alacağın düzgün bir araç 38 40 arası olur üzerinde coiloverli egzostlu bir arabayı 40 + alınır gülmeye gerek yok
Printable View
Hayirdir cok mu komik geldi ? Su an yektanin Cem'in arenin arabasını şuraya 45 liradan ilan acsan bence bi kac gun durmaz
Bence iyi duşun biraz tabi bu arabaları biliyosan eger
Yekta bt r53
Cem Erm r53
Aren emg r53 sadece bir kaçı bunlar 45 e saticaksa eger almaya hazırım kendi arabamda kosede Dursun
Su an bt Erm yada emg yi 45 e aliyim üzerindeki parçaları satiyim araba yine 37 lere gelir he bunu mini kullanıcısı olmayan birine anlatamasın koltukları direksiyonu coili eksozu headersi kasnağı saatleri jantlari kule gergileri Erm nin tamponları bile para ama bunu ne kadar anlayabilir bilmiyorum
Allah razı olsun kankam araba senin olm zaten , 7000 lira harcandı parçalar yolda gelsin konusunu açıcam zaten
***** araba satılık insanların aklına kötü birşey gelsin istemiyorum yok işte paradan kaçtı eksik parça koydu yok üstün körü mü kapattı gibi soru işaretleri akılda kalmasın diye konusunu açıcam gerçi beni tanıyan bilen eksik iş yapmicağımı bilir ya olsun sinekte küçük mide bulandırır :D
Orası ayrı mesele , sahibi 50 de ister 100 de ben satılıp , satılmadığına bakarım
çok komiğime gitti ne oldu zorunamı gitti ? boyasız 30 binde r56 lar 45 e gidiyorsa , r53 benim kafamda o paraları etmez buna bi itirazın olabilirmi senin ? , yektanın,cemin,arenin arabası ben kötü demedim ki oraya vurdun işi emg dediğiniz araba zaten bir r53 parası daha harcanmış , 45 e herkes noterde buluşur stocktan konuşun
yeni gördüm muhabbeti :) valla hacı ben satmıyorumda satmaya kalksam 50 ye bile vermem yani öyle diyim allah korusun kaza bela yaşamadıkça
ama tabi şimdi dışardan bakmak biraz farklı içine girince işler deişiyor geçen jackie emrenin aracını aldık mesela 40 a gp vardı biz 50 ye aldık 40 lık olanıda alabilirdik nasılsa proje aracı olacaktı
ama işte iyi arabaya binmek ayrılacaktır
60 milyarada m3 var mesela 120 milyarada :)
hiç 60 lıklarıda alayım binerim diemiyorum o misal bu durumda
r53 un boşunu temiz ise eger 38-39 liradan dolusunu 45-50 arası isteyebilir tamamen sahiplerine kalmış bir durum 38-39 a alacağınız boş bir mini üzerine ekleyeceginiz parçalarla 45 liraya bulacaktır bakımı ve iviri ziviri ile
Ordaki yazım buydu kac tane dolu r53 var acaba bu 3 unden başka piyasada olan videolarını izlediğin merak ettim 45 e r56 güzelmiş neden zoruma gitsin orasını anlamadım para senin mal adamın sonuçta
Uzman hatırlatma istersen , hala arabam yok yayayım!!! :D:D
çok komiğime gitti ne oldu zorunamı gitti ? boyasız 30 binde r56 lar 45 e gidiyorsa , r53 benim kafamda o paraları etmez buna bi itirazın olabilirmi senin ? , yektanın,cemin,arenin arabası ben kötü demedim ki oraya vurdun işi emg dediğiniz araba zaten bir r53 parası daha harcanmış , 45 e herkes noterde buluşur stocktan konuşun[/QUOTE]
samet doğrudr düşüncene saygı duyarım , mal satanın para alıcınındır ama satılır ama satılmaz ,
hesap ortada ama yine sorunsuzluk olarak R53 çok daha iyidir daha mekaniktir
R56 daha narindir koltuğa afedersin gaz çıkarsan arıza yakar helede 2007 2008 ler aman diyim biraz LCI ile toparladılar
bu gün temiz R53 düşük KM ve üzerinde az da olsa parçası olsa 40 + eder benim görüşümdür ama herkese saygım var sen vermezsin
Benim çok yakın arkadaşlarım mesela 25 e versen miniye binmem der önden çeken araba sevmiyolar kimisi Type R sevmez ama 50 ye EP3 ler satıldı gördük bu iş arz talep meselesi :D
sert yapıyorsun bana , bende sana sert yapıyorum muhabbetimiz iyi , kötü var ben burda aren'in cem'in veya yekta'nın arabasından bahsetmedim ki :) iyi bir r53 ün rakamları 'bana' göre 35 40 arasıdır, dediğin gibi herkesin kendi arabası veya kendi parası saygı duyuyorum :icon_tup:
dediğim gibi arenin cemin yektanın arabası bu paralar eder demiyorum yanlış anlaışma olmasın zaten orasıda bana düşmez
45 e r56 varsa 2009 -2010 mercekli far kol dayama boyasiz kazasiz cam tavan yarı deri koltuk onunla ilgilenebilirim Kardeşim alabilirim eger varsa boyle bi r56
Neden sana sert yapiyim Allah askına tanımam etmem sitede bi iki mesajlaşmamız oldu o kadar hem sert yapacak bi durum yok ki benim arabama *** atmadın ben senin arabana *** atmadım yada küfürlü bi şey yok aramızda gerek yok yani ;) :) sertlik bi durumda yok Haci ben 50 isterim Aren 60 Cem 80 ister sen kendi arabana 100 istersin satıcı alıcı meselesi dolu bu saydığım r53 lerden başka yok ben su an bi kac parça bi şey aldım 5 liram gitti bile arenin çeyreği setuptayim su an sen hesap et