countryman-s-all4-otomatik
bununla ilgili düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar?
Printable View
countryman-s-all4-otomatik
bununla ilgili düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar?
Konfor ve malzeme kalitesi önemli ise koşarak uzaklaşın. Sürüş keyifli olsun yaktığı önemli değil derseniz olabilir. Görünüş tamamen zevk işi. Arka diz mesafesi benim beklentimin üzerinde çıktı. Bagaj küçük, birde 2014 sonrası sanırım makbul idi.
merhabalar araç hakkında bilgisi olan, bilgisi olmasada genel inceliyebilecek tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum şimdiden teşekkürler...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2712662/detay/
Mini / John Cooper / 1.6 / Works / HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ JCW EMSALSİZ DOLULUKTA FORGED KUSURSUZ sahibinden.comda - 1008143564
Selamlar. Araç hakkında bilgisi olan var mıdır
Kmaraşta ilanda olan 2013 jcw benim aracım ilgilenenler olursa yardımcı olurum.
Ayn Yusuf ile Garaj 475 bu iki yerin cep telefonunu özelden paylaşabilir misiniz arkadaşımın motor ile ilgili danışması gereken bir durum varda
Kimsede yok mu acaba telefon numaraları ?
merhaba, bilgi sahibi arkadaş var mıdır ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85136727/detay
Benzin fiyatlarından sonra bu konu öksüz kaldı :D
Arkadaşlar selam.
Arabayı arkadaşıma düşünüyoruz.
Bilen eden var mı, eksi yanını gören var mı ?
r56 Cooper s jcw body düşük km İlan No: 859792246
Aracı kullandınız mı bilmiyorum da bu araca “sert” diyenler günlük hayatta S sınıfı Mercedes falan kullanıyor heralde? Suv araca gidip 19” jant,yay vs takıyorlar ondan sonra sert oluyor. Kesinlikle sert bir araç değil. Gaz pedalı hassasiyetiniz varsa şehiriçinde 9lt ortalama yakalamak mümkün.
Yani bu yorum yazılalı bayağı bir zaman olmuş ama bende yazayım. 2016 Countryman JCW kullanıyorum. Çok serttir vs gibi yorumlar biraz gerçeklikten uzak. Üstelik 18" rft lastikle kullanıyorum. Eski amerikanlar gibi yaylana yaylana gitmiyor tabii ama çok sert bir araç değil.
Olumsuz olarak şunu söyleyebilirim; mesela F20 1 serisi var aynı zamanda şu an evde. Yol sesini çok daha fazla alıyor Mini. Bayağı gürültülü yani.
Yakıt ise İzmir'de dikkatsizce kullanırsam 10.5Lt, az biraz dikkat edersem 9.0LT civarı yakıyorum. Acaba ne kadar az yakacak diye uğraşmadım onu ayrıca belirteyim. Yani bu rakam aşağı çekilebilir.
Çok detaylı bakamasamda stop çerçevelerinin chromeline far çerçeveleri blackline olması dikkatimi çekti. Sebebini bilmem ama düzeltirdim bunu.
Kullanmadığım araba için böyle yorum yapmak bana ne kazandıracak. 15 bin km kullandım 0km’den itibaren, kullandığımız dönemde beetle polo touareg 5 gibi arabalarda sıkça günlük kullandım. 18” rft lastik standart donanım ile kullandık bence sert bir araçtı. İstanbulda beşiktaş acıbadem caddebostan arasında kullanıldı genelde, yakıtı 10’lu rakamların altına bu rotada zaten inmedi. Uzun yoldada yine 7.7-8 oluyordu.