(İbrahım) ıle tanıstık. Lastık bahane,av muhabbetı sahane ıdı.
Kısmetse ortak yapıvagız yakın zamanda.
Sonra tek basıma Roll'a cıktım. Havada nem guzel,hızlanma guzeldı.Trafıkte serbestı...
Denemeler keyif veriyorsa gecmek/gecilmek muhim degil brocan
Kendimle deniyorum,belli bir saniye hedefi koyuyorum egime gore,tek basina oyun oynayan cocuk gibi![]()
Bu aksam yıne testteyım,beklerım
Gforce un yaptıgı bır Turbo var,kıtli falan,onun testını yapıcagım.
Yarın Ferrarının yılbası partısı var,eger erken cıkarsam,mutlaka gelırım.Guzel olur,persembeden sonra yagmur var![]()
Bu aksam testteydım.
E92 M3 de vardı,100-200km,-2 egımde 8,5 sec yuruyor kı daha egsoz sıstemı elden gecıcek,sımdıye kadar test ettıgım en hızlı M3!!!
Benım arabaların surelerı ıyılesıyor gundedn gune,durdugu yerde guc kazanıyor herlde
Guzel geceydı...
Pompa benzini hatta petrol ofisi
Cok cok iyi deger. Heralde 13-14 tane yazilimli E92 M3 test ettim,9,2 cikiyor,egsozlu 8,8 sec en iyi derece...
Ki,daha egsoz elden gecicek...
Dkg,man boyle yuruyemez
Dbn Ozgune yolliyacagim,hizli M3 olsun listede...
Tesekkurler,sagolun. Yeni seyleri test etmistim ve 2 arac daha.
Bu M3 cok iyi yuruyor ama egsozla 8 in altina iner mi,supheliyim. 8,2civarib olur heralde. Ama dusersede sasirmam artik!
Dun aksam mudurle muhabbetini ediyoduk turboyu verip m3 mu alsak diye 100 200 u nedir diye ?
tam ustune denk geldi konu masallah cok guzel sure
bizim turboda 100 200 8.5 sn.
bi aksam ayni suredeki araclari yanyana getirip bakalim![]()
er ist ein deutscher
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)