2015.11 ayda satış görmüş fiyatı uygunmu şimdi bu aracın ( aklımda olmayan bir araçtı piyasası,ederi hakkında bilgim yok)
Printable View
2015.11 ayda satış görmüş fiyatı uygunmu şimdi bu aracın ( aklımda olmayan bir araçtı piyasası,ederi hakkında bilgim yok)
Araç arkadaşımın. Daha önce kullanıyordu sonra sattı, sattığı adamdan geri aldı şimdi 2 Mini kullanıyor. Km tam 100bin olmamıştı diye hatırlıyorum az kullanıyor bunu 97binlerdeydi diye hatırlıyorum en son.
Ciddi bir kazası falan yoktu, arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Anıl, 0532 220 42 89
aaa vm1382 elimizden geçti buda çok temiz bir araçtı en son 11000km deydi isstanbula gönderdigimde :)
Merhabalar,
bir süredir Mini Cooper bakıyorum ama şu iki araç arasında kaldım tanıyan bilen varsa çok sevinirim
Birde bizim rutin şehir efsanelerimizden dolayı kafamda hep karip sorular oluştu yani 2007 ile 2009 model arası birşey alacağım ama otomatikmi daha iyi yoksa manuel mi kararsız kaldım
Loading site please wait...
Gri olan 50-52 gibi bir rakama satıldı ama 60dan ilana giriyor ara ara bagaj kapağı boyalıydı galiba birde iç döşemeleri sonradan deri oldu
Diğer ilan ise km çok yüksek geldi eğer 60 gibi bir rakamı gözden çıkardıysanız 51-52 bine düşük kilometreli araç alıp kendiniz yapabilirsiniz bu üzerinde ki ekstraları manuel otomatik kısmı ise tamamen tercih ama ben her zaman her araçta manuelciyim :)
teşekkürler. :)
bende manuel seviyorum ama bu aracıda gündelik dşünüyorum normalde dediğim gibi bizim şehir efsaneleri yüzünden otomatik hiç bakmadım ama sanırım öyle aman yaman sorunlu bir şanzıman değilmiş bunu düşünce aklıma direk istanbul trafiği geldi ve F1 vites çok daha cazip gibi :)
1
2 ( bu yukarda da sorulmuş ama cevap verlmemiş sanırım birde ben sormak istedim )
3
4 ( bunun fiyatı cazip duruyor ama km biraz yüksek )
5
6 son olarakda bu var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok dua edeceğim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86414911/detay
2012 ekranlı manuel stag 2 + minim var almak isteyen varsa özelden yazabilir
2007 manuel 78 binde cam tavan hariç full ekstraları olan iskender dp+orta iptal gfb dumpvalve ebc green stuff balatalar jcw buji itg filtre dr ecu siteden grkm nickli arkadaşın eski aracı yakında ilana koyacağım öncesinde düşünen varsa mesaj atabilir bana
arkadaşlar acil olarak bu araç hakkında bilgi lazım Loading site please wait...
dün Anadolu yakasında bakmaya gittiğimiz 3 adet minide bizden yarım saat önce satılınca çok spontane arabayı benzinliğe çekip elimizde telefon sahibinden.com da araba bakmaya abaşladık ve alakasız bir şekilde BMW alıp geri döndük :)
araçları tanıyan var mı arkadaşlar
ilk ilandaki 61 plakali arac istanbuldayken hk plakaydi. furkan ve burc eski sahipleri. burc trabzona satti bildigim kadariyla