Şu fiyatları görünce ben bedavaya vermişim cooperı :D
Printable View
Şu fiyatları görünce ben bedavaya vermişim cooperı :D
Connecting site...
aracı bilen varmı
arkadaşlar merhaba 35 bin e kadar mini cooper s arıyorum temiz forumdan bulabilirmiyiz
Arkadaslar merhaba
Merhaba Arkadaşlar
Connecting site...
İlandaki araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgisi olan..?
155630082
minici arkadaşlar aracı yorumlayabilir mi?dodikler boyalı bi çirkin geldi gözüme bu şekilde fabrikasyon var mı bu araçlardan
Connecting site...
bilgisi olan var mı acaba ? Yada bu rakamlar normal mi 2008 için
daha önceden konyada bir araç vardı o olduğunu tahmin ediyorum telefonla görüştüm hasar kaydı yok dediler ama hasar kaydı var diye biliyorum eğer o araç ise jcw body kit ilk uygulandığında tamponların falan rengi tutmamıştı 39 binlere satılıktı ama eğer o dediğim araç ise
Connecting site...
hakkında bılgısı olan var mı alınır mı kaca kadar alınır bu araclar hakkında bıraz yabancıyım nelere dıkkat etmemız lazım ?
direksyon pompa kronıktır ona dıkkat edın
on amortisor kulelerıne de baktırın
ılandakı arac hakkında bılgım yok
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan var mi ?
Connecting site...
Connecting site...
araclar hakkinda bilgisi olanlar paylasabilir mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8180763/detay/ bilgisi olan var mı acaba ?
s.a bilen duyan gören kullanan varmıdır.almaya gidicez ama
Connecting site...
Beyler yanlış hatırlıyoda olabilirim. Bu aracın sahibi forumdanmıdır ? araba hakkında bilgisi olan varmı. Niyet ciddi çok meyilliyim almaya kısmetse :) Site...
Arkadaşlar merhaba, bana max 47 bin bütçem için cooper s önerebilir misiniz? aracımı satıyorum, niyet cooper s inşallah.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-body-kit.html
nedir ne değildir sende pek detay vermemişsin ama forumdan satılık konuşabilirsin
2012 model 12k kmde,15k bakımı yapılmış,boyasız,sunroof,xenon,yarı deri koltuk,orj 17 piano black jantlı,tavan siyah araç rengi gri,otomatik vites cooper s ederi nedir arkadaşlar ne kadara kadar verilmeli ?
70-75 aralığındadır tahminen.
Connecting site... bilgisi olan var mı?
Connecting site... bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Sorgulandı mı bilmiyorum ama ;
Connecting site...
Şeytan giriyor yine Kanıma , yakıtından korkmasam almak istiyorum.
Bahsedildigi gibi çok yakıyor mu gerçekten ?
çok yakmaz daha önce de yazdık bir sürü mesajda :) r53 ler ortalama şehiriçi 9-11 lt yakar.. r56 daha da az yakar..
son ilandaki güzel duruyor renk zaten özel renk british racing green nadirdir dolu da araba ama kazası vardı diye hatırlıyorum, o fiyat da fazla bence 2003 100k daki arabaya..