Maşallah kesenize bereket güzel proje .
Maşallah kesenize bereket güzel proje .
Yeni sıfır motorumuz hayırlı olsunkendisi GM Goodwrench 350ci,
5700 CC
260 HP ve 350 ft/lbs tork
4,0 inch bore
3.48 inch stroke
8.5:1 sıkıştırma oranı
yaşadığımız bir çok 327 blok sorunundan sonra uzun süredir araba yatıyordu. Benzinden fazla yağ yakıp, eksiltip harareti düşüremedik bir türlü. 2 kere rektifiye olduktan sonra doğru yolu bulduk327 bloklar kronik sorunluymuş. Yeni motora tüm parçalarımız uyumlu hiç bir değişiklik yapılmayacak. Sadece manifoldlara küçük işlem yapılacak, bağlantı noktaları biraz farklı
![]()
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Jantlar değişecek telli jantların gümrük vergisi shipingi kendisi vs hepsi çok yüksek rakamlar. Şimdilik o konu bekliyor. Değişecek elbet bu jantların tam olmadığının bende farkındayımarabayı basma konusunda haklısınız laki o en kolay iş. Biraz basılacak evet kesinlikle şart
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Emek harcamışsınız ve güzel olmuş..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
maaşallah harika görünüyor, sadece yüksekliği ve jantların rengi bana garip geldi, onun dışında emeğinize sağlık, muhteşem bi proje olmuş, inşallah yeni motor sorunsuz olur keyif verir.
Gece gece tedavi oldum Maşallah ilaç gibi geldi be kazasız belasız sürüşler dilerim![]()
DİRİLİŞ OTOMOTİV
Araç cidden çok güzel olmuş maşallah. Bizde başladık bitanesine motor + şanzuman + iç döşemeler halledildi, yaza doğru da kaporta işleri yapılacak. Hatta nikelajlar ve diğer kaporta detayları için mahsuru yoksa sizi rahatsız edebilirim
64 impala;
Edit; @McKrop hatta kaput yayları konsunda yönlendirebilirseniz çok sevinirim![]()
Konu EOZDAG tarafından (16-12-2018 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
Superb
Çok teşekkürler herkese. Uzun vadede bir şeyler yapılacak fakat yoruldum açıkcası satma ihtimalini de düşünmüyor değilim. Kısa vadede jantları krom kaplatıcam ya da farklı bi jant düşünebilirim. Elinde olan var "American torq thrust" jantı satmak isteyen bana ulaşabilir.
@EOZDAG her konuda yardımcı olurum fakat parça konusunda bende ustamla konuşup çözdüm. Geri kalan her şeyi yurt dışından getirdik. Ankara İvedik'te bir ustam daha vardı o da yardımcı oldu. Ankara'da ki usta daha çok işine yarayabilir.
Şöyle bir güncel video paylaşayım
YouTube
maşallah çok emek harcamışınız, bendede 76' pontiac grand lemans var inşallah birgün bende toplarım
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)