Kısında bu arabaları bulamıyorsunuz ama..
Printable View
Kısında bu arabaları bulamıyorsunuz ama..
biraz şans işi içine sinmeyen arabayı almaktansa hiç almamak daha iyi
birçok kişi yıkık bir mini alacağı zaman ne masraflar çıkar bilir hele ön takım gidik ve araç debriyaj istiyorsa alır almaz 4 binlik olursunuz o yüzden yüksek fiyat olanları iyi incelemekte fayda var
birde mini üzerndeki parçalar hondalara vs göre çok pahalı o yüzden değerlendirmeye alırken onlarada dikkat etmenizde fayda var
bilen varmı aracı?
xenon ve deri yok
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
araçlar eğer aynı araçsa ya da Erzurum dan gitmiş olanın durumu iyi değil.Düşünen varsa sağına soluna iyice bi baktırsın.Erzurumdayken ben niyetlenmiştim.sahibiyle o dönemde bi arkadaşlığımız oldu biraz çetrefilli cevaplar veriyordu.önce hiçbirşeyi yoktu sonra kaputu boyalıydı.hasar kaydı konusunu geçiştiriyodu.Torpido tuşu yalama olmuştu biraz kol dayama kırıktı.Cam açma tuşlarının oralarda ufak tefek kırık parçalar felan filan vardı.Yani biraz ayak altındaki araba gibi kullanıyorlardı.Düşünen iyice bi baktırsın derim.Tam olarak ne kadar bilmiyorum ama daha uygun fiyata satıldı ve satıldıktan sonra bi el daha değiştirdi.Satılma zamanı tahmini haziran sonları gibiydi.Ufak tefek gıdıklamalar vardı yani gidişi iyiydi bayağı :)
Bizdeyken denemiştik
Dsg Stok ibiza cupra :
Connecting site...
arkadaşlar araç erzurumdaydı.Adam 2. sahibinden yazmış bildiğim kadarıyla burada binen arkadaş bile başka birinden almıştı.Cok Temiz ve güzel arabadır niyetlendim ben almak için o zaman param çıkmamıştı.Tavsiye ederim ama 2. sahibi felan değil sanırım.
o rakama navili jcw düzgün olma ihtimali varmı
sanki adamın satmaya niyeti yok gibi :)
Connecting site... araci bilen var midir ve alinabilecek bi arac midir