evlat olur bosver ahmet
Printable View
evlat olur bosver ahmet
Mini Cooper Cooper S 2003 Model 33.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 106370776 aracı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Mini Cooper Cooper S 2003 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 102886821
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 103773632
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 93080099
bu araçlar hakkında bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
Sari olan 2007, İzmirde Kastyle'in araciydi. Motor kirdi diye soylentiler vardi, sonrasinda cok kez el deisti.. Pek alinacak arc degil diye dusunuyorum.
2007 olan makyajli deil, r56 kasa.. Mini tarihinin en sikintili modeli 2007 :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07304076/detay
bilgi sahibi olan varmıdır ??
eyvallah...
Yeni konu açmak istemedim ama 06 MGR 01 .
Cooper GP hakkında bilgisi olan varmı?
arabayı biz bodrumdan yaşlı ama genç ruhlu küpeli bi amcadan aldık ilk sahibinden borusan çıkışlı borusan bakımlı nişantaşında oturuyolarmış önceden ufak tefek park halindeki sürttmelerden oto kingde lokal boylar var hiç bir modifikasyon yok içi tavanı döşemeleri pırıl pırıl temiz bi araba ..
cffsymbol teşekkürler...
NRL Plaka hep topagacindan inerken gorurum senelerdir yukusun bi o tarafinda bi bu yarafinda durur:D
kırmızı ıyı duruyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7066052/detay/
bunu bilen var mı?polo batmaya başladı,kaşıntı tuttu yine:)
Eger yanılmıyorsam eski DYR olabilir. Uzun bir süre galeride yattı. Sagdan bir kazası olması lazım.
Eski kombinasyonu tavan , jant ve dodikler parlak siyahtı. Sayet aynı aracı konusuyorsam biraz kozmetik degisiklik yapılmış , plaka degismis, jantlar aynı model.
Zaten fiyatta birşeylerin yanlış oldugunu gösteriyor .. Sasi numarasından tramer sorgulamak dogru olur.
yine dodikler parlak siyah falan zaten..benzin fiyatlarına inat cooper s almazsam gözüm arkada kalacak,çok arayıp uygun bulamayınca yeni kasa polo aldım ama gitmiyor:)yani çok bişey beklmemek lazım 1.4araçtan zaten:)bu ara gözüm hep mini ilanlarında:)