Mini Cooper S sorgulama

Thread: Mini Cooper S sorgulama

1. onursumer's Avatar

onursumer said:
    Quote Originally Posted by ozgurluk View Post
    selamlar
    Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / 2008 MİNİ COOPER S 1.6 MANUEL ORJİNAL MASRAFSIZ BAKIMLI sahibinden.comda - 701692041

bu araç için yorumunuz nedir ?
    beğeniyorum bu kasayı ama sorunlumudur nedir ne değildir bilgim yok,
    bilgili arkadaşların desteğini rica ederim.
    daha önce çok yazıldı aslında ama

N14 olduğu için servis geçmişi önemli tüm ağır bakımları yapılmış yazıyor ama neler nezaman kim tarafından yapıldı ?

üst kapak hiç açılmışmı kurum temizliği yapılmışmı, açmışken zincir değişimi yapılmışmı, termostat , devirdaim ve yüksek basınc pompası ile ilgili en son nezaman işlem yapılmış başka önemli bi noktası yok aslında

onun dışında bence bixenonsuz mini çok çirkin oluyor sonradan takmasıda maliyetli

bunlar dışında bakımlı olduktan sonra dp,yazılım yapar keyifli keyifli gazlarsın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

2. ozgurluk's Avatar

ozgurluk said:
    Quote Originally Posted by onursumer View Post
    daha önce çok yazıldı aslında ama

N14 olduğu için servis geçmişi önemli tüm ağır bakımları yapılmış yazıyor ama neler nezaman kim tarafından yapıldı ?

üst kapak hiç açılmışmı kurum temizliği yapılmışmı, açmışken zincir değişimi yapılmışmı, termostat , devirdaim ve yüksek basınc pompası ile ilgili en son nezaman işlem yapılmış başka önemli bi noktası yok aslında

onun dışında bence bixenonsuz mini çok çirkin oluyor sonradan takmasıda maliyetli

bunlar dışında bakımlı olduktan sonra dp,yazılım yapar keyifli keyifli gazlarsın
    teşekkürler @onursumer
    galeride olduğunu düşünürsek bu bahsettiğin bakım detaylarının çok sağlıklı bir bilgi olacağını sanmıyorum
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

3. onursumer's Avatar

onursumer said:
    Quote Originally Posted by ozgurluk View Post
    teşekkürler @onursumer
    galeride olduğunu düşünürsek bu bahsettiğin bakım detaylarının çok sağlıklı bir bilgi olacağını sanmıyorum
    hangi serviste yapıldığını oğrenmeye çalış

135
    ├┼┼╕
    246R

4. scoobz's Avatar

scoobz said:
    Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / Bakımlı John Cooper Works sahibinden.comda - 627831570

açıklamada 50.000 tl den fazla masraf yaptığını belirtmiş (+keyfe kedermiş), 50bin masraf yapan adam ne bileyim ön farlarıda mercek xenona değiştirirdi diye düşünüyorum. İnsanlar abartıyor mu yaptıkları masrafları acaba? 10-15 yapan motor yenileyen 50-60 bin masraf yaptığını belirtiyor.

5. scoobz's Avatar

scoobz said:
    Mini / John Cooper / 1.6 / Works / sifir ayarinda Mİnİ jCW( N18) sahibinden.comda - 677959576

kmsine göre fiyatı uygun gibi ama araçla ilgili pek bilgim yok, jcw arayan arkadaslar araştırabilirler.

6. BARR's Avatar

BARR said:
    Quote Originally Posted by scoobz View Post
    Mini / Cooper S / 1.6 / Coupe / Bakımlı John Cooper Works sahibinden.comda - 627831570

açıklamada 50.000 tl den fazla masraf yaptığını belirtmiş (+keyfe kedermiş), 50bin masraf yapan adam ne bileyim ön farlarıda mercek xenona değiştirirdi diye düşünüyorum. İnsanlar abartıyor mu yaptıkları masrafları acaba? 10-15 yapan motor yenileyen 50-60 bin masraf yaptığını belirtiyor.

Yorumsuz.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

7. scoobz's Avatar

scoobz said:
    Quote Originally Posted by MuMBar35 View Post

Yorumsuz.
    Bu videoyu biliyorum 27.500tl masraf yaptığını belirtiyor ama farkettiyseniz farlar dahi değişiyor. Üstteki adam 50bin harcamış ama aracın farları bile hala halojen, o 50.000 nereye gitti

8. onursumer's Avatar

onursumer said:

valla okadar para harcanmış gibi gerçekten durmuyor yani ne yapmış faturalarıda varmış merak ettim

forged motor yapsa 20 tutsa gerisini çozemedim

Mini / John Cooper / 1.6 / Works / sifir ayarinda Mİnİ jCW( N18) sahibinden.comda - 677959576

kmsine göre fiyatı uygun gibi ama araçla ilgili pek bilgim yok, jcw arayan arkadaslar araştırabilirler.

bu araç kazalı ama kazalı resmini gordukten sonra bişe yokmuş diyip alınıcak şekilde

donanım ve fiyat olarak çok mantıklı

135
    ├┼┼╕
    246R

9. cosekar's Avatar

cosekar said:

Araba dahil 50 bin harcamıs olabilir
    Coskun ARIKAN

10. mcanx's Avatar

mcanx said:
    Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir arkadaşım düşünmekte, bi gidip bakmak istiyor.

Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / TORPİL GARAGE'dan 2008 MİNİ COOPER S sahibinden.comda - 700321163

11. scoobz's Avatar

scoobz said:
    Quote Originally Posted by onursumer View Post
    valla okadar para harcanmış gibi gerçekten durmuyor yani ne yapmış faturalarıda varmış merak ettim

forged motor yapsa 20 tutsa gerisini çozemedim

bu araç kazalı ama kazalı resmini gordukten sonra bişe yokmuş diyip alınıcak şekilde

donanım ve fiyat olarak çok mantıklı

Onur abi benim mini ilanda yolcu durumda gitti gidecek gibi (boyasız-tramersiz) tekrar araç aramalarına başladım(1aydır) sonuçta arayıp bulmak satmaktan daha zor temiz araç yok. Satılınca yine dm'den başlarım bu nasıl bu nasıl diye

12. onursumer's Avatar

onursumer said:
    Quote Originally Posted by mcanx View Post
    Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Bir arkadaşım düşünmekte, bi gidip bakmak istiyor.

Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / TORPİL GARAGE'dan 2008 MİNİ COOPER S sahibinden.comda - 700321163
    aracı tanımıyorum geçmişinide bilmiyorum ama works gosterge , tampon olarak ise diğerlerinden farkı aero kit opsiyonu alınmış works değil ama benziyor

eğer denildiği gibi bakımı vs de yapılmışsa alınır

135
    ├┼┼╕
    246R

13. Mutu's Avatar

Mutu said:
    Quote Originally Posted by cosekar View Post
    Araba dahil 50 bin harcamıs olabilir

Arkadaş öyle rakamları masraf olarak yazmış ki, satableceği varsa da satamaz arabayı. Şahsen ben o rakamları gördükten sonra bozuk galiba bu arabalar der uzak dururum. 20-30 bin masraflı olacak alacağınız diğer s ler yazmış, 50bin masarf yaptım yazmış. İlan açıklaması coopers'ten uzak dur diyor resmen.
    Instagram: mutusgarage

14. Mini Cooper S sorgulama

NurkanA said:
    Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / İhtiyactan satılık mini sahibinden.comda - 704903587

arkadaşlar geçmişini bilen var mıdır ? fiyat-performans olur mu ? yoksa fiyat + masraf mı

15. ÜSTÜNERC's Avatar

ÜSTÜNERC said:
    Quote Originally Posted by NurkanA View Post
    Mini / Cooper S / 1.6 / 1.6 / İhtiyactan satılık mini sahibinden.comda - 704903587

arkadaşlar geçmişini bilen var mıdır ? fiyat-performans olur mu ? yoksa fiyat + masraf mı
    Masraf+masraf+masraf açar gibi duruyor

16. 16EC813's Avatar

16EC813 said:

17. TarikS's Avatar

TarikS said:
    bu araba şu an eksiksiz ve kusursuz durumda eğer almayı düşünen varsa. epey detaylı bir bakımdan çıkmıştı, sahibi arkadaş da çok efendi kullanır, uzun süredir kendisinde araba. öncesinde de yine sakin kullanan arkadaşlardaydı

18. 16EC813's Avatar

16EC813 said:
    Quote Originally Posted by TarikS View Post
    bu araba şu an eksiksiz ve kusursuz durumda eğer almayı düşünen varsa. epey detaylı bir bakımdan çıkmıştı, sahibi arkadaş da çok efendi kullanır, uzun süredir kendisinde araba. öncesinde de yine sakin kullanan arkadaşlardaydı
    açıklamada açıklama görmeyince hani yani dedim feykmi ben begendim ama fiyatı üzdü
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

19. Kekuti*'s Avatar

Kekuti* said:
    genelde Baspınar Oto'dan satılan araçlarda cırt araç bulamazsınız.. (MINI için konuşuyorum)
    Hep iyi MINI'ler satıyor.
    Kendisi zaten Mini Passion ekibi kurucusu.
    216573172 tane falan Mini satmıştır şimdiye kadar
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400