Abi sanayide geçirdiğim vakit boyunca elimden geldiğince aradığın parçaları soruşturuyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım.Özellikle travers'i bulursam haber vereceğim.
Abi sanayide geçirdiğim vakit boyunca elimden geldiğince aradığın parçaları soruşturuyorum ama henüz bir sonuca ulaşamadım.Özellikle travers'i bulursam haber vereceğim.
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
taunustu abi o kadarda kötü durumda değildi yani lastikleri şişirip takviye yapılsa çalışcak gibisindedi koyu kırmızıydı yada koyu turuncu gibiydi rengide
Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''
Abi mahallede bildim bileli yatan bitane var bundan olması lazım yarın bi resmini çekim sahibini bulmaya çalışayım işene yarayacak parçaları varsa belki satar.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, umarım bir gün ben de sana yardımcı olabilirim.
Ya, en azından kelebek camı olsa da bana satsalar çok mutlu olurdum.
En sıkıntılı parçalar krom çıtalar ve kelebek camı (mandalı, çıtası vs.)
Hala bulamadım bu parçaları. Almanya'da da yok![]()
P100 traversi ile ilgili ö.m. Attım.
yanlış anladıysam pardon, ankarada travers mi bulunmuyor yoksa P100 traversi mi bulunmuyor. şaşırıyorum. eğer normal GT vy GLS GTS traversi uyuyorsa bizim burda çok. ama ankarada olmamasına şaşırdım.
Ben de buna benzer uyum sıkıntısı olabileceğini ön görmüştüm aslında. Ben işi sağlama almak için Motor ve Şanzumanı aldığım 80 model Taunus'un komple ön takımını da alacağım.
Öğrendiğim kadarı ile bu aracın da Traversi P100 gibi sağlam ve kaynaksızmış. Aslında orjinallik adına daha da iyi olur kanaatindeyim.
Abicim şimdü gittim aracın yanına seninkinden değil sahibinide buldum telefonunu da aldım araç 73 fort tanus tek kapı yanında ford sport yazıoorjin jantlarıda gğzel parça ne lazımsa işine yarrsa alsın die konuştu
araç başında iş değişirmi bilmem çamur yapmazsa sölediği bu aracın fotıları var ama burdan uğraştırma beni vatzaptan yollarım istersen numaram 05554593399
siteye yeni üye oldum ama konuyu başından beri takip ediyorum. proje ağır fakat özenle çok emek verilerek ilerliyo. umarım en kısa zamanda bitirir ve ağız tadıyla binersin![]()
Sedan coupe yani. Bana lazım olan hiçbir şey yok maalesef o araçta. Mekanik aksam tamamen yeni alıyorum (traver hariç). Aksesuar da zaten bana uymaz. Farklılar çünkü. Farlar vs ben yeni takacağım.
Emeğin için çok çok teşekkür ederim ama. Eğer benim de Ankara'dan senin için yapabileceğim bir şey olursa lütfen haber ver.
Çok sağol. Evet ağır ama güzel ilerledi ve nihayet bitti. Son dokunuşlar ve sonrası boya kısmetse![]()
Sağ Çamurluk ve Kapı direği (B sütunu mu deniyordu?) tamamen yenilendi. Hatta direği kesti ve yeni parça yaptı
![]()
abicim güle güle bin allah emeğini zayi etmesin. benimde emektar 1986 model 131im var böyle toplama hikayelerini görünce üzülüyorum onun öyle kalmasını bugün sekman kırdı 403 bindeyken motor benden bu kadar dedi. umarım maddiyatım düzelir satmamda senin gibi toplarım.
Kapı direğine bak! Yahu bu adamın detaycılıgına hastayım ya, resmen fabrikasyon mübarek![]()
bbm pin :2B244451
Teşekkür ederim. Umarım sen de gönlünce arabanı yaptırırsın. Canını sıkma ama, zamanla her şey oluyor.
Valla Ustamın aldığı parayla Boyacının aldığı parayı oranlarsak en az Ustam kadar iyi olmalı
Sen bir de bagaj kapağına yaptıklarını gör. Ekleyeceğim ilk fırsatta resimlerini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)