Valla araba guzel bol ekstrali ancak az daha dusulebilir.. fiyat biraz yuksek bu paralardan daha dusuk rakamlara jcw bodykitli full dolu recarolu fln araclar satildi..
Ama guze duruyor. Detayini bilmem
Printable View
Valla araba guzel bol ekstrali ancak az daha dusulebilir.. fiyat biraz yuksek bu paralardan daha dusuk rakamlara jcw bodykitli full dolu recarolu fln araclar satildi..
Ama guze duruyor. Detayini bilmem
aynen ya,fiyatlar yükseldi gidiyor,herkes istiyor bişeyler sonra ilanlar sürünüyor...2008 model boş cooper s e 50000 isteyen olunca 2010jcw satanda yardırıyor..herkes uçuşlarda
Connecting site...
yok mu bu arabaya gidip bakan yada geçmişini falan bilen?
Araba parasi kadar hasar kaydi cikiyo die biliyorum altan agir hasar almisti butun airbglerni acmis :/
arkadaşlar,bursa da önerebilceğiniz mini servisi var mı?
Benim eski aracim kaputta sag arka camurlukta ve tavanin sol ön ucunda lokal boya mevcut , tam boyali bir parcasi yok. Tramer kaydi yoktu , bu boya isleminin borusanda kaydi mevcut. 34 EM 091 yapmıştım plakasini eger degismediyse , benden önceki plakasi da 34 MAU XX'di. Hatta alacak olursaniz yedek anahtari hala bende veririm size
Eski sahibi bisikletli bi cocuga vurmus cocuk veya bisiklet tavana gelmis tam hatırlamıyorum , kaza mide bulundurmasin cocuk sagsalim gitmis evine. Bir avuc kadar boya var tavanda sol diregin hemen orda
valla kaputtaki boya da farın orada avuç kadarmış sanırım..?anahtar sizdeyse iletişime geçeriz o zmn:)şu anki sahibi niye almadı anahtarı:))araçta bildiğiniz başka bişey var mı?düzgün bir araç gibi..?
Avuc içinden fazla boya vardi kaputta ama tam hatırlamıyorum zaten dikkatli bakinca belli ediyordu kaputtaki boya.. arac orta halli bir aracti cok iyi değildi kotude degildi 2 hafta kullanip sattim ben, yedek anahtari ise ; galerici olduklarindan cok onemsemediler açıkçası.. arac bendeyken 50bindeydi gecen yil haziran ayinda sonra ne yaptilar ne ettiler bilemem
bana farın üzerinde lokal boyası olduğunu söylemişti..plaka aynı buarada..ama ekstra sis falan taktırdığını söyledi,motorunda,turbosunda sıkıntı yok diyor satan arkadaş ama orta halliden kastınız ne tam olarak?
Ben s2000e 1 yil bindikten sonra aldim o arabayi bana bildigin yurumeyen bi essek gibi geldi gitmiyodu resmen, heralde s2000den sonra kesmiyor dedim ama sonra anladim arabada sorun var , ve anlamsiz sekilde motor ariza lambasi yakiyordu kaç kere makineye bagladik bi dunya seyi degisti duzelmedi sonra onlardan e46 m3 aldim takasa verip miniyi hatta arabayi verirkende arıza lambasi yaniyordu, onlarin ustası makineye bagladi sorun yok sondururuz bunu dedi sonrasini bilmiyorum.. alta filtre kiti falan vardi uzerinde bende yay taktirip egzoz yaptirmistim (orta susturucu iptali) o kadar. Dodiklerdeki sinyalleri diyor heralde onlari yapmislar benden sonra
anladım..dodikleri değil öndeki eksttra sisleri diyordu ama motor olayı gıcıklandırdı..
yok mu alacak temiz manuel bir s veya jcw ya!
bir de şu var ama fiyat uçmuşşşş
Connecting site...
Connecting site...
birde bu var...34 dv 9493
Selamlar...Sayfalarda baktım vs ama soruşturulan bi araç değil sanıyorum?? bilen gören duyan var mıdır?? saygılar...
Connecting site...
Bi öncekine yorum gelmeden bir de bu desem...
Connecting site...
[QUOTE=Melih-Ö;7035484]Mercek far yok bunda bence olmazsa olmaz. Sahibindende megane takası siz atmıştınız galiba bana yanlış hatırlamıyorsam.
Doğrudur hatta bende sonradan sitede gördüm şertilerle çizik kapatma mevzunuzu iyi olmuş :icon_tup:
cam tavan bence olmaz ise olmaz, xenon da olsa miss gibi orası ayrı...
[QUOTE=Melih-Ö;7035972]
Bi de bana sor, ilk arabam saxo vts sene 2001, sıfır boya diye aldık tavan hariç komple boya çıkınca bende bi dengesizlik güvensizlik yarattı :D:D:D
Ondan sonra hiç boyalı kazalı vs araba kullanmamaya yemin ettim ister istemez böyle takıntılar yapıyor...
Sende de boya yok ama hayinlik derecesinde izler ya yazık günah :( Sıkıntın varsa çık konuş hallet ne istersin arabadan vs...
Teklifim geçerli dicem hala ama çizik başına 250tl yazsam baya bi dibe vurur muyuz :):)
Selamlar tekrar...
[QUOTE=samhain;7036063]Çizikleri söylemesem kimse farkına bile varmaz, ama dürüst olmak önemli olan :) 2. megane coupe gelen takası bana ama megane coupe düşünmüyorum :)
İşin ilginç yani boyasan boyalı araba derler, boyasız onarsan eeee çizik vaaaaaar! derler. Ne yapalım arabayı mı yakalım yani :D
Çizdirmicen hocam kestaneyi hehe :)
Hepsi dert, boya dogrultma yerine degistirme daha mantik bana gore ama ozaman da vayy degisimse buyuk kaza deniyor :)
Canin sagolsun bende mini dem uzaklasiyorum artik, istedigim temizlikte ve takasa uygun bulamiyorum ayrica dizelden sonra servet avcisi olacak
Diye de dusunuyorum...
Dogrudur hocam iyi satislar size de...
duyan gören bilen???
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan biri varsa acil detayını belirtebilirmi araca bakmaya gidicem ona göre.
arkadaşlar tanıyan bilen eden varmıdır aracı acaba?
Connecting site...
Connecting site...
malumat var mıdır :)
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
1 Connecting site...
2 Connecting site...
3 Connecting site...
4 Connecting site...
5 Connecting site...
6 Connecting site...
bilgisi olan yok herhalde
baktıgın arabaların ıcınde oncelık sıyah tan yana yap cunku boya ve donanım olarak daha onde + mını alırken güzel bır ekspertız yaptırmanızı onerırım charger ve dıreksıyon pompası cok onemlı
3 Connecting site...
arkadaşımın eski aracına benziyor gayet dolu ve bakımlıydı ondayken ama ekspertiz şart..
Verilen araclar icinde gozume carpmadi sorgulandiysa kusura bakmayin.
Connecting site...
Bu arac hakkinda fikri, bilgisi veya yorumu olan var midir?
Connecting site...
Aracı bilen varmıdır ? Eski ilanında plakası açıktı 34 BC xxx idi.