63' Impala SS re-built

Thread: 63' Impala SS re-built

1. 63' Impala SS re-built

senzu said:
    Maşallah kesenize bereket güzel proje .

2. McKrop's Avatar

McKrop said:
    Yeni sıfır motorumuz hayırlı olsun kendisi GM Goodwrench 350ci,

5700 CC
    260 HP ve 350 ft/lbs tork
    4,0 inch bore
    3.48 inch stroke
    8.5:1 sıkıştırma oranı

yaşadığımız bir çok 327 blok sorunundan sonra uzun süredir araba yatıyordu. Benzinden fazla yağ yakıp, eksiltip harareti düşüremedik bir türlü. 2 kere rektifiye olduktan sonra doğru yolu bulduk 327 bloklar kronik sorunluymuş. Yeni motora tüm parçalarımız uyumlu hiç bir değişiklik yapılmayacak. Sadece manifoldlara küçük işlem yapılacak, bağlantı noktaları biraz farklı

3. McKrop's Avatar

McKrop said:
    Quote Originally Posted by VETTE View Post
    Bu arada bir takımda orjinal jant ve kapakları edinilmeli bence.
    Kazasız belasız tekrar tekrar bakıyorum fotograflara
    Quote Originally Posted by Bar35 View Post
    Mükemmel olmuş eline emeğinize ve kesenize sağlık.
    Quote Originally Posted by axcel View Post
    maşallah büyük bi hevesle takip ettiğim araçtı maşallah çok iyi olmuş..yalnız biraz daha yere yakın durduğu zaman görüntüsü bihayli daha değişecektir..jant konusunda bende telli jantlardan yanayım..hayırlı olsun tekrardan...
    Quote Originally Posted by dragon07 View Post
    merakla beklediğim restorasyonlardan birtanesiydi...

iç kısım teaser videosunu attığınız zaman, bende böyle yapmak istiyorum diye yorum bekledim ama sesler türkçe çıkınca açıkçası afalladım süper olmuş interior )

egzoz uçları slushcut ve yuvarlak olmalı nikelajsız , lastiklerdeki beyaz şeritlerde bu jantlara uymamış birde ön taraf kafadan hafif ön tarafı bassanız fena olmaz diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by yilmazer View Post
    Konuyu ilk açtıgınız günden beri ara ara girip bakıyorum ne oldu bu araca diye meraklanıyordum boyacıda kaportada ince işciliklerde yasadıgınız sorunlar vs vs emeğinize ve sabrınıza hayran kaldım güle güle saklamanız ve seyretmeniz dilegiyle...
    Quote Originally Posted by senzu View Post
    Maşallah kesenize bereket güzel proje .
    herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Jantlar değişecek telli jantların gümrük vergisi shipingi kendisi vs hepsi çok yüksek rakamlar. Şimdilik o konu bekliyor. Değişecek elbet bu jantların tam olmadığının bende farkındayım arabayı basma konusunda haklısınız laki o en kolay iş. Biraz basılacak evet kesinlikle şart

4. Manettino's Avatar

Manettino said:
    Kesenize bereket. Gerçekten ciddi emek, sabır ve para isteyen bir projeymiş. Emeğinizin karşılığını almanız çok sevindirici. Aracınıza da maşallah bu arada.
    Quote Originally Posted by MBALP View Post
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

5. E46's Avatar

E46 said:
    Araç çok deli olmuş çılgın! Kazasiz cezasiz
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

6. ruudvan's Avatar

ruudvan said:
    airride ve aynalı farlarla lowrider olmaması için hiçbir sebep yok. kazasız belasız.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

7. -Murat Özcan-'s Avatar

-Murat Özcan- said:
    Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

Emek harcamışsınız ve güzel olmuş..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

8. ONURRBAKI's Avatar

ONURRBAKI said:
    maaşallah harika görünüyor, sadece yüksekliği ve jantların rengi bana garip geldi, onun dışında emeğinize sağlık, muhteşem bi proje olmuş, inşallah yeni motor sorunsuz olur keyif verir.

9. ugursmh's Avatar

ugursmh said:
    Gece gece tedavi oldum Maşallah ilaç gibi geldi be kazasız belasız sürüşler dilerim
    DİRİLİŞ OTOMOTİV

10. EOZDAG's Avatar

EOZDAG said:
    Araç cidden çok güzel olmuş maşallah. Bizde başladık bitanesine motor + şanzuman + iç döşemeler halledildi, yaza doğru da kaporta işleri yapılacak. Hatta nikelajlar ve diğer kaporta detayları için mahsuru yoksa sizi rahatsız edebilirim

64 impala;

Edit; @McKrop hatta kaput yayları konsunda yönlendirebilirseniz çok sevinirim
    Last edited by EOZDAG; 16-12-2018 at 12:38.
    Superb

11. McKrop's Avatar

McKrop said:
    Quote Originally Posted by Manettino View Post
    Kesenize bereket. Gerçekten ciddi emek, sabır ve para isteyen bir projeymiş. Emeğinizin karşılığını almanız çok sevindirici. Aracınıza da maşallah bu arada.
    Quote Originally Posted by E46 View Post
    Araç çok deli olmuş çılgın! Kazasiz cezasiz
    Quote Originally Posted by ruudvan View Post
    airride ve aynalı farlarla lowrider olmaması için hiçbir sebep yok. kazasız belasız.
    Quote Originally Posted by -Murat Özcan- View Post
    Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

Emek harcamışsınız ve güzel olmuş..
    Quote Originally Posted by ONURRBAKI View Post
    maaşallah harika görünüyor, sadece yüksekliği ve jantların rengi bana garip geldi, onun dışında emeğinize sağlık, muhteşem bi proje olmuş, inşallah yeni motor sorunsuz olur keyif verir.
    Quote Originally Posted by ugursmh View Post
    Gece gece tedavi oldum Maşallah ilaç gibi geldi be kazasız belasız sürüşler dilerim
    Quote Originally Posted by EOZDAG View Post
    Araç cidden çok güzel olmuş maşallah. Bizde başladık bitanesine motor + şanzuman + iç döşemeler halledildi, yaza doğru da kaporta işleri yapılacak. Hatta nikelajlar ve diğer kaporta detayları için mahsuru yoksa sizi rahatsız edebilirim
    Edit; @McKrop hatta kaput yayları konsunda yönlendirebilirseniz çok sevinirim
    Çok teşekkürler herkese. Uzun vadede bir şeyler yapılacak fakat yoruldum açıkcası satma ihtimalini de düşünmüyor değilim. Kısa vadede jantları krom kaplatıcam ya da farklı bi jant düşünebilirim. Elinde olan var "American torq thrust" jantı satmak isteyen bana ulaşabilir.

@EOZDAG her konuda yardımcı olurum fakat parça konusunda bende ustamla konuşup çözdüm. Geri kalan her şeyi yurt dışından getirdik. Ankara İvedik'te bir ustam daha vardı o da yardımcı oldu. Ankara'da ki usta daha çok işine yarayabilir.

Şöyle bir güncel video paylaşayım

YouTube
    BORKED

12. EOZDAG's Avatar

EOZDAG said:
    Quote Originally Posted by McKrop View Post
    her konuda yardımcı olurum fakat parça konusunda bende ustamla konuşup çözdüm. Geri kalan her şeyi yurt dışından getirdik. Ankara İvedik'te bir ustam daha vardı o da yardımcı oldu. Ankara'da ki usta daha çok işine yarayabilir.
    Araç Samsun'da baştan beri fakat kaporta işleri için Ankara'ya getireceğiz sanırım, çünkü altına girecek insan bulamadık Yurt dışı seçenekleri için PM atacağım, konuyu daha fazla işgal etmeyeyim. Araca tekrar tekrar maşallah
    Superb

13. PNR05's Avatar

PNR05 said:
    Hayırlı uğurlu olsun yeni motor

14. dragstar's Avatar

dragstar said:
    maşallah çok emek harcamışınız, bendede 76' pontiac grand lemans var inşallah birgün bende toplarım