Arkadaslar bugun bir araci ekspere soktum herhangi bir problem yoktu ama OBD’den bilgisayar sanzimanda CF30 Hatasi gorunuyordu. Bu CF30 cok dert midir ? Herhangi bir yabanci/yerli kaynakta goremedim.
Printable View
Arkadaslar bugun bir araci ekspere soktum herhangi bir problem yoktu ama OBD’den bilgisayar sanzimanda CF30 Hatasi gorunuyordu. Bu CF30 cok dert midir ? Herhangi bir yabanci/yerli kaynakta goremedim.
Arkadaşlar selamlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı bakmayı düşünüyorum?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
kapak açılması gerekli, kurum temizliği, subap lastikleri eskiyor, yani genel kapak kontrolu vs, açmışken zincir değişimi yapılırsa bi 80-100 km daha kafa rahat olur.
Revizyonlu parçaları da es geçmeyin, vanos manyetik valfi, gergi vs. günceli olmalı. Er ya da geç 80-100 km'de her n14 motorlu mininin başına gelecektir bu olay. N18 ler de belki böyledir, tecrübe etmediğim için yanlış yönlendirmeyeyim.
Elazığ' daki turuncuyu mu aldınız? Sanırım bu aracı ekspertize götürmüştünüz, fiyat arttırmış ilan yenilemiş :D Demek ki satılmayınca böyle yapmak lazım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Evet. Bende bugün farkettim, fiyat artarak yeniden ilana girdi. Aceleye mi geldi bilmiyorum ama Cooper S Clubman sahibi olduk :)
Yok Bağcılar'da ki Beyaz S Clubman'i aldım. Vazgeçmenin altında kötü bir şey yoktur umarım, bana kalmasın ihale ondan sonra :)
https://i.imgur.com/YMR1p38.jpg
Şöyle bir fotoğrafını da koyayım buraya :o
https://i.imgur.com/YMR1p38.jpg
Yarım motor kurtarır dedi sahibi, blok çatlatmış, aracın geçmişi nasıldır bileniniz var mı?
Alsak 15 bin civarına ayağı kaldırır mıyız?