ikinci motoru karadeniz tarafından al, yaz geldi güney veya ege bu havada git gel çekilmez 6-7 sap![]()
ikinci motoru karadeniz tarafından al, yaz geldi güney veya ege bu havada git gel çekilmez 6-7 sap![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bunun kral ustası adanadaydı ya. ismini hatırlarsam paylaşcam burda. her türlü parçası vardı elinde.
ismi enver. 40 yıldır falan bu işi yapıyor sanırım. bmw motorsiklet ile en ilgili kişidir sanırım. ntvde program yapan saffet üçüncü adanaya geldiği zaman ziyaret ettiğinde hayrete düşmüştü.
Atölye:
BMW - HARLEY - BSA Tamir Bakım Servisi.
Yeni Metal Sanayi Sitesi. 29. Blok No: 27
0 (322) 428 99 39 - 428 54 92
ADANA / TURKEY
Enver Usta bu motorlara ait pek cok parcayi kendisi uretmekte, kargo yolu ile 1 gun icinde yollayabilmektedir. Yavuz defalarca parca aldi, hic birinde de problem yasamadigini biliyorum. Bazi parcalari kendisi urettigi gibi, sifir veya cikma parcalari da var. Neyin ne oldugunu da soyleyerek satarmis. Sanirim tek problem daha cok 60 ve oncesi motorlara ozgu restorasyon ve parca yapiyor olmasi... Bildigim kadari ile bu meslege Incirlik ussundeki Amerikali askerlerin Harley'lerini yapa yapa atilmislar.
konuyu görünce ;
yıllar önce bir yerlerde türkiye'deki en iyi klasik BMW motor ustalarından birinin, Düzce'de olduğunu okuduğum aklıma geldi.
biraz baktım nette.
muhtemelen bu usta.
yazayım dedim belki ihtiyacınız olur.
DÜZCE
Ad:tahsin Soyad:erdem
Telefon (İş)+90-380-5123923
Telefon (Cep)+90-536-3839488
yorula yorula ,keyifle toplayın.
güle güle kullanın
Bizim Kastamonu Cide'de bi tane siyah vardı, satıyorsa onu gidip alalım.
Ev de var yayıla yayıla yatarız, hem cennet Cide'yi görmüş olursunuz![]()
Gideros'ta da bi rakı balık çiçek
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ortaokul yillarimda sitede bi komsumuz vardi, adamin 4 oglu vardi, dordude motorcuydu. minibuse atlayip anadolunun koylerini dolasip eski yatan motorlari alip gelir restore ederlerdi. bir cok eski motor topladiklarini gordum ama dordude bmw ye binerdi.
bi tane bmw leri vardi, siyah renkli, 2 silindir boxer motorlu. saniyorum 52 model falandi, yuvarlak bi stop lambasi vardi. bi keresinde beni de arkalarina alip dolasmislardi, hayatimda ilk kez bir motorsikletten keyif almistim. bir daha da alamadim zaten
sizin motoru gorunce o kardesler aklima geldi.
bu bmw motorsikletleri bi garip, araba gibi bi havasi var.
keyifle takip ediyorum konuyu..
edit:
simdi baktim wiki den. sanirim benim bahsettigim motor R51/3 olanlardan. shaft'li falan bi motor.
If you have no LAG, you have no turbo..
Hakan abi yine bulmuşun güzel uğraşıcak hobi, kolay gelsin
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)