Bu arada daha önce arka tampon sacını yapmıştı ama beğenmeyip yeniden yapacak diye bahsetmiştim ya:
![]()
Konu hatmolundu.
Merhaba, öncelikle kolay gelsin, Allah sabır versin, hep böyle ustalara denk getirsin.
Konya'dan Habip Arıcı'yı tanıyorsunuzdur umarım, bazı parçaları Konya'da "repro" olarak yaptırıp avrupaya ithal ediyor. Sinyal camı, kapı fitili, arma gibi parçalar. İlerleyen aşamalarda işinize yarayabilir. Konya'ya yolunuz düşerse "deposunu" görmenizi tavsiye ederim, darı ambarı gibi.![]()
Eskifordyedekparca.com Klasik Ford'unuza Yeni Yedek Parça reproparts
https://www.facebook.com/eskifordyed.../photos_stream
Selamlar.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Arkadaşlar bu renk nasıl? Ben çok seviyorum. Hem güncel hem de klasik görünümlü bir renk. Benim Taunus'a yakışır mı?
![]()
usta gerçek bir zanaatkar..emeklerinizin sonucu yakında görülecek sanırım..vw t2'deki renk taunus'a yakışır ama kendi orjinal rengi daha da çok yakışır...![]()
The E.U -become an automotive engineer-
bu renk daha uygun olabilir belki, Allah kolaylık versin çok güzel ilerliyor...
Masallah cok guzel olmus bu renk fena degil ama bence bu arabanin hakki bu renktir. https://m.flickr.com/#/photos/rushin...e/11203085735/ british racing green
Arka paneldeki kıvrımlı olan yerden bulma şansımız var mı .
Sadece kıvrımlı yer lazım bana sağ sol
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Evet, bence de
İlginç, sarı diyen nadir arkadaşlardansınız. Orjinal, orjinal orjina diyor hep içimden bir ses. Sarıyı da hiç sevmem aslında
Evet, çok severim bu rengi. Tipik 70'ler.
Güzelmiş ama üzerinde düşünmem gerekecek
Tam olarak nereyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama hazırda bulacağınız bir şey değil. Ustam kendisi yapıyor tüm parçaları.
Füme ben de çok düşündüm ama aracı kapatır diye kaygılanıyorum. Unutmayın ki tavan siya vinil olacak.
Çok teşekkür ederim. Hayır olmaz diyeceğim bir renk değil, aksine güzel olur sanırım. Ama dediğim gibi, biraz düşünmem gerek.
Çok zormuş bu renk işi be...
Aaabbbbbboooooooovvv boya işi başladı deme yaaavbir heyecan yaptım anlatılmaz yaşanır
hadi hayirli olsun bir kademe üste geçti yavru
![]()
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)