Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin. nerdeyse yaşıt sayılırmışız.. Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu.. Birer fatiha suresini eksit etmeyelim uzaktanda olsa.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin. nerdeyse yaşıt sayılırmışız.. Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu.. Birer fatiha suresini eksit etmeyelim uzaktanda olsa.
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
az önce tesadüfen satılıklarda konusunu okumuştum, burayı görünce şok oldum :/ Allah rahmet eylesin.
edit : Aynı konuymus ikiside
bir an sevindim yanlış post açtılar herhalde burda, kurtulmuş diye.. Allah mekanını cennet eylesin.Başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin![]()
Tanımasak da bu ortamdan olduğunu bilmek , bizi de üzdü başımız sağolsun , Allah rahmet eylesin.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Allah rahmet eylesın mekanın cennet olsun cok uzucu
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Allah rahmet etsin inşaallah..
efendimiz(s.a.v.) de şefaatinden mahrum bırakmasın..
yakınımmışcasına üzüldüm![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, Geride bıraktıklarına sabır versin Rabbim inşallah. Daha gençliğinin baharında..
Tanımam, muhabbetim yok ama gerçekten yakınımmışçasına üzüldüm.
Gerçekten zor hemde çok. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
New Toy! - 41 AJV 325
Çok üzüldüm hatta ilk defa tanımadığım biri için bu kadar üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin.
tedaviye gittiğini paylaştığı konuyu şimdi gördüm tesadüf ardından bunu gördüm bir anlık hem sevinip hem üzüldüm. diğer konudada son mesajlar başsağlığı mesajlarıymış.
Allah gani gani rahmet eylesin...
L4404 | you are away
yikildim....
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)