ABO TRADING
STR
Fiyat hakkında bir bilgi vermem yanıltır sizi neticede galerici veya mini piyasasına hakim değilim sadece "ben" olsam bu kadar para vermezdim biraz yüksek geldi. İşin aslı araç çok güzel , kilometresi falan uzun süre alıp binmelik ancak bu araçta bana pek extra gelen bir şey olmadı. Evet, çok temiz ve çok güzel duruyor fakat buda aracın bedelini bence 160 bin lira yapmıyor , yanlış bakmadıysam extradan bir karbon spoiler ve koltuklar var bunlarda 100 bin lira civarına yine aynı opsiyonda visual boost vs. güzel binilecek JCW bulunuyorken herhalde 60 bin lira etmezancak şöylede bir durum var Mini piyasası pek serbest bir piyasa değil satıcıların ilanına göre şekil alıyor , şimdi ilanlara tekrar baktım adamlar 80-90-100 bin kilometredeki araçlarına 120-125 bin tl yazmışlar haliyle bu araç için fazla bir rakam gözükmüyor. Onur abi yi şahsi olarak tanımıyorum ama uzun yıllardır bu işin içinde birisi , muhabbeti vs de iyi büyük olasılıkla diğer ilanlara sitem gibi yazılmış fiyat
![]()
Problem şu ki genel olarak mini kullanıcıları saçmalıyor bu fiyatlarla , herkeste kendince haklı. Adam bakıyor 90 bindeki araca 130 bin tl yazarken gocunmamış ben 20 bindeki arabaya rahatlıkla 160 bin tl yazarım diyor veya 40 bindeki arabama 132 bin tl rahatlıkla yazarım diyor. İşin özeti eğer ki illa JCW almayı göze aldıysanız ve bu paraları verecekseniz Başpınar Oto'dan alırdım orası ayrı ama bence genel olarak bu paraları hak etmiyor bu araçlar. Yukarda da bahsettiğimiz gibi bir kaç ay öncesine kadar bu fiyatlara neredeyse 2.0 veriyorlardı düşük kilometre , yeni model , daha teknolojik daha donanımlı ve önü daha açık motor ile. Ama tabi ki de serbest piyasa parası olan alır keyifle kullanır kimseye de niye o parayı verdin deme hakkı kalmaz![]()
ABO TRADING
STR
JCW piyasası evet yükseldi ama tüm arabaların fiyatları yükseldi malesef.Başpınar otodaki 40 binde olan siyah-kırmızı jcw benim mesela bende sizler gibi düşünüyordum eskiden bu paralar etmez diye hatta 2.0 tfsi s3 almıştım ama hızlı gitmesi hariç minideki keyfi alamadım uzun vadede.
n18 r56 lar 3-4 parça takarak 11 sn 100-200 koşuyorlar bundan ziyade araba fren kiti var içine bakarsak ekran var harman kardon var vs araçlarda yeni o bakımdan bu fiyatlar kaçınılmaz oluyor.
158 yazan araç gerçekten çok güzel,koleksiyonluk bir araç,çok fazla km yapmadan saklanacaksa o rakamlara alınabilme ihtimali bence var
Hayırlısı olsun diyelim![]()
Team PAŞAOĞLU
istenilen rakamlar değil aracın el değiştirdiği rakamları dikkate alırsak gerçek değerler ortaya çıkacaktır. o paralara araçların satılması imkansız gibi. en son birisi aldı araç bu sayfalarda almaya gidiyorum demişti. aldığı rakamı söylerse gerçek fiyat ortaya çıkacaktır.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
hocam yanlış anlama da pek ekstra bir şey yok dediğin araç koleksiyonluk denilebilicek bir araç en basitinden aynı renkte kaç jcw var acaba tr de baktınız mı fiyatına sözüm yok o alıcıyla satıcının bileceği iş ancak şu araca ekstrası yok demek ayıp olur meraklısı 140 150ye alır bebek gibi bakar.Mini'nin çok farklı bi kitlesi var son yıllarda biraz ele ayağa düşmeye başladı ama sağlam bi kemik kitlesi var paraya önem vermeyen arabalarına oyuncak gözüyle bakan.Okuldan bir arkadaşım bu araçtaki koltuklar için 6yada 8 bin vermişti öndeki sis farlarının kapağı içinde 800 euro ödediğini söylemişti ne kadar doğru bilmem.Bu tarz adamlar 150 de verir 160 de verir evininde oturma odasına koyar bu aracı
Konuşulan jcw çok güzel km de iyi ama bence max 130 eder.
ısıtmalı recaro harici çok büyük extrası yok.Rengi güzel ama rengi farklı diye koleksiyonluk mu oluyor.
Yeni kasa s ler daha düşük rakamlara satılıyor aradaki farka jcw body yapsanız bu araçtan çok daha farklı ve güzel olur.
Bu arada öndeki farların kapağı çifti 150 tl.
-2011 COOPER S LCİ-184HP-CAM TAVAN-OTOMATİK-MERCEK FAR SON HAFTA
İlan No: 498357153
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Var mıdır bilginiz ?
Arkadaşlar 2009 r56 mini cooper s aldım 102 binde araç 97.500’de bi bakım yapılmış ama sanırım ağır bi bakım değil. Bu araçta ağır bakımda neler yapılıyor triger zinciri değiştirmeyi düşünüyorum bana maliyeti ne olur bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
geçende sormuştum bu aracı, pazar günü gördüm canlı daha bir zımba duruyor renk zaten ben burdayım diyo
140 bin canlı teklif ettim vermediler aracı 150 binden bi kuruş inmiyorlar
ne diyorsunuz beyler verilirmi kafam çok karışık mantığım verilmez diyor kalbim al gitsin diyor karar veremedim
alırsamda satmayacağım bu net sadece pazar günleri gazlar garaja koyarım evlat olarak kalsın
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)