renk nedir ısıtmalı koltuk ve hk varmı ? rakam ne düşünüyorsun
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
araç şimdi galeri değiştirmiş fiyat beş beş artarak gidiyor seneye 100.000 tlden ilana çıkar artık :D :D :D
Adanadaki cooper s ile ilgili bilgisi olan var mı?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bir arkadaşımın, arkadaşının eski aracı. Kendisi 2.sahibi olarak kullanmış (2009 da) yıllar önce. O zaman ki hali çok iyiymiş ama en son kendisiyle birlikte galericiler sitesine uğrayıp araca yakından bakmıştık ve açıkçası benim çok içime sinmemişti. Araç çok diri durmuyor çok iyi bakmamışlar yani. arka bagaj kapağındaki boyaları yanmış gibi,soyulmaya başlamıştı. Jantlar kötü durumdaydı. Kaputta sanırım komple boyalıymış ve sol far değişmiş. Manuel vites olunca ben doğru düzgün bakmamıştım bile, benim eski araba gel şuna göz atalım dedikleri için uğramıştık o zaman.
Otomatik r56 bakıyorumda yok hani saat başı son düşen ilanları güncelliyorum sadece. Artık manuel temizinede razıyım. Hatta Dizel manuel temizlerede bakıyorum, işin açıkcası temiz mini cooper bulamıyorum 2007-2011 arası. S yada Dizel. Yaz geldi bu gidişle minisiz bir yaz olucak.
ilgilenirseniz sayet bir tanidigimda 2011 model 98bin n14 motorlu john cooper works var.. aracta sanruf deri koltuk harman kardon mevcut.. 2600 lira trameri var.. sadece arka tampon ve plastik aksam değişmis, onun haricinde kaza boya yok benim bildigim.. suan da sahibinden ilani yok ama birkac gune duser sanırım.
İzmirdekini aradım 70 verdim vermedi 75ten 74.500e düştü :D Vazgeçilcek gibi değil mini sevdası.. Sıfır garaj aracımız var onu ilana koydum ''38''kmde satılırsa 2014 üzeri dizel otomatik mini alıcam, satılmazsa yine nakit max 65-70lere mini aramaya devam evin 3.aracı olacak bulabilirsem zaten haftada bir anca binilcek (dizel olmazsa tabi)
Araçta görüntü varda rengi solmuş km uçmuş 3parça boyaya 7000tramer denmiş ama verse 45e alınır binilir :D
Dizel için kmsi nasıl? (ağır bakımları yapılmış fakat bindikten sonra 145-150bin olacak satarken zorlanılır mı) iki parça boyası mevcut kapı ve camurluk, renk tutmamazlığıda yok cok kafaya takılacak gibi gelmedi. Arka koltuklar hiç oturulmamış kullanılmamış görünüyor fotoğrafta, aracın iç aksamı çok temiz geldi yanılıyorda olabilirim.
Arac binici için masrafları;
-siyah tabanlı bixenon mercek far
-jcw/s body kit
Merhaba arkadaşlar ilgilenirseniz 2011 midnihgt black n18 manuel var. Bakımlı hasarsız
Mini John Cooper 1.6 Works 2012 Model 88.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 530774541
geçmişini bilen var mı? İzmir'den kazalı gelmiş diye duydum.
Mini Cooper S 1.6 Coupe 2009 Model 52.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 551264935
Bilen eden var mıdır ? Neye dikkat etmeliyiz, aldıktan sonra neye hazırlıklı olmalıyız ve kaça alınır sizce ?
Merhaba,
Siteye yeni üyeyim.
2009 model 1.6 clubman almak istiyorum.S modeli fazla yaktığı ve masrafı çok olacağı için istemiyorum.Aile arabası olucak ve aldıktan sonra satmayı düşünmüyorum.
45-50.000 TL aralığında bulma şansım nedir?