Çamurluk elden geçtikten sonra davlumbaz da tamamen yenilendi, maşpiyel bağlantısı yapıldı. Hatırlayacağınız üzere maşpiyeller (iç ve dış) tamamen yeniden yapılmıştı:
![]()
Çamurluk elden geçtikten sonra davlumbaz da tamamen yenilendi, maşpiyel bağlantısı yapıldı. Hatırlayacağınız üzere maşpiyeller (iç ve dış) tamamen yeniden yapılmıştı:
![]()
Maşallah Oğuzhan abi.Arkalar tabir-i caizse enfes olmuş.Özellikle davlumbazlar çok çok iyiler ki üstüne çamurluk kapatılmaya kıyılmayacak kadar iyiler.![]()
Takipteyim, kolay gelsin abicim.
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Selam benim de bir katkim olsun
Sahibinden ilan no 155144901)
O arkadasda cok fazla ford parcasi var tanismanda yarar var zaten izmirde
Abi dört gözle aracının bitmiş halini beklemekteyimBir de air, ofset jant vs gibi bir düşüncen yoksa olsun türkiye biraz da klasik araçlarla sallansın
![]()
bunu mu diyorsun:
Connecting site...
onlar satılmış, tüh beee![]()
Görüşüyorum o arkadaşla. Çok kibar bir beyefendi, babası almanayadan getirmiş jantları, çok temizler.
Valla her türlü destek ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben de opel parçası ararım sizin için
Sağol kardeşim. Yukarıdaki mesajlardan da anlayacağın üzere ofset jant filan olmayacak bu arabada. Ama kısmetse gelecek projem çok farklı olacak. Şimdiden çok ama çok heyecanlıyım.
Bu arada, o gün heyecandan eklemeyi unutmuşum ve aynı gün seyahate çıktığımdan bugün fırsatım oldu. Jantların resimleri. İleride "before-after" yaparım
![]()
Bu arada davlumbazlar ve camurluklar gerçekten iyi olmuş, bence hiç boyatma arabayı, toz kaplama ile vernıkle gitsin abi, kaynak izi bile yok baksanabu arada 1 koli çinko sprey hediye et adama da Jest olsun
![]()
bbm pin :2B244451
Son oto istifçileri programında gördüm toz kaplama işini, aklımdan geçmedi değil hani
Granada olsaydı ciddi ciddi düşünürdüm bak. V8 motor, genişletilmiş çamurluklar, ofset jantlar, şişirilmiş motor kaputu ve boyasız parlayan kaporta...
Çinko Sprey değil de 1 kilo jb ayarladım![]()
Arkadarşlar,
konuyu dağıtmamak adına "Arananlar" bölümüne konu açtım. Bildiğiniz gibi aracımdan çıkan hiçbir şeyi kullanmak istemiyorum. O nedenle birçok aksesuar ve yedek parçaya ihtiyacım olacak.
Yedek parça ve aksesuar konusunda yardım ve desteğinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)