Valla bende o araba gibi olan tarzini aevdigim icin aldim. Ugrasmasi cidden cok keyifli. Puzzle gibi.cok saolun tekrardan guzel dilekleriniz icin
Kafamda bir rakam belirledim o rakamla gidicem oraya hazirim netim
Kemal cok saolkablolamada skinti cekersem kesin gelirim kapina eger hala bize yakin oturuyorsan
![]()
74 model sehpa...
Benim dediğim 1956 R26 çıktı, daha da klasik birşey sanırım satar mı bi sorayım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Takıpteyım elınıze saglık keseye breket ıstedıgınız gıbı olur sonucunda hayırlısıyla
harika bir konu olmuş. büyük bir merakla takip ediyorum. inşallah sorunsuzca aklınızdaki hale getirirsiniz.
Evet kaldığımız yerden devam![]()
Motorun üstünden herşeyi sökünce bu şekilde düdük gibi kalmıştı.
elektrik tesisatının bağlı olduğu yeride söktüm normalcxe bunun üstüne numaralar yazmaıs lazım. silik silik duruyor internette çözümü var ama emin değilim yenisini alsammı kullansanmmı diye
Bütün bağırsaklar çıktı. umarım geri bulabilirimallahtan diagram var
Göstergeyide elden geçiricem.
Hiç bişey kalmadı gibi geriye
Aarka şasiyi döküncede direk boya sökücü ile giriştim.
Eertesi gün deponun üstündeki şişliğin nedenini bulamk için onada boya sökücüyle giriştim. eğer sizde boya sökücü kullanmak isterseniz şu püf noktayı uygulayın. Boyasını sökmek istediğiniz yüzeyi çizin. Bu şekilde sökücü daha fazla etki ediyor.
İl gün anca bukadar uğraşabildim. şirkette. 40 yıllık boya, astar ve macun katmanlarını temizlemek inanılmaz zordu. İlk gün bu görünümü elde etmiştim.
40 yıllık oto tamir ürünlerini bir depoda görmüş oldum![]()
Bu esnada sipariş ettiğim parçalar geldi !!!
gaz, fren, debriyaj ve jikle tel kiti
hatta bu benzin vanalarına bukadar para verilirmi dediğim vanalar geldi bütün laflarımı yedim. aşırı güzellerdi. eski ve yeni arasındaki farkı yerine takarken fotoliycam.
![]()
74 model sehpa...
ERtesi gün işe koşa koşa gittim çünkü depoyu bitirmek ve komple saca indirmek istiyordum. bir an önce saat 5 olmalı ve mesai bitmeliydiHemen aşa indim uygulama yapmaya başladım, 2,5 mm orbitli zımpara makinasına P80 zımparayı taktım giriştim oda ne !!! eski stripeları bana göz kırpıyor !!
Böyle şeylere cidden çok değer veren bir adamım herşeyin bir anısı olduğuna inanırım. Sanırım en çok bu stripe ları kazıdığıma üzülücem. Aslıda bunları kazımadan değişik bir retro görünüm kazandırabilirdim
Depodaki şişliğin nedeni belli oldu. sanırım eski polis motoruyken artık yerlerdemi yuvarlanmış ? yoksa kurşunmu yemiş ? bilinmez... sarı kaynaklar burada ve deponun o kısmı ciddi şişik.
Boyalar gidiyor.
Sözde düzgün olan sağ taraf
Şişik olan sol taraf
Yüzey temizleme tineri ile silinmiş hali. anca yüzey bu kadar saca inildi. Ciddi bozuk bir yüzey. Yeni doğmuş bebek kafası gibi. Komple macun çekmem gerekecek...
ve o günlük en son durum.
![]()
74 model sehpa...
Keşke evlerimiz yakın olsaydı![]()
Old is Cool her zaman tüm yaşamım hep bi eskiye dönük her zaman ayrı hatlar çizgiler bide işin içinde el emeği var daha ne olsun bitmiş halini 4 gözle bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim saolun
valla bende aynı mantıktayım. çizgisi başka kendin yapabilmen çok çok basit sadece biraz cesaret okadar. Çok teşekkürler.
Bende bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Yarın yeni fotolar koyarım şu anda ortada bütün olarak motorsiklet diyeceğimiz hiç bir şey yokherşey parça parça boyayı bekliyor. Daha doğrusu benim boş bir zaman bulmamı bekliyor. boş zamanımda şasi ve siyaha b oyanacak herşeyi boyiycam. Depo işlem gerektiriyor. ya sıfır depo alıcam yada güzel bir kaportacı bulucam. Depoyu kendim bile çekiçlemeyi düşündüm ama emin olamadım.
![]()
74 model sehpa...
heyecanlanmadım dersem yalan söylerim
çamurlukları felan sökünce işte bu dedim içimden caferacerın babası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)