isteyen olursa r56 jcw satılık var buarada...pepper white...manuel
Printable View
isteyen olursa r56 jcw satılık var buarada...pepper white...manuel
40-45 arası uygun mini cooper satmayı düşünen olursa bakabiliriz.
1 hafta daha koşarım bu arabanın peşinden olmazsa dahada zorlamam günceli :)
varmı satılık R53
abı kesın elemanın aklını celmıslerdır bızde sans olsa gökten.....
r53 düşer :D
60 binde boyasiz 05' R53 S 1 ay yatti ilanda 40'tan durumu ayarlamis olsaydim kacirmazdim gecen hafta mi ne kalkti ilandan. 35'e 3 kol direksiyon sunrooflu temiz R53 cok zor bugunku piyasada. 1 ay oncesinde tek parca boyaliydi sanirim karistiriyo olabilirm 100k km alti 3 kol direksiyonlu sunrooflu araba en dusuk 37.5-38'e falan gitti.
2 parca boyali kız gibi r53 s i 37 ye verdi arkadaşim
Bu isler biraz sans biraz kismet isi.
günaydın herkeze
Connecting site...
Connecting site...
varmı bilgisi olan
teşekkürler
Izmirdeki fume istanbuldan satilan bir araca benziyor.
Kimsenin gunahini almiim ama aractan emin olun baktiginizda, eski AT plaka olma ihtimali var.
Ve geldik izmireee..insallah mal *** cikmaz.rezil bi yolculuk gecirdim :/
İnşallah abi , tanıdık yok muydu izmirde keşke gitmeden önce bi baktırsaydın.
Ya nebilim kardesim herkezin isi gucu var.birde alacak kisinin gormesi daha iyi olur diye dusunuyorum.bir ozel servis buldum adam iddali.
Sonucta ikinci el araba illaki masraf cikacak istanbula donunce
.yeterki soylenenler disinda bisey cikmasin ve istanbula kadar sikintisiz gotursun yeter
Hayirlisiyla aldik aracimizi
Istanbula donme vakti
Tesekkurler arkadaslar.daha iyileri sizlerin olsun
Yanliz anlik yakit tuketimi beni benden aliyor an itibariyla :o
Hayırlı olsun, araç sahibinin dediği gibi mi çıktı ?
Evet oyle cikti bir iki ufak tefekseylerde cikti onlara istanbula donunce bakicam artik
hayırlı olsun güle güle kullan ...
hayırlı olsun, içinize siner inşallah.
güle güle kazasız belasız binin!anlığa da takılmayın...:)
Telefondan giriyorum hala umarim resim boyutu buyuk cikmaz
Simdi feribota bindim izmir cikisindaki shellde depoyu fulledim 49.41 litre 95 oktan benzin aldim surekli 6. Vites hiz sabitleyici acik geldim
Deponun durumu bu
http://i.hizliresim.com/P37LDN.jpg
lastik havası inikti uyarı lambası yandı şişirdim kontrol ettirdim herşey tamam ama uyarı ışığını söndüremiyorum nasıl yapıcam :/
bir diğer konu bu cam tavanların arka kısmıda yukarı doğru kalkmıyormu..bir kaç arabada görmüştüm sadece yeni modeller içinmi geçerli..okadar baktım ettim onunla alakalı bir tuş bulamadım
R53 lerde el freninin yanında olması lazım, lastiklere gerekli havayı bastıktan sonra 5-10 sn dügmeye basılı tut söner. R53lerde sadece ön taraftaki sunroof açılıyor arkadaki açılmıyor R56da 2 sunroof ta yukarı kalkıyor. Bu arada hayırlı olsun. :)
Nette arastirdim buldum adamin dediklerini yaptim ama olmadi
Beyler kufur etmeyin ama bu mercekli farlarin yukseklik alcaklik ayari yokmu...benimki cok alcak gibi geldi gozume ileriyi hic goremiyorum
Aldıgınızdan beri yanıyormuydu? Belki sensör bozuk olabilir, Normalde 5-10 saniye basınca sönmesi lazım
Lastik isaretini söndüremedim.ve farlar cok asagida gibi distan bakinca goruntu cok iyi ama icten yolu goremiyorsun
2.4 accordunkiler cok daha iyiydi
Bi ayar yapiliyordur belki.onun diisinda keyifli arabaymis :)
mercekli farlar ayarını arka taşıyıcıdan kendisi otomatik yapar ama araba alçaksa bozulur ayar arabayı yüklü olarak algıladığı için.. tekrar ayarlatmak lazım o da lanet birşey r53 lerde :) kaputu kapa kontrol et tekrar aç ayarla filan :)
sunroof tek açılır, r56 larda çifttir..
lastik basınç işaretini de kontak açıkken 5 saniye filan basılı tutunca kırmızıdan sarıya döner, bir süre yol yaptıktan sonra kendsini kalibre edip söner..
yakıt tüketimi de normal bende de aynı şekildeydi birebir istten izmire gittiğimde, ama o ibre yarıyı geçtiğinde işler tam tersine dönüyo :D ilk yarıda biraz yavaş azalır, birde kalan menzile göre de ibre ayarlıyor kendini ortalama tüketim arttımı düşer sakin gidince yükselir biraz
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
denedim defalarca ama benim hiç kırmızı yanmıyor hep sarı yanıyor.düğmemi bozuk acaba anlamadım yada yapamadım...farlar gerçekten sıkıntı eğer ayarlanabiliyorsa kesin ayarlatmam şart
istanbula gelene kadar hiç sıkmadım aracın huyunu suyunu bilmediğim için.
feribottan indikten sonra biraz gıdıkladım devir+hız göstergesi ile ters orantılı çalışıyor benzin ibresi :) resmen gözlerimin önünde indiğiini gördüm :/
teşekkürler