pazar günü belki okumak isteyen olur diye devam ediyorum
en son yeni radyatörler ile soğutma sistemini halletmiştik, ilk fotolardan hatırlarsanız soba borusundan kalma bir emme borumuz vardıelbette ki onu söktük, Kürşat Racing Kürşat kardeşim sağolsun çok yoğun olmasına rağmen bize güzel bir emiş borusu yaptı, artık akışmetreyi de takabilecektik...
![]()
sonra sürpriz bir gelişme oldu, Ankara'daki klasik araba fuarına bu aracı da götürmeye karar verdik, işi biraz daha hızlandırıp görsel bir şeyler yapmak istedik, araç LQ swap olduğu için motor kapağı yoktu, onu carbon fiber yapmaya karar verdik, Phoenix Performance Mertcan bize şöyle bir kapak yaptı:
![]()
Maşallah abi ağzımın suyu akarak okudum desem yeridir Allah kaza bela göstermesin.
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Hergün girdiğimiz foruma iki gün girmemişiz, senede bir belki çıkacak kalitede konuyu 3. sayfadan yakalamışızElinize emeğinize sağlık. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin abi
![]()
Güzel güzel maşallah, bu tip orj olmayan sonradan yapma işler pek hoşuma gitmese de zevkli ve düzgün yapılınca pek sıkıntı olmuyor.
Motor falan kalacak galiba anladığım kadarıyla, en azından görüntü ve altyapı olarak düzgünleştirmeye çalışılıyor gibi. Nereden kurtarılsa kâr zaten.
Hala bu elektrik tesisat vs işlerindeki "müthiş" işçiliklere hayret ediyorum ya.
İnsanın yaptığı işe saygısı olur yav.
Bir arkadaş zamanında anlatmıştı, babası ufak bi yerde yaşıyor, arabayı yaptırıyor bi ustaya hasbelkader olduğu kadar falan.. Daha sonra baba vefat, arkadaş arabayı alıp geliyor, yolda gazladım falan diyor bi de bu arabayla.
Bi bakalım sağında solunda ne var, balata değiştirelim falan diye lifte kaldırıyorlar, oç herif (usta denmez ona) rot başını mı ne telle tutturmuş şerefsiz. Tel ne lan?
kaput altı tam amerikan tarzıyım ben diyo. air süspansiyon hoplamalı zıplamalı bişeyler ve parlak jantlar da olursa tam siyahi rapci işi olur![]()
nasıl ustaların eline düşmüş gerçekten hayret ediyor insan.
kesenize bereket ellerinize sağlık çok güzel gidiyor hayata dönmüş resmen
Yanındaki Torino'yla güzel anılarım varFestivalde Özkan abinin standında detaylıca incelemiştim gerçekten muazzam bir klasik.
abi maşallah allah nazarlardan saklasın projenin sonunu dört gözle bekliyorum, bu arada motor 3. jenerasyon hemi mi? değilse nedir, saygılar kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)