***** sitede fiyatlar ortada 90dan aşagı yok eminim kimsede 10k indirim yapmaz km farkı da ortada ama donanıma bakmak lazım tabi
Printable View
***** sitede fiyatlar ortada 90dan aşagı yok eminim kimsede 10k indirim yapmaz km farkı da ortada ama donanıma bakmak lazım tabi
yeni kasa cooper s çıkınca fiyatlar yükseldi oda normal 2.0 gelince fiyat çok yüksek çıktı yoksa en son araçları borusan 80-85 arasına sattı zaten, hatta 1-2 ay tüm galerilerde sıfır km cooper s doluydu :D
Connecting site...
ARAÇ HOŞUMA GİTTİ BURDAN MI ?
2013 Coopers ekranlı 18.000 de boyasızsa 80.000 tl rahat ediyor :)
Yalnız 2013 dedikleri arac 29 aralık 2012 trafige çıkışlı bu durumda 2012 olmuş oluyor
Aslında makyajlı ikiside yani bu noktada body var mı donanım ne , kaza boya durumları daha önemli 2012 yada 2013 olmasından
Araç bir bayanın bayan yurtdışında garajda yatıyor. Donanımı kendide bilmiyor sadece ekran var falan diyor 2012 olunca fiyat düşer sanırım
Yani aracın durumuna boyasına km sine göre değişir tabi fiyat
jcw bakiyordum 100den assagi ya yok miniye 100 lira verilmez dedim
r56s lere bakiniyorum bu aralar tek kriterim otomatik olmasi ekran +lci de olrsa tercih sebebi
en cok elimi kolumu.baglayan sey aracim satmadan almak istemiyorum
onun icin istanbul ici galerilere bakyorum
Açıkçası beklemenizi tavsiye ederim daha güzel araçlar düşecektir biraz beklerseniz , bir de şunu ekleyim , ilanlarda o jcwlere yazılan fiyatların hepsi şişirme , hiçbiri o rakamlara gitmiyor , 102 yazmış biri o araba 90 dan aşağı rakama gitti yani aslında siz nakiti hazırlayın beklemediğiniz rakama jcw de bulabilirsiniz bir anda:)