Alıntı:
Sunroof kısmından bir miktar rüzgar sesi alırsınız fakat bu durum, bu güzel makinayı tercih etmenize engel olmamalı.
Alıntı:
Sunroof olmaması büyük eksi minide. araçta bixenon da yok satarken de zorlanırsınız. Sunrooftan fazla trim sesi geliyor ancak bir süre sonra alışıyorsunuz
Alıntı:
Şans eseri hiç trim sesim yok ama sunrooftan gelen ses...
Bence al-sat yapmak yerine uzun süre binmeyi düşünüyorsanız sunroof olmaması avantaj. Xenon'ları da sonradan halledersiniz
Alıntı:
sunroof harici herşey i güzel.. fiyatıda harika.Bixenon sonradan yaparsın sorun değil çıkma far alır takarsın.. Ama sunroof bence olmazsa olmazı zaten içi küçücük sunroof miniye ben binmezdim.Ama sunroof sorun değilse ben sunroofsuzda binerim diyorsan araç da denildiği gibi ise hemen kap.
Alıntı:
Bu gece tesadüf önüme düştü köprü yolundan Beylerbeyi'ne inerken, biraz takipte kalmıştım güzel duruyordu, acayip bir kullanıma da denk gelmedim. Çukurdan kaçıyorlardı en azından
fikir beyan eden herkese cok teşekkur ederim.. sunroof olmaması benım icin cok buyuk bir eksi değil aslında.. bana kalsa tavani komple piano black kaplatıp, bixenon far ve krom trimler siyah yapıldıktan sonra 4adet siyah 17' OZ ile arabanın butun cehresi değisir.. ama kime sorsam yakın cevremde, sonuçta bir kere alacaksın ve mutlaka sunroof olsun diye yaklaşıyorlar meseleye.. onlara da hak vermiyor değilim ama hali hazırda yaz da geliyor fiyatlarda katlamaya başlar kendini yakında.. kararsızlık cok kotu birşey..