_EA MOTORS_2013 21 BİN KM JCW COOPER WORKS AKRAPOVIC BOYASIZ
İlan No: 417167039
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı ? , fiyat yüksek gibi kaça alınması mantıklı
kısa vadeli geçiş aracı olarak alıp binmeyi düşünüyorum max 1 yıl gibi bir sürede geri satsak zarar ettirirmi
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Aynı donanımda ve km de birebir aynı araç yaklaşık 3 ay önce 120 gibi bir rakama satıldı plakası jon du.
Düzgün fiyata alırsanız kaza bela olmazsa 1 yıl sonra zarar ettirmez.
Mersinde vardı siyah km biraz yüksekti galeri sahibide foruma üye 114 e kadar düşmüştü ilandan kalktı sonra.
Bence alınması gereken rakam bu araç için max 120.
Jon plaka olan arabanın yayları pressliydi ve orjinal jcw egzozu satıp varex takmıştı satan arkadaş. Bu ilandaki araçta coil var gibi gözüküyor, komple akrapovic egzoz var. Diğerleriyle karşılaştırınca 125 de olabilir gibi eğer çok temizse. Tabi ki bu diğerleriyle karşılaştırdığım fiyatlar, bence hiç bu kadar yüksek olmamalı.
1 aydır arıyorum. Artık bu sevdadan vazgeçicem gibi. Yahu 2011 üstü arabaların çoğu ya ederinden çok istiyor, ya da Bagcilarda bir galeride. 2011 ustu 70-75k araliginda 60-70km de bu arabayi bulmak imkansiz sanirim. Kriterlere uyan ilan sahipleride hep yalanci cikti, sadece boya var diyor arabaya bakiyorum 14k tramer, hadi tramer olsun diyorum ekspere gidelim diyorum telefonlarim acilmiyor bir daha. Bu gidisle Mito Qv alip yoluma devam edecegim.
şu araca bakılabilir sanırım forumdan birinin tanıdığı idi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Baktim hatta çok beğendim ama fiyat benim bütçemin üstünde,
Bu aracı bilen varmı, yarın bakacağım ?
Sahibinden kusursuz mini cooper sss
İlan No: 487853892
Arkadaslar R56 illa 2011 model LCI mi olmali ? 2009-2010 arasi km’leri 70-80 bin km olan Cooper S’ler uzer mi ? Baktigimda yag ve su hortumu ve yakit pompasinin sorun cikarttigini okudum.
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda ki aracı tanıyan var mıdır acaba? Plaka 34 FH 9449. 1 parça boya ve farın değişik olduğu söylendi. Fotolarda farın değişmiş olduğu belli zaten.
Kısmet olursa Cumartesi gidip bakacağım. Avrupa yakasında ekspertiz için aracı kime göstermemi tavsiye edersiniz?
yukarıda attığım ea motorstaki jcw satılmış galiba ilandan kalkmış aradım dönüş yapanda olmadı
ulan bende şans yok be tam niyetlendim m3 öncesi bi geçiş arabası yapayım kendime diye bulamadım
yokmu eşinde dostunda satan tam dolu hatasız düşük kmli bi jcw alalım
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)