proje çok iyi gidiyor bence tech teki parmakla gösterilebilecek bir restorasyon konusu.
allah kolaylık versin.![]()
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Bu işi yapmak evet güzel ve zevkli ama sizler gibi değer veren ve anlayan insanlarla paylaşmak ise bir başka güzel ve keyifli.proje çok iyi gidiyor bence tech teki parmakla gösterilebilecek bir restorasyon konusu.
allah kolaylık versin.
Teşekkür ederim kardeş. Memleketin Kocaeli sanırım. Benim için ayrı bir önemi var, 17 yaşımda ilk sigorta girişim sizin memlekette olmuştu. Kocaeli İstanbul Su hattı döşenmişti 97'de. Ben de kaynakçı yardımcısıydım GAMA'daAllah kolaylık versin, merakla takip ediyorumHani derler ya, babam sağ olsun
Dön kardeş, Opelin güzel ve kaliteli dönemlerini bize yeniden yaşatfast-back´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Umarım gönlünce olur projen. Ben de zengin değilim kazanıp harcıyorum. Ama heyecan ve mutluluk veren de bence bu. İstediğini istediğin zaman elde edebilecek olsaydın ne anlamı kalırdı ki?
Projeye başlayınca mutlaka burada görmek isterim
Kesinlikle doğru, projeye başladığımda bende tekrar burda sahalara donmus olucam inşallah
Bu arada parça ufak bir yerin parçası çamurluk kapı falan değil diye tahmin ediyorum, ama bilemedim ne yalan söyliyim
Şimdilerde Çin'de bile sevilmiyorlar ( Regal olarak üretiliyor orada), Almanya'yı saymıyorum bile![]()
Geçmiş sayfalarda bir hikaye var anlatacağım demiştim Ustamla ilgili, şimdi zamanı geldi, zira konu çamurluklarla ilgiliydi.
Mustafa Usta yan sanayi iki adet yeni çamurluk temin etti aslında. Çamurlukları inceledi ve bunları adam etmek orjinallerini adam etmekten daha zor dedi ve iade etti. O nedenle aracın kendi çamurluklarını yaptı. Bunun gibi birkaç olay daha oldu ve her defasında kendi yeniden yaptı. Belirtmek isterim ki işçilik maliyeti falan artmıyor bunları ekstradan yaparken. Adamın içine sinmediği için kendi yapıyor. Örneğin ilk başta yapılan arka tampon sacını da yeniden yapacağım o öyle olmaz diyor. Kaza nedeniyle hızlı yapıldı ama beğenmedim diyor. Oysa benden öyle bir talep olmamıştı.
helal olsun işine saygı duyan ustama bosuna 3e5e halledip gecistirmiyor ,yapıyor begenmiyip bidarha yapıyor bosuna okadar kaportaya para dokmediginiz gostergesidir buda
1881 - 193∞
ustaya gercekten helal olsun, benim kaportacı da aynı böyle içine sinmedimi söker atar yeniden yapar, o yüzden başka bir yere güvenemiyorum aldığı para helaldir böyle admların ve bulmasıda zordur ne yazıkkı bu adamlardan
bbm pin :2B244451
teşekkür ederim. ustam biten kısımları hemen korumaya alıyor evet.böyle ustanın kazandığı her kuruş helaldir işte projeniz çok güzel ilerliyor, boya ve sacı koruma işlemlerini en titiz şekilde yaparsanız ömürlük bi aracınız olur şüphesiz.
ne mutlu sana, gerçekten zor böyle mesleğine aşık ustalar bulmak.ustaya gercekten helal olsun, benim kaportacı da aynı böyle içine sinmedimi söker atar yeniden yapar, o yüzden başka bir yere güvenemiyorum aldığı para helaldir böyle admların ve bulmasıda zordur ne yazıkkı bu adamlardan
Arkadaşlar,
arabayı galvanizlemek hakkında bilgisi olan var mı? Bir arkadaşım bahsetti, araba vinçle galvanize daldırılıyormuş. Eğer mümkün se ben de yapmak isterim. Bu konuda bilgisi olan lütfen beni aydınlatsın.
kolay gelsin konuyu takipteyim
mahallede 4-5 senedir yatan (1960 - 1970 ) ford var araç sahibine nasıl ulaşabilirim ? fazla uğraştırmazsa alıp restore etmeyi düşünüyorum
Çinko sprey temin et bol bol işlem gören her yere çıplak metale çinko sprey ile kaplayın en mantıklısı o daldırma işi yapmak hem maliyetli olacaktır hemde sonrasında boyada sıkıntı yaşanır
bbm pin :2B244451
Siz resim çekerken Usta ne güzel bakmış, işine saygı duyana hürmet bizden. Araba da çok güzel gidiyor maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)