Allah rahmet eylesin,çok zor bir durumgeride kalan sevdiklerine baş sağlığı diliyorum.
vay be! Allah rahmet eylesin. ilk gördüğümde kemo dan dökülen saçları Allah şifa versin demiştim içimden. Kader...
Of ki ne of..bi suredir gorememistim ama cok uzuldum insanin inanasi gelmiyo gercekten..allah geride kalanlara sabir versin mekani cennet olsun...allah kimsenin basina vermesin...
Kendisini tanıma şansım olmadı ama eski mesajlarına baktıkça boğazım düğümlendi. Ankara'daki arkadaşlarımız çok rica ediyorum son yolculuğunda yalnız bırakmayın kardeşimizi.
Allah günahlarını affetsin kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Allah rahmet eylesin , üzüldüm...Allah geride kalanlara sabır versin...
Gözlerim doldu ağlicaktım neredeyse. Forumda aklımda kalan nicklerden birisiydi. -siydi diye anlatmak bile üzüyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim bize daha fazla böyle haberlerle karşılaşmayı nasip etmez inşallah.
Başınız sağ olsun.
K.
Allah rahmet eylesın genc ugurlamak cok uzucu ama Allah ın takdırıdır.gerıde kalanlarına sabırlar dılerım..
Sana da acıl sıfalar sercı kardesım ınsallah saglıgına kavusursun sen ıyı dusun yeter..
Rab'bim mekanını cennet eylesin kardeşimizin. sevenlerine sabırlar versin.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Konusunu bende okumuştum; insan tanımasada o yazdıklarını görünce onun adına sevinmiştim.
Maalesef tekrarlamış hastalığı, Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tanımasakta gerçekten okuyunca kötü oldum![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
allah rahmet eylesin... çok üzüldümölümün her türlüsü kötü ama içimizden biri olması çok daha üzücü nur içinde yatsın.
SM PERFORMANCE
Allah rahmet eylesin , eski mesajlarına bakmak vs. üzüntü verici, ailesine arkadaşlarına Allah sabır versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)