izmirdeki mavi benim aracım, sonuna kadar arkasındayım. zaten aracı bilende muhakak iyi yorumlar yapacaktır. herkez aynısı söylüyor ama ben cidden iş durumundan satıyorum, siteden biri alacaksa fiyatta ufak bişeyler daha oynama yaparım. ankaradakini bilmiyorum ama kırşehirdeki izmir plakalı araç burdayken benim hoşuma giden bi araçtır, şu anda durumu nedir ne değildir tam olarak bi bilgim yok. kardeşim alacaksan sorunsuz sıkıntısız olanını tercih et, bi çok arkadaşımda vardı bu araçlardan çok başları ağrıdı haberin olsun.![]()
Powered By Suki(CRM Performance Style)
model km donanım ve fiyatı konusunda yorumunuz nedir ?
bayan kullanıcak bi sıkıntı yaşarmıyız ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93688667/detay
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben aldığımda intercooler standarttı, ben üzerinden günlük kullancağım için egzantriği sökmüştüm, şu anda hala M7 kasnağı, filtre kiti, headers ı, komple egzozu duruyor. o şekilde vereceğim + orjinalleride duruyor orjinal manifoldu, egzozu, filtre kutusu panjuru, orjinal yayları...kısacası orjinal her parçası mevcut ve alan arkadaşa veririm
Powered By Suki(CRM Performance Style)
Hayırlı olsun o zaman Angora'da gördüm aracı.
Malesef araba alırken en büyük hatalardan biridir ucuza kaçıp yüksek KM kazalı araçlar almak bakmak inanın özellikle mini bmw ve bu segmentteki araçlarda asla bakmayın
3 4 fazla verirsiniz belki ama en azından binersiniz bozuk araçlar adam olmaz kazalı kayıtlı mini bitikse adamı canından bezdirir o sensör bu sensör
40 liraya 35 liraya R56 arayan arkadaşlarım 20 30 max arası R53 arayan arkadaşlarım yapmayın
iyi bir R56 bu gün 50 civarlarında
iyi düzgün bir R53 38 42 45 arası alınır benim aracımda satılıklarda şu anda benim rakamım 50 satılmasada dert değil segment dışı bir araç yaptım ve verirken herşeyini sıfır veriyorum kimse bu kadar üzerinde parça olan ve hiçbir şeyinden en ufak vidasından kaçmadan araç satmıyor nasıl olsa satıcam mantığı olan insanlardan da araç almamaya özen gösterin
satışa gitmeden araba gösterirsin şurası böyle dersin e orası böyle burası böyle ya işte şu şöyle işin sonunda 2. el araç alıyosun kardeş işine geliyosa vs vs.
toparlarsak 3 5 fazla verin dert değil satarken başınız dik olsun![]()
Mini hem parçası pahalı olan hemde parçası zor bulunan bir aractir modifiye anlamında
Kısacası bir hesap yapacak olursak
Coilover 1000-2000 tl arası
Kasnak 400-600 tl arası
Eksoz sistemi 1500- 2000 tl arası
Filtre kiti 400 -600 tl arası
Bunlar ilk bakışta yapılabilecek işlemler yani su an tutan fiyatları assagi yukarı hesaplayin birde buna bulduğunuz arabanın temizliği verilen işçilikler eklendi mı İllaki fiyatlar bira yükseliyor su an arenin arabanın üzerinde bi dünya parça vardır istediği fiyat parçalara göre belki azdır r53 un boşunu temiz ise eger 38-39 liradan dolusunu 45-50 arası isteyebilir tamamen sahiplerine kalmış bir durum 38-39 a alacağınız boş bir mini üzerine ekleyeceginiz parçalarla 45 liraya bulacaktır bakımı ve iviri ziviri ile
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)