Devamını bekliyoruz abi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Offf abi naptın?Sık sık detay bekliyoruz,hayırlı uğurlu olsun
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
bende fotolar gozukmesede severiz..
group b ___
Abovv, sevmez miyiz![]()
Zamanında Angara'da yaşarken, apartmanda bi abimiz vardı yaşlıca, üzeri örtülü bi arabası vardı böyle, ulan ne bu ne bu hiç göremezdik. Hayvan gibi bir şey ama böyle.. Çocuğuz da merak işte, brandayı açmaya çalışıyoruz ucundan, amca sıkı sıkı bağlamış açılmıyor. Bi gün yine biz böyle bakarken amca geldi, ben de brandayı köşeden açmaya çalışıyorum, hşşşşt çocuklar ellemeyin dedi. Merak ettik falan dedik, işte ne marka cart curt, siz bilmezsiniz falan diyor amca da gayet cool vaziyetteSonra biz oynadık ettik bilmemne, herkes evlere çekilirken amca geri geldi, gel gel dedi bana... Gittim, brandayı bi köşeden çözdü, yardım et bana dedi, tut şuradan falan, yarıya kadar açtık.
Bordo bi Pontiac GTO, o da '67 idi. İmiş yani, sonradan öğrenmiştim tabi![]()
Amca bindi, marşa bastı, zıplamıştım o gümbürtü ile.. Zaten araba manyağıyız, Amerikan modu da o gün yüklendi![]()
Şöyle dıştan biraz gösterdi, Pontiac bu dedi, biraz çalıştırıp stop etti, iyi akşamlar dedik çıktık... Akşam babama anlattım, haa Ahmet abi mi, hayret çok muhatap olmaz kimseyle, anlamış senin araba delisi olduğunu demişti![]()
evet o zaman başlayalım dilimiz döndüğünce hikayeyi anlatmaya...
araç yaklaşık 1 sene önce İstanbul'dan alınmış, Ankara'ya geldikten sonra bloğun çatlak olduğu ortaya çıkmış, bakmışlar yapılacak gibi değil, LQ kodlu 2003 model bir cadillac escalade motoru koyulmuş... bundan sonra asıl hikaye başlıyor, araç sahibi bir arkadaşımın kuzeniydi, uzun zamandır kuzeninin yeşil renkli bir ilk kasa charger aldığını söylüyordu fakat bu kasa TR de sadece 2 tane bulunuyor, bir tanesi bir dostumda diğeri ise kırmızı renkli, merakımızdan aracı görmeye gittik... meğerse kırmızı chargerı yeşile boyamışlar... arabayı inceleyince yeni motor tesisatının tamamen dışarda olduğunu, eski tip radyatörün üzerinde durduğunu, araca benzin gelmediğini vs vs bir dünya eksiği olduğunu gördüm ve de ihaleyi üzerime aldım... neler yaptık neler, kimleeeer kimlerle beraber![]()
önce araba yanmasın diye genel elektrik durumunu üstün körü hallettik, hasar tespiti yaptık, durum gerçekten içler acısıydı... hemen hemen bütün kablolar açıktaydı, bir birine değenler, elektrik bandıyla tutturulanlar, sanırım elektrik bantı bittiği için direk uçuca eklenenler falan.. süreç uzun olacaktı...
haaa bir de far işi var, bu arabanın olmazsa olmazı... o kısım apayrı bir proje konusu olur...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)