boğumlu flex içime sinmemişti, alum. boru aldım, en kısası 3m idi ama ilerde lazım olur diye aldım, silikon dirsekli hortumlarımız da tamam
eski hortum resmen bahçe hortumuna dönmüştü
yarın inşallah hava güzel olursa yeni setupla bir video çekeceğim inşallah ... methanol+yeni bobinler+ yeni yazılımla...
Abi o mumbarlardan kurtulabilmen iyi olmuş
Akış aerodinamisi bozuk olacaktı garanti
Tesla Model Y Sr
Serdar 400 civarı demişti geçen sene, kuru bir havada kadran videosu çekerim az çok belli olur ama şu anda bobinin de etkisiyle gaz tepkimesi daha iyi oldu
normalde o da intercooler hortumu ama hiç kullanmadan kafamdaki sisteme geçtim, böyle daha iyi oldu yani daralan kıvrılan şişen büzülen bir yer olma ihtimali kalmadı...
Benzin ve AFR önemli, çakma aeromotive reglatör ve de 8 yıllık intank kullandığım 044 den kurtuldum, AEM in orj. regülatörünü buldum
bu da çakma aeromotivimiz
340 lık aem e85 pompamız
pompa bir hayli küçük, fiberden tornada bir yatak yaptırdım, çok stabil ve sağlam oldu
jant ve kaliperler boyanacak, bunlar da stickerlar, stickerlar @osmanaydogan kardeşimin işi
![]()
'97 de İstanbul Sürmeli otelinde Bellboy olarak çalışırken parkçı abilerin kovulmasına mütakip otoparklara da bakmaya başlamıştım. O sıralar İbrahim Kutluay 'ın ghibli sini kullanma şansım oldu. Koyu yeşil renkte idi. O zaman göre ütopik bir otomobildi benim için. Çok güçlüydü ve kemik gibi bir yapısı vardı. Duruşuna ve motor sesine aşık olunası bir makineydi. O günden bugüne kullanabildiğim tek ve son Maserati 'ydi herhalde![]()
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
MagicPerformance
bugün gazladık maşallah keyfi yerinde arabanın![]()
RACE WERKS
Bursa'da bir tane dolaşıyor bundan yakalarsam foto cekicem
5-6 yıl evvel Üsküdar'da bir Ghibli bulmuştum, çalışır vaziyette ve 11.000 liraydı. O zaman çok arada kaldım ve almadım. Her zaman çok beğendiğim bir otomobil olmuştur. Emeğinize sağlık çok güzel bir uğraş verip güzel bir sonuç almışsınız.
seçimdi bayramdı iş güç derken nihayet el atabildik... otobanda turbolardan birini patlatmıştım, uzun zamandır şüpheleniyordum yağ kaçırmaya ve ses yapmaya başlamışt... büyütsem mi hibrit mi yapsam diye düşündüm ama orj.den şaşmama kararı aldım...
bütün saplama somun ve contaları yeniledim, kaçak yok artık...
muhtemelen yağ basması sebebiyle rölanti zengine çekip duruyordu, tekrar stabil oldu...
bu da bonus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)