Yüzdük yüzdük kuyruğunu geldik diyebilirim :) İlandaki araç 2009 modelli ve şuan 92bin km'de. Şu an 3.sahibinden olup, 2010 yılında önden ufak bir kaza sonucu tampon, far değişmiştir...Ayrıca aynı kazada çamurluk komple, kaputta ise ufak bir lokal boyası vardır. Toplam hasar bedeli 5,950.-TL'dir...Değişen kaporta parçası olmaması sevindirici geliyor kendi düşüncem...
Geçen ay ise, Miniauto da 100bin bakımları yapılmış, yağ eksiltme sorunu ile conta, sübap, buji vb ekipmanlar değiştirilmiştir. Toplam maliyeti 3.000.-TL bulmuştur. 27bin km kadar hep Borusan'a giden araç, bu km den sonra ne kasko ne de Borusan'a gelmiştir. Miniauto gibi bilgili servislere uğradığınu düşünmekteyim.
Aldığım bu bilgiler ile ve 1-2 aydır mini aramam nedeni ile şu yorumu yapıyorum, 2009 olup 3.sahibinden olan bir mini ben daha bulamadım.. Ayrıca 5bin lira gibi bir hasar kaydı da çok gelmemekte bana...Ama son 100bin bakımı değişenler yağ eksiltme vs işi birazcık kafamı kurcalıyor.Gerekli bakımlar oldu bir masrafı yok ama yine de alırken bize gelin bakalım denildi Miniauto'dan..2010 sıfır hata 50bin de dize megane coupe mi verip bu aracı alsam mı o yorumu da sizlere bırakıyorum....
İlgili araç:
Connecting site...