User Tag List

Sayfa 27/209 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
3953 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r53 40-45 mi?
    alacağın düzgün bir araç 38 40 arası olur üzerinde coiloverli egzostlu bir arabayı 40 + alınır gülmeye gerek yok

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 40-45 mi?
    Binicisine temiz , dolu 2002 sıkıntı dolu r53'de var 2006 sıkıntısız da , ne gülüyosun olm
    Charged & Supercharged

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 40-45 mi?
    Hayirdir cok mu komik geldi ? Su an yektanin Cem'in arenin arabasını şuraya 45 liradan ilan acsan bence bi kac gun durmaz

Bence iyi duşun biraz tabi bu arabaları biliyosan eger

Yekta bt r53
    Cem Erm r53
    Aren emg r53 sadece bir kaçı bunlar 45 e saticaksa eger almaya hazırım kendi arabamda kosede Dursun
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirdir cok mu komik geldi ? Su an yektanin Cem'in arenin arabasını şuraya 45 liradan ilan acsan bence bi kac gun durmaz

Yekta bt r53
    Cem Erm r53
    Aren emg r53 sadece bir kaçı bunlar 45 e saticaksa eger almaya hazırım kendi arabamda kosede Dursun
    kendi arabama yorum yapmak etik olmaz ama yukarıda Allah var

BT de ERM de çok iyi arabalar 45 de her zaman her şartta ederler

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yekta bt r53
    Cem Erm r53
    emg yi versin aren 45 e hemen noterde buluşalım hiçbiyere baktırmadan alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an bt Erm yada emg yi 45 e aliyim üzerindeki parçaları satiyim araba yine 37 lere gelir he bunu mini kullanıcısı olmayan birine anlatamasın koltukları direksiyonu coili eksozu headersi kasnağı saatleri jantlari kule gergileri Erm nin tamponları bile para ama bunu ne kadar anlayabilir bilmiyorum
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun kankam araba senin olm zaten , 7000 lira harcandı parçalar yolda gelsin konusunu açıcam zaten

***** araba satılık insanların aklına kötü birşey gelsin istemiyorum yok işte paradan kaçtı eksik parça koydu yok üstün körü mü kapattı gibi soru işaretleri akılda kalmasın diye konusunu açıcam gerçi beni tanıyan bilen eksik iş yapmicağımı bilir ya olsun sinekte küçük mide bulandırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana bak a3 nuz ne alemde lan ? Bi ara sıkalım a3 ile ?
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun kankam araba senin olm zaten , 7000 lira harcandı parçalar yolda gelsin konusunu açıcam zaten

***** araba satılık insanların aklına kötü birşey gelsin istemiyorum yok işte paradan kaçtı eksik parça koydu yok üstün körü mü kapattı gibi soru işaretleri akılda kalmasın diye konusunu açıcam gerçi beni tanıyan bilen eksik iş yapmicağımı bilir ya olsun sinekte küçük mide bulandırır
    Bence bitince bi kac tane hardcore video koy daha cok Belli olur
    C R M performance

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacağın düzgün bir araç 38 40 arası olur üzerinde coiloverli egzostlu bir arabayı 40 + alınır gülmeye gerek yok
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binicisine temiz , dolu 2002 sıkıntı dolu r53'de var 2006 sıkıntısız da , ne gülüyosun olm
    Orası ayrı mesele , sahibi 50 de ister 100 de ben satılıp , satılmadığına bakarım

Yekta bt r53
    Cem Erm r53

çok komiğime gitti ne oldu zorunamı gitti ? boyasız 30 binde r56 lar 45 e gidiyorsa , r53 benim kafamda o paraları etmez buna bi itirazın olabilirmi senin ? , yektanın,cemin,arenin arabası ben kötü demedim ki oraya vurdun işi emg dediğiniz araba zaten bir r53 parası daha harcanmış , 45 e herkes noterde buluşur stocktan konuşun
    Livestrong

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bak a3 nuz ne alemde lan ? Bi ara sıkalım a3 ile ?
    araba benım degıl kanka biraderin onunla konuşucaksın ama çok istiyosan jokeylik yaparım senın için

aren kanka gelir alırım bak sınırları zorlarım yani affetmem

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an bt Erm yada emg yi 45 e aliyim üzerindeki parçaları satiyim araba yine 37 lere gelir he bunu mini kullanıcısı olmayan birine anlatamasın koltukları direksiyonu coili eksozu headersi kasnağı saatleri jantlari kule gergileri Erm nin tamponları bile para ama bunu ne kadar anlayabilir bilmiyorum
    yeni gördüm muhabbeti valla hacı ben satmıyorumda satmaya kalksam 50 ye bile vermem yani öyle diyim allah korusun kaza bela yaşamadıkça

ama tabi şimdi dışardan bakmak biraz farklı içine girince işler deişiyor geçen jackie emrenin aracını aldık mesela 40 a gp vardı biz 50 ye aldık 40 lık olanıda alabilirdik nasılsa proje aracı olacaktı

ama işte iyi arabaya binmek ayrılacaktır

60 milyarada m3 var mesela 120 milyarada

hiç 60 lıklarıda alayım binerim diemiyorum o misal bu durumda
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 un boşunu temiz ise eger 38-39 liradan dolusunu 45-50 arası isteyebilir tamamen sahiplerine kalmış bir durum 38-39 a alacağınız boş bir mini üzerine ekleyeceginiz parçalarla 45 liraya bulacaktır bakımı ve iviri ziviri ile

Ordaki yazım buydu kac tane dolu r53 var acaba bu 3 unden başka piyasada olan videolarını izlediğin merak ettim 45 e r56 güzelmiş neden zoruma gitsin orasını anlamadım para senin mal adamın sonuçta
    C R M performance

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzman hatırlatma istersen , hala arabam yok yayayım!!!
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok komiğime gitti ne oldu zorunamı gitti ? boyasız 30 binde r56 lar 45 e gidiyorsa , r53 benim kafamda o paraları etmez buna bi itirazın olabilirmi senin ? , yektanın,cemin,arenin arabası ben kötü demedim ki oraya vurdun işi emg dediğiniz araba zaten bir r53 parası daha harcanmış , 45 e herkes noterde buluşur stocktan konuşun[/QUOTE]

samet doğrudr düşüncene saygı duyarım , mal satanın para alıcınındır ama satılır ama satılmaz ,

hesap ortada ama yine sorunsuzluk olarak R53 çok daha iyidir daha mekaniktir
    R56 daha narindir koltuğa afedersin gaz çıkarsan arıza yakar helede 2007 2008 ler aman diyim biraz LCI ile toparladılar

bu gün temiz R53 düşük KM ve üzerinde az da olsa parçası olsa 40 + eder benim görüşümdür ama herkese saygım var sen vermezsin

Benim çok yakın arkadaşlarım mesela 25 e versen miniye binmem der önden çeken araba sevmiyolar kimisi Type R sevmez ama 50 ye EP3 ler satıldı gördük bu iş arz talep meselesi

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzman hatırlatma istersen , hala arabam yok yayayım!!!
    olur öyle şeyler zaman zaman alırsın inş kısa zamanda güzel bir araba

işini bilirisn sen
    Team PAŞAOĞLU

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 un boşunu temiz ise eger 38-39 liradan dolusunu 45-50 arası isteyebilir tamamen sahiplerine kalmış bir durum 38-39 a alacağınız boş bir mini üzerine ekleyeceginiz parçalarla 45 liraya bulacaktır bakımı ve iviri ziviri ile

Ordaki yazım buydu kac tane dolu r53 var acaba bu 3 unden başka piyasada olan videolarını izlediğin merak ettim 45 e r56 güzelmiş neden zoruma gitsin orasını anlamadım para senin mal adamın sonuçta
    sert yapıyorsun bana , bende sana sert yapıyorum muhabbetimiz iyi , kötü var ben burda aren'in cem'in veya yekta'nın arabasından bahsetmedim ki iyi bir r53 ün rakamları 'bana' göre 35 40 arasıdır, dediğin gibi herkesin kendi arabası veya kendi parası saygı duyuyorum

dediğim gibi arenin cemin yektanın arabası bu paralar eder demiyorum yanlış anlaışma olmasın zaten orasıda bana düşmez
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45 e r56 varsa 2009 -2010 mercekli far kol dayama boyasiz kazasiz cam tavan yarı deri koltuk onunla ilgilenebilirim Kardeşim alabilirim eger varsa boyle bi r56
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sert yapıyorsun bana , bende sana sert yapıyorum muhabbetimiz iyi , kötü var ben burda aren'in cem'in veya yekta'nın arabasından bahsetmedim ki iyi bir r53 ün rakamları 'bana' göre 35 40 arasıdır, dediğin gibi herkesin kendi arabası veya kendi parası saygı duyuyorum

dediğim gibi arenin cemin yektanın arabası bu paralar eder demiyorum yanlış anlaışma olmasın zaten orasıda bana düşmez
    Neden sana sert yapiyim Allah askına tanımam etmem sitede bi iki mesajlaşmamız oldu o kadar hem sert yapacak bi durum yok ki benim arabama *** atmadın ben senin arabana *** atmadım yada küfürlü bi şey yok aramızda gerek yok yani sertlik bi durumda yok Haci ben 50 isterim Aren 60 Cem 80 ister sen kendi arabana 100 istersin satıcı alıcı meselesi dolu bu saydığım r53 lerden başka yok ben su an bi kac parça bi şey aldım 5 liram gitti bile arenin çeyreği setuptayim su an sen hesap et
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)